עבור לתוכן

איזה סוג ויסטה הכי טוב?

Featured Replies

פורסם

איזה סוג ויסטה הכי טוב?

ulimate

premium

וכד'

?

פורסם

תעשה טובה לעצמך ותישאר עם xp בנתיים עד שויסטה תהייה ראוייה לשימוש.

פורסם

חלאס לרדת על ויסטה. כל מי שיש לו מחשב חדש מברך על היום בו יצרו אותה והאמין לי שאני מתקין אותה מספיק ללקוחות. מי שיש לו חומרה של לפני שנה - שיהיה חזק.

HOME PREMIUM מכיל את כל האופציות הדרושות למשתמש הביתי כולל ממשק AERO רק שים לב שאתה צריך כרטיס מסך מינימום 8500GT עם DX10 בשביל AERO .

פורסם

חחחחח ואתה בטח קורא לעצמך "טכנאי" נכון???

לא צריך שום dx10 בשביל להריץ aero, לא צריך אפילו sm 3.0 אז בבקשה אל תדבר שטויות.

פורסם

חח צודק 100 אחוז גם כרטיס גיפורס 5200 או רידאון 9500 מסוגלים להריץ AERO

ו

פורסם

צודקים, הגבתי בכלל בפוסט אחר והתבלבלתי עקב השעה.

אז למה בכלל צריך DX10 עכשיו אני תוהה . . . ?! חוץ ממשחקים ?

פורסם

DX10 רק למשחקים ונכון לעכשיו הMID RANGE שבכלל לא נחשבים לMID RANGE, לא מסוגלים להריץ DX10 מדובר על 8600,8500,8400 והHD2600\2400, בינתיים זה רק גימיק שיווקי כדי שתקנה אותם ותגיד וואו יש לי DX10 בן !@#$

פורסם

אל תקנה ויסטה.

אני מכרתי את שלי חחח

פורסם

DX10 רק למשחקים ונכון לעכשיו הMID RANGE שבכלל לא נחשבים לMID RANGE, לא מסוגלים להריץ DX10 מדובר על 8600,8500,8400 והHD2600\2400, בינתיים זה רק גימיק שיווקי כדי שתקנה אותם ותגיד וואו יש לי DX10 בן !@#$

אני לא מסכים. יש להבדיל בין 8600 לדוגמה GT סאקס

GTS השרכבתי שבוע שעבר למישהו הריץ C&C3 על גרפיקה מלאה עם FSAAX8 על 1680X1050 או משהו בסגנון אם טעיתי של 20 אינץ' רחב

וזה רת חלק מה אני אגיד.

היה לי כרטיס הכי מהיר בעולם ומכרתי אותו כי הבנתי שאין לי שימוש בו ה EVGA8800GTX AC3

פורסם

אני מריץ CNC3 על כל הגרפיקה עם 4XAA+16XAF על 1280*1024, אני מאמין שלפחות ה8600GTS יהיה מסוגל למה שאמרת.

בכל אופן, הוא כרטיס חלש עבור המחיר ולא מספק תמורה מלאה, והMID RANGE החדש חלש מהדור הקודם משמעותית, ואין שום כוח בעולם שישנה את זה, רק סדרה חדשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים