עבור לתוכן

מישהו פה ראה תסרט smokin' aces ?

Featured Replies

פורסם

בקטע ב 1:18 כלומר שעה ו18 דקות בסרט

איפה שאחת מהרוצחות השכירות יוצאות מהמעלית והשותפה שלה מחפה עליה עם רובה צלפים-מה הסוג של רובה הצלפים-דגם חברה משהו?

בסרט מוזכר שזה קליבר 50

פורסם
  • מחבר

Pיי מטורף.

תודה על הלינק.

זיהת לבד תרובה? או מה?

מוכרים כאלה דברים בצורה חופשית??

http://www.impactguns.com/store/M82A1.html

פורסם

איך לערבים בשטחים יש אמ 16?.......

מוכרים הכל תיהיה בטוח בזה......

פורסם

בארה"ב מוכרים הכל ולכל פושטק!

לערבים בשטחים אנחנו(מדינת ישראל) מכרנו את הרובים(סתם שתדעו).

הרובה הספציפי הזה כל כך פופולרי, וכל כך מפורסם שהוא מופיע בארסנל של כמעט כל צבא בעולם(כולל בצה"ל) ותמצא אותו מככב בכל סרט פעולה שני שיוצא!

פורסם
  • מחבר

פיי

חשבתי בארהב מוכרים רק אקדחים.

לגבי השטחים אז בזמנו רבין העביר להם כמה אלפים של קאלשים

פורסם

שוב רבין אשם? ראית כמה נשק היה על הקארין A?

כמה ספינות כאלה לא תפסנו? כמה נשק מבריחים דרך התעלות, מלבד ה30 טון כן טון של חומר נפץ בחודש.

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שהוא האשם היחיד ואין לי שומדבר נגדו.

אבל עדיין עובדה שהוא העביר להם נשקים

פורסם

יופי והנשקים האלה שמרו על שלום מספר שנים, וגם מנעו אינתפדה ב96.

פורסם

ומאז משמשים לירות עלינו !

ד"א יש גם תחרויות ירי של הבארט בארה"ב... הקטע הוא שזה לא סתם רובה בשביל לירות למרחקים אלה זה חתיכת תותח שיכול להשמיד דברים הרבה יותר גדולים מבני-אדם. תראו את הסרט Shooter שיצא לא מזמן , יש שם קטע נחמד עם הבארט

פורסם

איך הסרט הזה מומלץ?

אני תמיד מזפזפ כזה בסרט לפני שאני רואה אותו

ולא נראה טוב הסמוקין הזה

מה אומרים?

פורסם

ומאז משמשים לירות עלינו !

ד"א יש גם תחרויות ירי של הבארט בארה"ב... הקטע הוא שזה לא סתם רובה בשביל לירות למרחקים אלה זה חתיכת תותח שיכול להשמיד דברים הרבה יותר גדולים מבני-אדם. תראו את הסרט Shooter שיצא לא מזמן , יש שם קטע נחמד עם הבארט

בדיוק עכשיו סיימתי לראות את הסרט ואכן כל מה שרואים שם עם הבארט אמיתי לגמרי. מהתעסקות אישית שלי אתו אני יודע באיזה חיה רעה מדובר, הדבר הזה מוריד ידיים, רגליים, ראשים ומה לא ומטווח מטורף. אם רק היו טורחים להביא תחמושת צלפים נורמלית לצה"ל...

ובקשר ל-Smokin' Aces, גם סרט טוב. טיפה נגרר לקראת הסוף אבל על הציפיות שלי הוא עלה. חוצמזה שג'רמי פיבן תמיד ענק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים