עבור לתוכן

מחפש חנות שמוכרת מחשבי voodoo למשחקים.

Featured Replies

פורסם

זה הספאם השני שלך :-*

...

סליחה.

נו אז יש modifications? והאם זה שווה לפחות חלק מהסכום?

• תגובות 33
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המחירים שלהם ממש אבל ממש מוגזמים .

ד"א אם אתה כל כך רוצה אז יש משלוח לכל העולם ב 500$+ לפני מע"מ ומכס :smile1: על 6k$++

פורסם
  • מחבר

ל-cleric ולכל אלו שחושבים שאפשר להרכיב את מפרט המחשב שלהם בחצי מחיר הם טועים טעות חמורה. voodoo מקבלת חלקים שעולים לפעמים יותר מהמחשב עצמו ורק בגלל שהם מזמינים הרבה חלקים מהחברה שמייצרת אותם הם מקבלים הנחה.

פורסם

כמו כל חנות אחרת.

פורסם

נו ו..... כנס לפורום מפרטים ותבקש מחשב ב6.8 אלף דולר = 28 אלף ש"ח ותשווה מה עדיף ....

פורסם

וזה רק שנה אחריות.

פורסם

ד"א זה רק אני או שזה באמת ממש מארז מכוער ?

פורסם

בדיחה גרועה? כבר לא מוכרים את המאיצים הגרפיים של וודו. יש לי כרטיס וודו 3 בבית, אם אתה רוצה, אני אמכור לך אותו ב- 100 ש"ח.

אחלה מחיר! תזרוק לשם גם איזה מעבד 386 ב 500 ש"ח ויש לך קונה!

פורסם

Liquid Chilled Voodoo OMEN :o

Voodoo Performance and Stability Re-Engineering :o

Voodoo Renowned Cabling System :o

Voodoo Disaster Recovery System II :o

Voodoo EDGE Mousing Surface :o

Voodoo Koeskin System Binder :o

VoodooPC T-Shirt :o :o :o

אז הם מפוצצים אותך בשמות מגניבים וחולצה? מה עוד??

...SUPER VOODOO Re Engineered SUPER ULTRA COMPLICATED microsoft native 101 keys keyboard

SUPER VOODOO Re Engineered SUPER ULTRA COMPLICATED 1.44" drive...

--------------------------------------------------------

Jogogold ...כמעט הרסתי את ה LCD בגלל החתימה המעצבנת שלך :pissed:

פורסם

bugfv2.gif

Jogogold, כמעט מחצתי בטעות את החתימה שלך! נשבע לך שתי שניות ראשונות שראיתי אותה, הייתה בטוח שזה חרק אמיתי על המסך שלי!

שמוק! :P

פורסם

Liquid Chilled Voodoo OMEN :o

Voodoo Performance and Stability Re-Engineering :o

Voodoo Renowned Cabling System :o

Voodoo Disaster Recovery System II :o

Voodoo EDGE Mousing Surface :o

Voodoo Koeskin System Binder :o

VoodooPC T-Shirt :o :o :o

אז הם מפוצצים אותך בשמות מגניבים וחולצה? מה עוד??

...SUPER VOODOO Re Engineered SUPER ULTRA COMPLICATED microsoft native 101 keys keyboard

SUPER VOODOO Re Engineered SUPER ULTRA COMPLICATED 1.44" drive...

--------------------------------------------------------

Jogogold ...כמעט הרסתי את ה LCD בגלל החתימה המעצבנת שלך :pissed:

קירור מים, המארז מסודר בצורה מדהימה כל הכבלים מודולארים, מערכת שחזור מלאה כלומר הפאק הכי קטן המערכת חוזרת לתצורת 0 בתוך דקות.

את הגרסאות של הלוחות אם שלהם אי אפשר למצוא בחנויות, מורכבים מחומרים איכותיים בהרבה, מופסטים יקרים, קבלים קרמיים, הרבה דברים.

המחשבים האלה יקרה אבל שווים את המחיר שלהם בתנאי שיש לך את הכסף להוציא אותו עליהם ללא השפעה כלשהי מול רכישת מחשב אחר.

פורסם

bugfv2.gif

Jogogold, כמעט מחצתי בטעות את החתימה שלך! נשבע לך שתי שניות ראשונות שראיתי אותה, הייתה בטוח שזה חרק אמיתי על המסך שלי!

שמוק! :P

אל תאשים את החתימה אלה את חוסר ההבחנה שלך

שמוק אתה יכול לקרוא לחברים טובים או לקרובי משפחה

פורסם

רק אידיוט יקנה מחשב כזה, אפשר להרכיב לבד כל דגם מהמחשבים שלהם בחצי מחיר, סתם גימיק שיווקי לכאלו שלא מבינים כלום בחומרה ויש להם יותר מידי כסף לבזבז... עצוב.

מה שאתה מנסה להגיד, זה שאם למישהו הכסף כבר יוצא ממקום שאני לא אזכיר את שמו, זאת אומרת שהוא אידיוט? ואתה, חכם?

פורסם

קירור מים, המארז מסודר בצורה מדהימה כל הכבלים מודולארים, מערכת שחזור מלאה כלומר הפאק הכי קטן המערכת חוזרת לתצורת 0 בתוך דקות.

את הגרסאות של הלוחות אם שלהם אי אפשר למצוא בחנויות, מורכבים מחומרים איכותיים בהרבה, מופסטים יקרים, קבלים קרמיים, הרבה דברים.

המחשבים האלה יקרה אבל שווים את המחיר שלהם בתנאי שיש לך את הכסף להוציא אותו עליהם ללא השפעה כלשהי מול רכישת מחשב אחר.

חששתי שזה הסיפור

את האמת אם היה מדובר על מכונית אז זה היה יותר ריאלי לרוב האנשים(וכמובן שזה לא מופנה לרוב האנשים)

אבל מדובר כאן על מחשב שמחליפים בקצב גדול פי כמה ממכונית

אז כמו שאמרת

בתנאי שיש לך את הכסף להוציא אותו עליהם

ובתנאי שיש לך עץ כסף שיוכל להחזיר את ההשקעה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים