עבור לתוכן

סיילר ישחק את ספוק!

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3430028,00.html

זכארי קינטו ("סיילר", הפסיכופת ב"גיבורים") ישוגר לסיפון האנטרפרייז וישחק את מר ספוק בסרט החדש בסדרת "מסע בין כוכבים", שאותו יפיק ג'יי ג'יי אברהאמס ("זהות בדויה", "אבודים"). כמו ב"גיבורים", גם בסרט זה, יהיה עליו להעמיד פנים קפואות, אבל הפעם לא של רוצח חסר רגשות כי אם של אחד מבניו המפורסמים ביותר של העם הוולקני - מר ספוק, בן אנוש למחצה, בעל שם פרטי שאינו ניתן להגייה וקצין ראשי ב"אנטרפרייז", ספינת חלל בצי הכוכבים של הפדרציה. בעבר גילם את התפקיד השחקן ליאנורד נימוי.

מי היה מאמין שזכריה יצליח ככה :P

לפחות זה בהפקה של JJ, כך שמובטח משהו מוצלח מבחינת אפקטים.

פורסם

כפירה.

צריך לסקול את מי שהרשה לו לעשות סרט על הסדרה המקורית

צריך לסקול את מי שנתן את זה לgay gay אברמס

צריך לסקול את גיי גיי בגלל שהוא חושב שיש לו זכות לגעת בדבר הזה בכלל.

פורסם

למה לא?

אף פעם לא מזיק עוד סרט של ST

פורסם

יהיה סרט טוב!

JJ הזה גאון..

פורסם

למה לא?

אף פעם לא מזיק עוד סרט של ST

כן מזיק תנו לזה לנוח, במיוחד כאשר זה כלכך גרוע שמחדשים צוות ישן.

הייתי מעדיף סרט של אנטרפרייז בהרבה במיוחד אם מני קוטו היה מוכן לקחת עליו את האחריות אחרי דורות והעונה הרביעית המופלאה של ENT שנחשבת ע"י רבים לעונה הכי טובה שהייתה לסדרת ST כלשהי זה היה באמת יכול להיות משהו מעניין.

פורסם

אף פעם לא הבנתי איך לא עשו סרט קולנוע של VOYAGER, איזה המשך קטן סגירת קצוות אחרי הפינלה של העונה השביעית..

ואני מסכים לגמרי עם דובי-זה כמו הקאברים שעושים לשירים, אתם לא שמים לב שעוברים את הטעם הטוב רק בגלל שרוצים לדפוק עוד בוכטה?

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני די קיוותי לאיזה איום חוץ גלקטי שיאלץ את כל תושבי הגלקסיה להתאחד נגדו (כולל הבורג).

שמעו אני ממש מקווה שיהיה תסריט טוב ולא יהפכו את זה לסתם סרט אקשן....מסע בין כוכבים עם כל הכבוד

הוא הרבה יותר מסתם קרבות ופיצוצים.

פורסם

אתה מתכוון מעבר לזה שזה צורת בידור יותר מתוחכמת מהאחרות?

פורסם

"צורת בידור יותר מתוחכמת מאחרות" היא הגדרה נרחבת למדי - באותה מידה אפשר להציג את שייקספיר כמתוחכם יותר מ"רוצה בנות".

במובן הזה, אני מסכים עם בנדר :xyxthumbs:

פורסם

כבר כתבו את הסיפור, לא?

זה לא איזה הרפתקאות של קירק הצעיר?

פורסם

אוי ואבוי זה נשמע כמו איזה לואיס וקלארק או סופרמן הצעיר...

פורסם

אם הסרט הזה יהיה ההקבלה הטרקית של סמולוויל, ראשים יעופו :pissed:

עריכה: מצד שני, זה יכול להיות נחמד. הרי סמולוויל גרועה (לדעתי לפחות) כי הרעיון שלה נשחק עד עפר במי-יודע-כמה עונות שלה, אבל לסרט אחד פלאשבק יכול להיות מגניב. אני אתן לזה צ'אנס, אחרי הכל זה סטאר טרק :yelclap:

פורסם

אם הסרט הזה יהיה ההקבלה הטרקית של סמולוויל, ראשים יעופו :pissed:

עריכה: מצד שני, זה יכול להיות נחמד. הרי סמולוויל גרועה (לדעתי לפחות) כי הרעיון שלה נשחק עד עפר במי-יודע-כמה עונות שלה, אבל לסרט אחד פלאשבק יכול להיות מגניב. אני אתן לזה צ'אנס, אחרי הכל זה סטאר טרק :yelclap:

לא זה GG אברמס הוא לא יכול לעשות דבר אחד ישיר ונורמאלי, בסרט הזה הם יתקעו על אסטרואיד שאי אפשר לצאת ממנו ובזמן שדב קוטב אוכל את הצוות אחד אחד הם יחפשו את ההמצאה האחרונה של רמבאלדי....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים