עבור לתוכן

סדרה חדשה בשם The Kill Point

Featured Replies

פורסם

המלצה לעוד סידרה, הפעם מתח\אקשן: The Kill Point

קצת הייתי עצלן כדי לצפות בפרק הראשון והשני שבאים ביחד, כי זה שעה וחצי ביחד. היום היה לי זמן וקצת משעמם אז החלטתי לראות. אני ממש לא מצטער על כך.

סידרה ממש טובה ויש לה עתיד!

תזכרו מי המליץ לכם לראשונה על יריחו וגיבורים אחרי הפרק הראשון והשני שלהן לפני שנה. ;)

כדאי לכם לראות את The Kill Point.

הסידרה היא "מיני סידרה" - 9 פרקים בלבד.

5/5 כוכבים, ע"פ 102 מדרגים.

A group of Iraq war veterans conduct a bank robbery where everything goes terribly wrong, leading to a hostage crisis that plays out over the course of the series.

פורסם

תודה דימעקס, נצפה..

פורסם

ראיתי את הטריילר לפני יומיים אבל לא ידעתי שהיא יצאה כבר.

תודה על התזכורת.

פורסם

תודה..מצפה למשהו טוב...

פורסם

הורדתי, צפיתי אכן סדרה מאוד איכותי, מאוד אהבתי ממליץ מאוד, מחכה כבר לפרקים הבאים.

פורסם

נשמע מעניין... נראה לי שאני יחכה שהיא תיגמר (רק 9 פרקים) ואז יראה ברצף

תודה על ההמלצה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אין בעד מה! :)

לא כדאי לך אבל לחכות שכל הפרקים יצאו.

זה הורס את כל המתח בסידרה! אתה רוצה להיות מתוח שבוע ורק אז לגלות מה יהיה בהמשך. זה כל הכיף. תוריד עכשיו כבר! :)

פורסם
  • מחבר

יצא פרק שלישי לסידרה.

מישהו כבר הוריד את הפרקים הראשונים וראה? מה אתם חושבים על הסידרה? :)

לדעתי, ממש טובה!

פורסם

האמת היא שאני עסוק עם אנדרומדה עכשיו... אולי כשאני אסיים אני אתחיל את GREEK ואז אעבור לזו.

פורסם
  • מחבר

תתחיל גם עם גריק וגם עם זו..

אל תראה במרתונים. במיוחד לא את הסידרה הזו! תחכה בין פרק לפרק....

פורסם

האמת היא שאני עסוק עם אנדרומדה עכשיו... אולי כשאני אסיים אני אתחיל את GREEK ואז אעבור לזו.

אתה רואה רק סדרה אחת כל פעם?

אני רואה עכשיו 4 סדרות וזה עוד בלי 24 ,prison break ,lost,south park(שכרגע לא משודרות).

פורסם

תאמת שנראה כמו חוקי של The Nine

שהיא גם מיני סידרה..

אבל בכל זאת אני יראה :P

פורסם

תתחיל גם עם גריק וגם עם זו..

אל תראה במרתונים. במיוחד לא את הסידרה הזו! תחכה בין פרק לפרק....

אתה אומר לא לראות את אנדרומדה במרתונים? למה לא? אני עושה לעצמי מרתונים ליליים.

אני רואה עכשיו 4 סדרות וזה עוד בלי 24 ,prison break ,lost,south park(שכרגע לא משודרות).

אני רואה כל עוד הלינק לא מת. אני לא רוצה לראות יותר מסדרה אחת בבת אחר. זה עושה לי סלט בראש. אני לא רוצה לגרום לניאו להתבונן בתמונות וכך לשנות לעצמו את כל העתיד ע"י שינוי העבר.

פורסם

זה לא ממש הולך ביחד... מניסיון אתה מתחיל לתהות איך ג'ק באור הגיע בכלל לכלא מהאי הבודד ולמה הוא לא פשוט עף משם ? :screwy: והמבין יבין

אבל זו לא הבעיה העיקרית , הסיבה שאני רואה רק אחרי שנגמרה העונה היא בגלל כל הפסקות\חופשות של סדרות כמו שעשו עם prison break וheroes

מנתקים אותך מהסדרה לחודשים+ וזה הורס את כל המתח והזיכרון... במיוחד בסדרה כמו heroes שיש שם מיליון דמויות שלכל אחת מהן יש כוחות שונים

פורסם

האמת שאני לא ממש מתבלבל בינהם, הכל די מסודר בראש שלי.

שכחתי לרשום שאני גם רואה heroes.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים