פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים מחבר נשמע מעניין... נראה לי שאני יחכה שהיא תיגמר (רק 9 פרקים) ואז יראה ברצף תודה על ההמלצה נגמרה הסידרה. סידרה פשט מעולה! עלילה פצצתית! 8 פרקים בסוף.. לא 9. מישהו ראה?
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים התחלתי לראות ולא מצאתי כתוביות ולמרות שאני מבין בערך הכל, הפסקתי. יותר כיף מבחינתי לראות עם כתוביות.מישהו מצא לזה כתוביות?
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים נגמרה הסידרה.סידרה פשט מעולה! עלילה פצצתית!8 פרקים בסוף.. לא 9.מישהו ראה?נשאר לי לראות את הפרק האחרון (7-8 מי שלא יודע חיברו אותם...) אז אל תהרוס חח
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים אני רואה בד''כ ביחד גיבורי על אבודיפ ונמלטים שכרגע בהפסקה.מישהו ראה את ה17 דקות מהפרק הראשון של נמלטים בעונה 3!? ואת הפרומו? נראה מצוין !!! יאללה שיתחיל כבר.אני רואה גם מגרש ביתי - עושה טוב על הלבסיימתי את אוסי.יש לי על המחשב את העונה הראשונה של חברים - אני אתחיל לראות - בחיים לא ראיתי (כן כן בחיים לא ראיתי)אני רואה 4400 שזה מצוין!אני רואה שמי הוא ארל שזה חמוד.ואני מוריד The tudores ששמעתי שזה מצוין.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים דימקס, יש לך סדרה טובה על על טבעי\חייזרים ? אבל מש יפה כזאת עם אפקטחם ומתח וזה... ושייראו חייזרים !אני ממש מחפש ולא מוצא ואני מבין מהאנשים כאן שאתה כן מבין אז אפשר בבקשה המלצה ?ו"מפגשים" ו"פלישה" ראיתי כבר.ד"א תודה על ההמלצה !
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מחבר מצטער אחי, אני לא בקטע של מד"ב, חוץ מJericho.תוריד "יריחו\שואה גרעינית"(JERICHO) - אתה תאהב בטוח! יש כבר עונה שלמה של זה.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים נגמרה הסידרה. סידרה פשט מעולה! עלילה פצצתית! 8 פרקים בסוף.. לא 9. מישהו ראה? תודה על התזכורת... באמת תהיתי מה קורה איתה
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מצטער אחי, אני לא בקטע של מד"ב, חוץ מJericho. תוריד "יריחו\שואה גרעינית"(JERICHO) - אתה תאהב בטוח! יש כבר עונה שלמה של זה. ראיתי... נוו... אתה בטוח מכיר משהו עם חייזרים כאלא מגנובים ! אני גם מוכן להתפשר על מוטציות...
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים תודה על ההמלצה , לבנתיים הספקתי לראות את הפרק הראשון והשני ויש מספיק מתח ועניין 8).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.