פורסם 2007 ביולי 2618 שנים חזרתי עכשיו מהבכורה של הסרט ביס פלאנט, הסרט מושלם!!!!!!!!!!!21פאילא הפסקתי לצחוק כל הסרט, ממליץ מאוד, האמת אין ממש מה להגיד שלא יעשה איזה ספוילרים חוץ מלכו לראות, ומהר.
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים חולה עליהם, ראיתי את כול 18 העונות סדרה חזקה לגמרי!זה סרט שאני באמת אלך עליו.
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים ראיתי ביום חמישיסרט אדיר!עולה על כל הציפיותטוב שחיכו 18 עונות ועשו את הסרטכולכך טוב,מומלץ בחום!נהנתי מכל רגעSpider-pig, Spider-pig. Does whatever Spider-pig does.
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים רק תזהר לא לשבור משהו. חחח... לאנשים כבר קשה לשלם על סרטים ברמות כאלה. בכל מקרה, אני אישית מעריץ סאות'פארק...כה שאני חייב להרוס לכם פה
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים מחבר היה שווה לא לישון 26 בגלל הסרט הזה עבדתי משמרת צהריים לפני הסרט ומשמרת בוקר אחריו, במקום לישון 4 שעות ולצבור כוחות למשמרת הלכתי לסרט, התעוררתי לפני שעתיים אחרי 12 שעות שינה... אבל כמו שאמרתי כבר בנושא, היה שולט....
פורסם 2007 ביולי 2818 שנים צפיתי כבר בכל הטרילירים והסירטונים שיצאו אני רוצה ללכת בימים הקרובים לסרט, זה נירא סרט ממש טוב :
פורסם 2007 ביולי 2818 שנים הלכתי אתמול בצהריים, פשוט סרט מצויין. Spider-pig, Spider-pig. Does whatever Spider-pig does. זה קטע גאוני
פורסם 2007 ביולי 2818 שנים היה סרט טוב. הם ממש ניסו לתקוע קטעים מצחיקים כל שנייה. אמנם לא צחקתי מכל קטע וקטע אבל זה בהחלט מעלה חיוך על הפנים.לדעתי, הסרט הרבה יותר מצחיק ומרתק מאשר הסדרה עצמה.אם אתם חושבים ללכת לסרט הזה אז כדאי שקצת תכירו את הסדרה לפני זה. אחרת לא תבינו הרבה דברים.
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים do not illigaly download this moviedo not illigaly download this moviedo not illigaly download this moviedo not illigaly download this moviedo not illigaly download this moviedo not illigaly download this movieLOL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.