פורסם 2007 ביולי 2418 שנים תודה, ומסך זה לא ציוד גרפיקה אלה ציוד היקפיחח גזור .. אני אוהב כמוך ....ענו לך ע להשאלה .. אפשר לשאול למה ? יש מצב עוד משתמשים פה צריכים עזרה דומה למה שאתה רוצה לבדוק אצלך אה ?
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים מחבר מדי פעם יש לי עיוותים במסך ולפני שאני ממשת אחריות אני רוצה להיות בטוחה שזה חומרתי
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים מדי פעם יש לי עיוותים במסך ולפני שאני ממשת אחריות אני רוצה להיות בטוחה שזה חומרתייש לך דברים מגנטיים \ פלא טלפון או בקיצור מכשיר אלקטרוני ליד המסך ?אם כן ,זאת ככל הנראה אחת הבעיות שבגללן יש לך את העיוותים ..חוצמזהנסי להתקין דריבר למסך .אם לא אז תממשי אחריות מה רע?
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים מחבר הזזתי את הרמקול עידכנתי דריבר משום מה העיוותים קורים רק כאשר אני רואה את הdesktop של הxp ולא של הvistaמימוש אחריות אומר לא להיות עם מסך כמה זמן מאחר ואין לי מסך חלופי זה לא ממש אופציה טובהאני חושבת שאולי זה משהו תוכנתי שמותקן בXP אבל אין לי מושג מה יכול לעשות את זה
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים אם תתאר יותר טוב איך נראים העיוותים האלה אולי נוכל לעזור לך. גם הדגם של המסך יעזור.שים לב שבעיות כאלה יכולות גם להיגרם מכרטיס המסך.
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים מחבר samsung 206bw מדי פעם יש קפיצה קצת כמו גל בפינה השמלית העליונה של המסךהזזתי משם את הרמקול לחלוטין וכיביתי את המסך ללילה וזה לא עזר עידכנתי דריבר לכרטיס מסך ולמסך זה קורה רק כאשר לא עושים כלום ורואים את הdesktop נדמה לי שזה קורה רק בXP אבל אני לא בטוחהיש לי את המסך הזה 3 חודשים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.