עבור לתוכן

OAKLEY- מה מומלץ ומאיפה?

Featured Replies

פורסם

אהלן.

מחפש לקנות OAKLY שישמשו אותי כל היום לעבודה (טרקטוריסט) וגם לנהיגה באוטו.

חבר שלי "השאיל" לי את שלו לשבוע וממש נהנתי איתן.

מחפש לקנות אוקלי כאלה (או rudy project ששמעתי גם עליהן רק דברים טובים, או כל משקפיים איכותיות אחרות- תמליצו!)

בארץ ובמחיר סביר. מה ומאיפה?!

תודה לעוזרים. נדב

פורסם

יש את חנות היבואן בפתח-תקווה אם אני זוכר נכון... תעשה חיפוש בפורום, היו על זה מספר דיונים עם פרטים מלאים.

פורסם

אני ממליץ לך בחום לקנות את המשקפיים דרך EBAY

כמובן שרק כאשר תיהיה סגור על דגם.

פורסם

האוקלי הרגילות הכי איכותיות לדעתי, או דגם הVALVE. אל תתפתה לכל מיני big dogs או משהו בסיגנון, לדעתי ממש מכוערות.

פורסם

מצטרך להמלצה של Tchebyscheff, אלה אם כן אכפת לך מאחריות. אני קניתי זוג משקפיים ב450 שקל לפני חצי שנה, נשברו לי חודש שעבר, ואירוקה החליפו בלי בעיות לדגם שעולה יותר.. דרך Ebay לא יעשו לך את זה. למרות שגם אני מתכנן להזמין זוג חדש עכשיו מEbay המחירים הארץ ממש מוגזמים!

פורסם

von zipper אחלה חברה

היום קניתי משקפיים שחהם דגם zorg משו יפה ויש להם מלא דגמים יפים כנס לאתר שלהם תראה

פורסם

יש את חנות היבואן בפתח-תקווה אם אני זוכר נכון... תעשה חיפוש בפורום, היו על זה מספר דיונים עם פרטים מלאים.

רחוב אימבר 7, קריית אריה, פ"ת (בית-חסון, קומה 5). קבלת קהל בימים א'-ה', בין השעות 09:30-16:30, טל': 03-9297000.

פורסם

לך לחנות משקפיים ותקנה, מה הסיפור הגדול?

הייתי ממליץ ללכת בתקופת החורף בעקרון, אם אתה יכול לחכות.

פורסם
  • מחבר

לא יכול לחכות. אני כל יום על טרקטור 10-12 שעות, השמש שורפת לי ת'עיניי והאבק מעוור אותי.

לגבי אופטיקה הלפרין- יש לי שובר הנחה שלהם (למתגייסים). האם יש אצלם משהו ששווה את הנסיעה?

נדב

פורסם

אני ממליץ בחום רודי פרוג'קט הן איתי כבר מעל 5 שנים, כולל המון טיולים, עבודה ושירות צברי עם המון שטח... עדיין חיות כמו גדולות!

אחלה משקפיים בעולם, כנס לאתר רודי פרוג'קט www.rudyproject.co.il ותבדוק איפה הכי קרוב לך לקנות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים