עבור לתוכן

מישהו יודע משהו על ה-Xerox XM7 22WF?

Featured Replies

פורסם

הייתה עליו כתבה דיי אוהדת ב-YNET אבל קשה למצוא עליו מידע באינטרנט - אפילו באתר XEROX... המחיר - 1800ש"ח - דיי מפתה בשביל מסך 22"...

אני מתכוון להריץ אותו על VISTA ככה שאין בעיה מבחינת הרזולוציה...

פורסם

במחיר דומה ניתן להשיג את ה-226BW של סמסונג ואת ה-228WFP של Dell, ששניהם נבדקו ע"י אתר ביקורות רציני ויצאו הטובים ביותר בקטגוריה (מסכי "22). אני לא הייתי הולך על ה-Xerox מכיוון שביקורות ב-Ynet לא שוות את הדיו הדיגיטלית.

(ומה הקשר בין Vista לרזולוציה? XP לא מגבילה את הרזולוציה שאתה עובד בה)

פורסם

מז"א, לא ראית שכתוב בביקורת של ynet שזה

מסך מותאם לVISTA? :smile1:

פורסם

אני לא ממש ממליץ על מסך 22 אבל אם כבר...(הסמסונג ממש לא שווה את כסף וגם הדל בחנויות אחרות שעולה 250+ ש"ח יותר)

אז את זה - http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=LCD-E22&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=21

(מה שלא הבנתי זה למה ה - E207 עולה יותר מה - E228 אצלם ???)

פורסם
  • מחבר

בקשר להתאמה ל-VISTA.. שמעתי שיש איזו בעיה לעבוד ב- 1680X1050 ב-XP... אולי זה לא נכון.. לא בדקתי את זה לעומק כי זה פשוט לא מעניין אותי...

בקשר ל- Dell E228wfp - קודם כל דניס, תודה רבה! אחלה מחיר! מסתבר שזאפ זה לא הכל...

דבר שני - אני מבין שמסכי TN זוכים כאן לבוז גורף - אבל לא עדיף מסך יותר גדול על חוסר דיוק בצבעים שספק אם תשים אליו לב?

פורסם

למה שלא תשים לב אליו ?

תשים מסך VA/IPS עם TN (אפילו מהטובים שבהם) אחד ליד השני ועדיין תוכל לראות הבדל משמעותי.

פורסם

דבר שני - אני מבין שמסכי TN זוכים כאן לבוז גורף - אבל לא עדיף מסך יותר גדול על חוסר דיוק בצבעים שספק אם תשים אליו לב?

אתה שואל אותנו?

מה אתה מעדיף בסופו של דבר? גודל או איכות?

אני אישית הייתי מציע ללכת על האיכות, כיוון שהגודל הזה

לא מורגש כמו הצבעים הלא מדוייקים וזווית הצפייה המחפירה שאיתה

תאלץ להתמודד.

לפעמים זה מגיע גם וגם :) אבל במחיר משולש/מכופל ממה שאתה מנסה להשקיע כאן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים