עבור לתוכן

עובר דירה לראשל"צ או בת ים, מישהו גר בערים האלה?

Featured Replies

פורסם

אוטובוסים מבת-ים לתל אביב בבוקר זה סיוט לא נורמלי.

אין לך רכב?

פורסם

אני עובר דירה לראשל"צ (מערב- נווה חוף) או בת ים (לאורך החוף) בסוף החודש/תחילת חודש הבא (בתקווה שאמצא דירה עד אז), ורציתי לדעת אם מישהו יכול להעביר ביקורת על האזורים האלה? אני מכיר טיפה את אזור נווה חוף, ולפי מה שראיתי המקום נראה מאוד נחמד, אבל מה לגביי בת ים והאזור של הטיילת? מפוצץ ערסים, עבריינים וכו', או מקום איכותי לגור בו?

ואני יודע שהרוב פה גרים עם ההורים, אבל לאלה ששוכרים דירה לבד, איך אתם מסתדרים? כמה הוצאות וכו'?

יש לי משכורת של 6000+-, אני מקווה שישאר לי גם מספיק לחסוך.

תמצא דירה נחמדה בת"א עם שותפ/ה, מה לך ולערי לינה.

אתה נשוי/רווק ?

פורסם

אני גר בנווה חוף .

בכללי הבניינים נראים גרוע מבחוץ אבל מבפנים הם נראים מודרניים, הסיבה היא שכמעט כל מי שעובר לגור בהם עושה שיפוץ.

אנחנו שיפצנו את כל הדירה שקנינו אותה.

בכל מקרה הבניינים הגבוהים של ה-7 קומות הם נמצאים ליד הכביש וליד תחנת אוטובוס וגם ליד בית ספר ככה שיכול להיות רועש אבל לא כל כך.

מה גם שיש את ''מטווח 24'' שהוא בסיס ניסויים של צה''ל שלפעמים שומעים ירי ממנו.

האלה של ה-5 קומות שקטים יותר ואין בהם התקהלויות של ערסים ויש חניה מתחת לבניין אבל נדמה לי שהם יותר יקרים.

פורסם

תמצא דירה נחמדה בת"א עם שותפ/ה, מה לך ולערי לינה.

אתה נשוי/רווק ?

למה לגור בעיר מגעילה כמו ת"א עם שותף, בחור מטונף של מטר על מטר ולשלם שכירות אסטרונומית?

פורסם

למה לגור בעיר מגעילה כמו ת"א עם שותף, בחור מטונף של מטר על מטר ולשלם שכירות אסטרונומית?

אל תדאג, שכר הדירה יתקזז עם הדלק והסיגריות שתצרוך בפקקי הבוקר/אחה'צ..

פורסם

אני גר בראשון, בכרמים. כל האזור פה של המערב הוא אזור איכותי ביותר. לא תמצא כזה בבת ים.

פורסם

אל תדאג, שכר הדירה יתקזז עם הדלק והסיגריות שתצרוך בפקקי הבוקר/אחה'צ..

הוא נוסע באוטובוס,וגם אם לא עלות הדלק לא מכסה את ההפרש בשכ"ד.

פורסם

את התקופה שלי כרווק בת"א בחיים אני לא אשכח. ;)

היה שווה כל שקל, צריך לגור בת"א כרווק פעם בחיים כדי להבין.

פורסם
  • מחבר

לת"א אני לא מתקרב, כי אני שונא את העיר הזאת. הרגשה של דיכאון כל פעם שאני בה, לא רואה את עצמי גר בתוכה.

בנוגע לבסיס צבאי והניסויים שהוא עורך, זה בסדר גמור. אני כבר רגיל לבומים כאלה מלוד, ולא הפריע בכלל כשישנתי אצל החברה בנווה חוף בראשון..

ואין לי רכב.

לחבר שלי גם מתפנה דירה בבת ים מחר, אני אסע לבדוק אותה.

פורסם

יש מחסור כרגע בדירות טובות בכל האזור.

דירה טובה נחטפת בד"כ תוך שעות. אתה צריך להיות מחובר ל-יד שנייה והומלס, וללכת ולבדוק כל פעם שצץ משהו מעניין.

פורסם

חולון גם עיר לא רעה באזור, רק הארנונה קצת יקרה שם.

פורסם

חולון גם עיר לא רעה באזור, רק הארנונה קצת יקרה שם.

חחח אתה מדבר על חולון כשבראשון הארנונה הכי גבוהה בארץ.

פורסם

חחח אתה מדבר על חולון כשבראשון הארנונה הכי גבוהה בארץ.

נראה לי שדווקא בגבעתיים יקר יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים