עבור לתוכן

קניית מסך 19" או 20" עם פאנל איכותי.

Featured Replies

פורסם

אהלן.

אני מחפש לקנות מסך 19" או 20", אבל רק עם פאנל איכותי ולא מסך רחב (בעיקר לגלישה באינטרנט, סרטים - המחשב מחובר לטלוויזיה, משחקים - אופציונלי).

עברתי קצת בפורום וראיתי שכולכם ממליצים פה ל - 19" על:

Viewsonic VP930B

Samsung 971P

וב - 20" על:

Dell 2007fp

מהם היתרונות והחסרונות של כל אחד מהמסכים הללו לעומת השני ?

האם יש עוד מסכים מומלצים בתחום המחיר הנורמלי ?

תודה !

פורסם
  • מחבר

יש עונה......?

פורסם

אם עברת על הפורום אני בטוח שקראת מה היתרונות ומה החסרונות.

אם יש לך תקציב ואתה מתעסק לעיתים עם גרפיקה עדיף ללכת על ה 2007FP בגלל הרזולוציה הגבוהה,

במשחקים הוא יהיה יותר בעייתי מאשר מסכי 19" בגלל הרזולוציה הגבוהה ותידרש לכרטיס מסך יותר חזק.

מבין שני מסכי ה 19" שציינת החלוקה היא:

VP930 - מתאים לכל שימוש עם דגש על משחקים וסרטים כאשר זמן התגובה של המסך נמוך ולא נצפות בו מריחות אך הוא פחות מכויל.

971P - מתאים לרוב השימושים מלבד משחקים מאוד מהירים שם המסך מציג מריחות מסוימות בייחוד בגווני אפור כהים.

לגרפיקה ה 971P עדיף בהרבה על ה VP930 שכן הוא מגיע מכויל בצורה טובה מאוד מהמפעל.

בנוסף אנא הוסף תקציב לכותרת של הדיון.

פורסם
  • מחבר

אהלן !

תודה על התשובה.

בעיקרון התקציב הוא פחות בעייתי (למרות שלא הייתי מתנגד לשלם פחות...).

אני מעוניין לדעת פרופר מה נחשב יותר טוב.

רוב השימוש שלי במחשב יהיה אינטרנט, סרטים כנראה שפחות (בכל זאת, הטלוויזיה שלי היא לא Full HD), ומשחקים גם לא לרוב.

הכרטיס מסך שברשותי הוא - Nvidia Geforce 7600GT.

מעניין אותי עוד משהו, באיזה מסך יהיה יותר נוח (וטוב לעיניים) לקרוא טקסט ?

תודה.

פורסם

אם עברת על הפורום אני בטוח שקראת מה היתרונות ומה החסרונות.

אם יש לך תקציב ואתה מתעסק לעיתים עם גרפיקה עדיף ללכת על ה 2007FP בגלל הרזולוציה הגבוהה,

במשחקים הוא יהיה יותר בעייתי מאשר מסכי 19" בגלל הרזולוציה הגבוהה ותידרש לכרטיס מסך יותר חזק.

מבין שני מסכי ה 19" שציינת החלוקה היא:

VP930 - מתאים לכל שימוש עם דגש על משחקים וסרטים כאשר זמן התגובה של המסך נמוך ולא נצפות בו מריחות אך הוא פחות מכויל.

971P - מתאים לרוב השימושים מלבד משחקים מאוד מהירים שם המסך מציג מריחות מסוימות בייחוד בגווני אפור כהים.

לגרפיקה ה 971P עדיף בהרבה על ה VP930 שכן הוא מגיע מכויל בצורה טובה מאוד מהמפעל.

בנוסף אנא הוסף תקציב לכותרת של הדיון.

אתה יכו לבבקשה להסביר לי בקצרה על הכיול? והאם הוא יתרום למניעת מריחות...אני קונה את הVP930 בעקבות דבריך הטובים עליו,

סומך עלייך :xyxthumbs:

פותח התרד אם אתה מעוניין במסך איכותי וחסיכת כסף (כמוני, גם אני חשבתי על המסכים הנ"ל... קח את הVP930.....)

ואם בא לך שאני אתן לך חוות דעת עליו, תחכה עד סוף השבוע, גג יום ראשון, (שאני אקבל אותו )אני ישר מתקין עליו משחקים מהירים ואם גרפיקה טובה (STALKER, RAINBOW SIX VEGAS ועוד כמה כאלה ;)

תודה רבה

רז

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים