פורסם 2007 ביולי 2618 שנים המלצה לעוד סידרה, הפעם מתח\אקשן: The Kill Point קצת הייתי עצלן כדי לצפות בפרק הראשון והשני שבאים ביחד, כי זה שעה וחצי ביחד. היום היה לי זמן וקצת משעמם אז החלטתי לראות. אני ממש לא מצטער על כך. סידרה ממש טובה ויש לה עתיד! תזכרו מי המליץ לכם לראשונה על יריחו וגיבורים אחרי הפרק הראשון והשני שלהן לפני שנה. כדאי לכם לראות את The Kill Point. הסידרה היא "מיני סידרה" - 9 פרקים בלבד. http://www.imdb.com/title/tt0862593/ http://tv.yahoo.com/the-kill-point/show/39302 5/5 כוכבים, ע"פ 102 מדרגים. A group of Iraq war veterans conduct a bank robbery where everything goes terribly wrong, leading to a hostage crisis that plays out over the course of the series.
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים הורדתי, צפיתי אכן סדרה מאוד איכותי, מאוד אהבתי ממליץ מאוד, מחכה כבר לפרקים הבאים.
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים נשמע מעניין... נראה לי שאני יחכה שהיא תיגמר (רק 9 פרקים) ואז יראה ברצף תודה על ההמלצה
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים מחבר אין בעד מה! לא כדאי לך אבל לחכות שכל הפרקים יצאו. זה הורס את כל המתח בסידרה! אתה רוצה להיות מתוח שבוע ורק אז לגלות מה יהיה בהמשך. זה כל הכיף. תוריד עכשיו כבר!
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים מחבר יצא פרק שלישי לסידרה. מישהו כבר הוריד את הפרקים הראשונים וראה? מה אתם חושבים על הסידרה? לדעתי, ממש טובה!
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים האמת היא שאני עסוק עם אנדרומדה עכשיו... אולי כשאני אסיים אני אתחיל את GREEK ואז אעבור לזו.
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים מחבר תתחיל גם עם גריק וגם עם זו..אל תראה במרתונים. במיוחד לא את הסידרה הזו! תחכה בין פרק לפרק....
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים האמת היא שאני עסוק עם אנדרומדה עכשיו... אולי כשאני אסיים אני אתחיל את GREEK ואז אעבור לזו.אתה רואה רק סדרה אחת כל פעם?אני רואה עכשיו 4 סדרות וזה עוד בלי 24 ,prison break ,lost,south park(שכרגע לא משודרות).
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים תתחיל גם עם גריק וגם עם זו..אל תראה במרתונים. במיוחד לא את הסידרה הזו! תחכה בין פרק לפרק....אתה אומר לא לראות את אנדרומדה במרתונים? למה לא? אני עושה לעצמי מרתונים ליליים.אתה רואה רק סדרה אחת כל פעם?אני רואה עכשיו 4 סדרות וזה עוד בלי 24 ,prison break ,lost,south park(שכרגע לא משודרות).אני רואה כל עוד הלינק לא מת. אני לא רוצה לראות יותר מסדרה אחת בבת אחר. זה עושה לי סלט בראש. אני לא רוצה לגרום לניאו להתבונן בתמונות וכך לשנות לעצמו את כל העתיד ע"י שינוי העבר.
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים אתה רואה רק סדרה אחת כל פעם? אני רואה עכשיו 4 סדרות וזה עוד בלי 24 ,prison break ,lost,south park(שכרגע לא משודרות). זה לא ממש הולך ביחד... מניסיון אתה מתחיל לתהות איך ג'ק באור הגיע בכלל לכלא מהאי הבודד ולמה הוא לא פשוט עף משם ? והמבין יבין אבל זו לא הבעיה העיקרית , הסיבה שאני רואה רק אחרי שנגמרה העונה היא בגלל כל הפסקות\חופשות של סדרות כמו שעשו עם prison break וheroes מנתקים אותך מהסדרה לחודשים+ וזה הורס את כל המתח והזיכרון... במיוחד בסדרה כמו heroes שיש שם מיליון דמויות שלכל אחת מהן יש כוחות שונים
פורסם 2007 ביולי 3118 שנים האמת שאני לא ממש מתבלבל בינהם, הכל די מסודר בראש שלי.שכחתי לרשום שאני גם רואה heroes.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.