פורסם 2007 ביולי 2618 שנים בקטע ב 1:18 כלומר שעה ו18 דקות בסרטאיפה שאחת מהרוצחות השכירות יוצאות מהמעלית והשותפה שלה מחפה עליה עם רובה צלפים-מה הסוג של רובה הצלפים-דגם חברה משהו?בסרט מוזכר שזה קליבר 50
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים מחבר Pיי מטורף.תודה על הלינק.זיהת לבד תרובה? או מה?מוכרים כאלה דברים בצורה חופשית??http://www.impactguns.com/store/M82A1.html
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים בארה"ב מוכרים הכל ולכל פושטק!לערבים בשטחים אנחנו(מדינת ישראל) מכרנו את הרובים(סתם שתדעו).הרובה הספציפי הזה כל כך פופולרי, וכל כך מפורסם שהוא מופיע בארסנל של כמעט כל צבא בעולם(כולל בצה"ל) ותמצא אותו מככב בכל סרט פעולה שני שיוצא!
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים מחבר פייחשבתי בארהב מוכרים רק אקדחים.לגבי השטחים אז בזמנו רבין העביר להם כמה אלפים של קאלשים
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים שוב רבין אשם? ראית כמה נשק היה על הקארין A?כמה ספינות כאלה לא תפסנו? כמה נשק מבריחים דרך התעלות, מלבד ה30 טון כן טון של חומר נפץ בחודש.
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים מחבר לא אמרתי שהוא האשם היחיד ואין לי שומדבר נגדו.אבל עדיין עובדה שהוא העביר להם נשקים
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים ומאז משמשים לירות עלינו !ד"א יש גם תחרויות ירי של הבארט בארה"ב... הקטע הוא שזה לא סתם רובה בשביל לירות למרחקים אלה זה חתיכת תותח שיכול להשמיד דברים הרבה יותר גדולים מבני-אדם. תראו את הסרט Shooter שיצא לא מזמן , יש שם קטע נחמד עם הבארט
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים איך הסרט הזה מומלץ?אני תמיד מזפזפ כזה בסרט לפני שאני רואה אותוולא נראה טוב הסמוקין הזה מה אומרים?
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים ומאז משמשים לירות עלינו !ד"א יש גם תחרויות ירי של הבארט בארה"ב... הקטע הוא שזה לא סתם רובה בשביל לירות למרחקים אלה זה חתיכת תותח שיכול להשמיד דברים הרבה יותר גדולים מבני-אדם. תראו את הסרט Shooter שיצא לא מזמן , יש שם קטע נחמד עם הבארטבדיוק עכשיו סיימתי לראות את הסרט ואכן כל מה שרואים שם עם הבארט אמיתי לגמרי. מהתעסקות אישית שלי אתו אני יודע באיזה חיה רעה מדובר, הדבר הזה מוריד ידיים, רגליים, ראשים ומה לא ומטווח מטורף. אם רק היו טורחים להביא תחמושת צלפים נורמלית לצה"ל...ובקשר ל-Smokin' Aces, גם סרט טוב. טיפה נגרר לקראת הסוף אבל על הציפיות שלי הוא עלה. חוצמזה שג'רמי פיבן תמיד ענק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.