עבור לתוכן

התייעצות לגבי דל 2407 גירסה A01

Featured Replies

פורסם

הי,

יש לי אפשרות לקנות מחבר את הדל 2407 חדש מקופסא ב 2500 שקל.

הקטע הוא שהמסך הוא גירסה A01.

הבנתי שבעיית ה banding תוקנה רק בגירסה 02.

האם המחיר הזול שווה את ההקרבה? מישהו יודע על בעיות נוספות שיש עם הגירסה הזו? ???

תודה

פורסם

הוא עוד במסגרת האחריות?

פורסם
  • מחבר

נראה לי שכן, כתוב על הקופסה מאי 2006 ככה שכנראה יש עוד שנתיים לאחריות...

פורסם

קנה אותו, תדאג להצתרך את שירות האחריות, ואז תקבל מסך חדש בגירסא 05 ובתשלום סימלי יחסית לעלות הרגילה של המסך...

פורסם
  • מחבר

טוב בדקתי את המסך המדובר עם checkmon, ה banding פשוט מטורף...

במקום מעברי צבע חלקים יש פשוט המון קוביות קטנות. ב RGB זה עוד נורמלי אבל ב DVI זה פשוט בלתי נסבל !!!

אוקי, זה אומר שאם אני קונה אותו אני חייב להצליח להחליף אותו אצל דל.

לפי ה FAQ מהפורום של דל, הנציג של דל אומר שהבנדינג עצמו הוא עילה להחלפה (ריפליי רביעי):

http://www.dellcommunity.com/supportforums/board/message?board.id=dim_monitor&thread.id=74959

למישהו פה יש ניסיון מול דל ישראל בקטע של החלפות/תקלות?

או איזה דרך "לדאוג" שיחליפו לי אותו בגלל איזו "תקלה"... ;D

פורסם

דבר איתם, תגיד שיש לך את המסך ויש בו בעיית banding ותראה מה הם מוכנים לעשות. אם הם מוכנים להחליף תקנה מחבר שלך ותחליף.

פורסם

דבר איתם, תגיד שיש לך את המסך ויש בו בעיית banding ותראה מה הם מוכנים לעשות. אם הם מוכנים להחליף תקנה מחבר שלך ותחליף.

בדיוק ^^

קודם תתקשר לראות אם הם מוכנים להחליף.

אם כן תקנה ואם לא אז אל תקנה. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טוב אחרי כמה בירורים כולל מול בכיר בדל ישראל:

דל ישראל לא מחליפה מסכים לגירסאות מתקדמות יותר, משום סיבה.

הם לא יודעים מה זה banding ומבחינתם הם מתקנים או מחליפים רק מסכים מקולקלים פיזית... :kopfpatsch:

אני כמובן ויתרתי על הקניה וכנראה מצטרף לקבוצתית על ה 2007FP

פורסם

כל כך קשה לקנות את המסך ולתת לו כמה צ'אפחות על הגב או לנתק ולחבר לו את המתח עד שיתחרפן? לא הייתי מוותר על הקניה הזאת במקומך.

פורסם
  • מחבר

אחי זה לא כזה פשוט...

לא אני ולא אתה יודעים מה דל מגדירה כנזק במסגרת האחריות או נזק באשמת לקוח.

אני בא מתחום הסיסטם ועובד עם המון ספקי חומרה ולרוב הם לא הכי באים לקראת הלקוח בקטעים כאלה.

לא בא לי לשלם 2.5K, לשבור את המסך ואח"כ להיתקע איתו כשלא רוצים להחליף לי. :kopfpatsch:

בקיצור, אמרתי לחבר עם המסך שינסה הוא להחליף את המסך (שידבר עם דל / ישבור אותו / ידרוס אותו עם משאית),

אם הוא מצליח לארגן גירסה 03 ומעלה, אני קונה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים