עבור לתוכן

בחירת מסך לגרפיקה תקציב -/+2000

Featured Replies

פורסם

הוא עם ציפוי גלוסי, משמע בכלל לא מתאים לגרפיקה.

פורסם

לוקח בחשבון שיהיה ל24 מחיר אטרקטיבי בקנייה הקבוצתית כמובן.

קבוצתית או לא, המסך לא יירד לרמה שזה יישתווה לך ל EIZO.

אתה צריך ירידה של 1100 ש"ח, זה לא ריאלי לחלוטין.

(המסך הזה עולה 3000 שקל בארה"ב).

פורסם

1. הפסקת הייצור של CRT לא הייתה קשורה לאיכות התמונה שלהם.

2. פעם אחרונה שבדקתי HEAD TO HEAD את הLACIE 22 שלי מול VS930B וNEC20WIDE עם ציפוי גלוסי - לא היה אפילו מקום להשוואה. אני מקווה שהפאנלים משתפרים אבל אני לא מאמין שעד כדי כך. אגב המסך אצלי כבר שנה וחצי - קניתי משומש - נקנה לראשונה ב2004.

פורסם

מסכי ה - LCD שהזכרת הם לא מסכי גרפיקאים.

פורסם
  • מחבר

טוב בנתיים לא מצאתי מסך CRT משומש ושלא יהיה ישן מדי, קצת בעייתי. מסכי ה22 אינץ בלי קשר יותר מדי גדולים מחממים וגם הקרינה בטח גדולה מדי. לכן אני נוטה יותר לכיוון ה-19 אינץ משומש. ראיתי ביד2 F900P לא יודע את הגיל שלו עדייין אבל האם הוא מספיק טוב?

בביקורת על S1931 ב-prad

נאמר שם לגבי כיול

During calibration, the measurement device indicates that a key stroke results in an alteration of color tone even though the percentage shown in the menu hasn't changed at all yet. So, for example, if one is to temporarily use a different color setting, it will be impossible to quickly restore the previous value without having to put up with slight deviations.

However, this issue is only relevant for graphics pros who need to calibrate their monitor rather often.

מה דעתכם, בעיה מוכרת או שאולי המסך שלהם היה קצת תקול?

פורסם

לא מדובר על בעיה, רוב סרגלי הכיוון במסכים הם באורך של 255 נקודות בעוד שעל המסך מופיע נתון בין 0% ל 100%

לעיתים לחיצה על הכפתור תגרום לשינוי בתצוגה אבל האחוז לא ישתנה, חלק מהמסכים כמו אלו של נק פותרים את הבעיה

ע"י הצגה של נתון בצורה כזו: 56.3% וחלק פשוט מציינים רק את האחוזים המלאים כמו באיזו, דל וכו.

חברות כמו LG וסאמסונג נוטות להגביל את סולם הכיוון שלהם ל 100 ובכך פותרות כביכול את הבעיה.

בשורה התחתונה לומדים איך לעבוד ולכייל את המסך ככה, או שמתשמים ב SOFTMCCS בשביל לשלוט במסך במקום,

לדעתי לא מדובר בחיסרון כלשהו וכמו שצוין זה משנה רק לגרפיקאים עם מכייל חומרתי.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הייתי מחלק את מסכי ה 19" באופן הזה:

1. VP930 טוב למשחקים וסרטים, לא מספיק מכויל לגרפיקה.

2. 971P מכויל מאוד לגרפיקה, מעוצב. למרות הנתון היבש של 6ms המסך מציג מריחות במשחקים מהירים.

3. S1931, שילוב של שני המסכים למעלה, מציג זמן תגובה ברמה של ה VP930 עם האחידות והכיול צבעים של ה 971P,

בהחלט המסך הכי מכוער מבין השניים למעלה. ;)

לטעמי הקפיצה ל 2407 שווה אם רוב העיסוק שלך יהיה בגרפיקה, עם כל הכבוד ל S1931 מדובר בסה"כ במסך 19"

עם רזולוציה של 1280X1024 שהיא קטנה בהרבה מ 1920X1200 ב 2407.

בהחלט אחד השיקולים אבל עדיין קשה לי להחליט איזה מסך עדיף מהשנייים.

הדל בגרסאת ה72% NTSC ובכלל, מאופיין בבהירות גבוהה מאד והבנתי שהניגודיות נפגעת מדי כשמאזנים את הבהירות.

כמו כן האיזו 1931 לפי הביקורת של prad.de נופל בדיוק שלו מקודמו ובנוסף חסר מספר פרמטרים חשובים בOSD.

הבעיה גם שאני לא יודע אילו משני המסכים יתן לי בסופו של דבר תצוגה אמינה יותר אחרי כיול.

לדל רזולוציה גבוהה וזה חשוב מאד אבל אם זה בא על חשבון דיוק צבעים ויכולת מוגבלת יותר בבהירות רצויה, אולי עדיף את האיזו בכל זאת.

ריפר.

פורסם

אתה מתכנן לרכוש מכייל כגון של GretagMacbeth בין אם תקנה S1931 או 2407WFP?

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא במקום שאני רוצה להיות בו מבחינה גרפית יישומית אבל אם אצטרך אקנה מכייל.

חשבתי על eye משהו- לא זוכר את השם.

עריכה:

מכייל Eye-One Display 2 , X-Rite Monaco Optix XR Pro או LaCie blue eye pro

עם תוכנה כמו icolor או softMCCS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים