עבור לתוכן

יש לכם המלצה על סדרה טובה?

Featured Replies

פורסם

FIREFLY

סדרת המד"ב הכי טובה שיצא לי לראות.

יש בה רק 14 פרקים וסרט מסכם.

תראה את הפרק הראשון, ותאמין לי, אתה לא תשים לב איך פתאום הגעת לפרק האחרון ואתה באטרף למצוא את הסרט....

אין בה מתח במובן של גיבורים או אבודים שיש מהפך תפישתי מוחלט כל 7 וחצי דקות, יש יותר מתח של "מה הולך לקרות להם בסוף?" ולא "מה לעזאזל קרה הרגע?"

מה שכן, הסדרה הזו הולכת ומשתבחת מפרק לפרק (העובדה שהם חיו 10 פרקים תחת עול ביטול, כנראה גרמה לזה שכל פרק היה חייב להיות מעולה).

אני לא אגיד לך מה קורה בסדרה, תלך ותראה את הפרק הראשון , ואני אוכל את הכובע אם אתה לא תאהב אותו מספיק בשביל לראות את כל הסדרה.....

• תגובות 67
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

וואלה נשמע סדרה טובה.. מאיזה שנה היא ? יש אפקטים טובים ?

פורסם

מממ... מהשנים האחרונות.

היא בוטלה ב2004, וב2005 יצא הסרט.

אין הרבה אפקטים ממוחשבים, בעיקר רק סצנת ההנעה של החללית, אבל, זה סימן ההיכר, אז הוא עשוי טוב מאד.

הסטים, אבל, מושקעים.

בקיצור, סדרה מעולה, ממולץ בחום.

פורסם

Surface. יש עונה אחת

פורסם

רק אלוהים יודע איך העתלם בכל הת'רד הזה את סאות'-פארק רק פעם אחת.

בכל מקרה, דקסטר בהחלט אחלה סדרה אבל העונה הראשונה והיחידה בינתיים קצרה באופן מעצבן, רק 12 פרקים.

אממ, ועם כל הכבוד לחברים, ויש כבוד, בטח לי סיינפלד ללא ספק בכלל סדרת הסיטקום הטובה ביותר בכל הזמנים.

ולחדש על סדרות פה אני רק יכול להוסיף את: John from Cincinnat. זו סדרה חדשה שכרגע נמצאת בתחילת עונתה הראשונה ויחסית לחלופה לסופרנוס, שעל משבצת הזמן שלה היא יושבת קיים לה פוטננציאל לא רע בכלל.

יש גם את האנטומיה של גריי וסטודיו 60 שלא הוזכרו, שניהם סדרות פשוט מעולות אני חייב לומר. על כל השאר אין טעם לחזור.

פורסם

Dr. Katz, Professional Therapist

חיה נדירה, לא תמצאו אותה בשום מקום.

הקומדיה הכי איכותית שראיתי אי פעם.

פורסם

יש גם את DR. WHO של הBBC

פורסם

כמו שהציעו פה house סדרת דרמה עם שילוב של הומור טוב.

יש עוד מלא אבל לא עולה לי בראש כרגע

הסופרנוס נראה לי כבד מדיי בשבילך אם אתה מחפש משהו קליל..

בכל מקרה תנסה את house ...

פורסם

Supernova- עכשו התחלתי לראות, ובינתיים נראה טוב

פורסם

לא קראתי את כל האמלצות ....

אבל אם אתה מחפש מתח כדי לך לראות 24 - סדרה בת ז**ה!

פורסם

אני גם מחפש המלצה על סדרה טובה אבל המלכוד אצלי הוא שהיא צריכה להיות קצרה יחסית, בין 20 ל-25 דקות לפרק מכיוון שאני רוצה לראות אותה בדרך לעבודה ובחזרה על ה-IAUDIO D2 שלי. כרגע הסדרות שעולות לי בראש הן הסימפסונס, סאות' פארק ופיוצ'רמה. יש למישהו המלצות נוספות (אין חובה שזו תהיה סדרת אנימציה, גם סדרות רגילות יהיו בסדר)?

פורסם

Radio Free Roscoe, סדרה על בני נוער שנמאס להם מהנורמה, והקימו תחנת רדיו UNDERGROUND, שם הם מתדיינים על כל מני נושאים תחת זהות בדויה, מעניין האמת ;)

פורסם

לא ראיתי את כל ההמלצות כאן

אבל יש כמה טובות..

South Park

4400

heroes

jericho

weeds

prison break

פורסם

אני גם מחפש המלצה על סדרה טובה אבל המלכוד אצלי הוא שהיא צריכה להיות קצרה יחסית, בין 20 ל-25 דקות לפרק מכיוון שאני רוצה לראות אותה בדרך לעבודה ובחזרה על ה-IAUDIO D2 שלי. כרגע הסדרות שעולות לי בראש הן הסימפסונס, סאות' פארק ופיוצ'רמה. יש למישהו המלצות נוספות (אין חובה שזו תהיה סדרת אנימציה, גם סדרות רגילות יהיו בסדר)?

the office

סדרת קומדיה מעולה (לא מצויר)

פורסם

טעות למחוק :|:bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים