עבור לתוכן

בעיית הפעלה וקובץ mup.dll

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,לכל מי שיכול לעזור...

ברשותי מחשב נייח יחסית חדש בן פחות מחצי שנה עם מערכת הפעלה windows xp home.היום כשהפעלתי את המחשב הא פשוט קפא עוד בטרם נטען ווינדוס.

כיביתי דרך כפתור reset,וכשעלה המסך המורה לי לבחור באיזו צורה ארצה להפעיל את המחשב ניסיתי כמה פעמים להפעיל את ווינדוס normaly וגם כמה פעמים בשיטת safe mode.המחשב המשיך ליקפוא,ותמיד הפסיק לעבוד כשהגיע לטעינת הקובץ mup.dll

חשבתי לנסות ולהתקין את מערכת ההפעלה מחדש אך הדיסק התקנה מריץ בדיקת מערכת ומגיע לשלב טעינת ווינדוס,ואז שוב המחשב קופא.

שאלותי הן כאלו:

1.מה זה קובץ MUP.DLL,על מה הוא אחראי במעכת ההפעלה?

2.כיצד קורה שפתאום ביום בהיר המחשב יוצא מכלל תפקוד בגלל בעיית תוכנה כזו?

3.מה יכולה להיות הסיבה לקיפאון ולתקלה?

4.מדוע דיסק ההתקנה של ווינדוס לא מאפשר לי להתקין מחדש את המערכת,אלא רק מריץ בדיקה שלאחריה מפעיל את ווינדוס מחדש וניתקע שוב?

איך אני גורם לדיסק ההפעלה להתקין את המערכת מחדש? אציין גם שאופצית recover console לא עזרה לי ותופעת הקיפאון נמשכת...

5.מה הדרך הטובה והיעילה ביותר להתגבר על התופעה ולהחזיר את המחשב לחיים עם נזק מזערי כדי שלא לאבד תוכן חשוב כמו תמונות ומסמכים ודברים חשובים של לימודים,שירים וכל השאר?...

אודה לכם מאוד על עזרה אפשרית מכל סוג...אני עובד כרגע עם המחשב הנייד של אחותי וז מחרפן אותי....לא בא לי לנסוע עד מעבדת השירות!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים