עבור לתוכן

אולמרט: "אהיה ראש ממשלה גם אחרי הבחירות"- Is this guy for real?

Featured Replies

פורסם

נראה לי אם נארגן חמולה לעשות לו אמבוש ולהרביץ לו המאבטחים שלו יצטרפו אלינו בסופו של דבר -____-

אם אני לא טועה, זו בכלל עבירה. ברצינות, איך נותנים לאידיוט הזה להישאר לחמם את הכיסא החשוב במדינה.

trydent- בוש עשה טעויות, אבל במקביל גם דברים נכונים.

בוש הוא לא שרשרת של טעויות פאטאליות ופרשיות שחיתות/ניצול כאלו ואחרות כמו אולמרט.

ואם הדעה של מישהו שונה, בבקשה ציינו 3 דברים הגיוניים שאולמרט עשה לאחרונה (החלטות חשובות שנוגעות לציבור)

אני לא נכנס לשאלה אם בוש הוא טוב או לא. הנקודה היא שאף אחד לא האמין שיש לו סיכוי לזכות בבחירות לפני הבחירות האחרונות עד החודשיים שלושה לפני הבחירות ובסוף הוא אכן ניצח.

בפוליטיקה חודש זה המון המון זמן, מספיק משהו קטן אחד שיקרה עכשיו והתמיכה\בריחה באולמרט תשתנה מקצה לקצה.

• תגובות 51
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני ספק אם זה יקרה במקרה של אולמרט, הוא גם ככה זכה מן ההפקר בפעם הקודמת לאחר שהליכוד נתפס כמושחט ובעבודה היה את פרץ

זה לא שכשהוא לא ממנה אנשים שמקורבים אליו אז הוא כל כך טוב... ע"ע פרץ ואטיאס שר התקשורת מש"ס שאין לו לא טלוויזיה ולא אינטרנט אך עדיין רוצה לצנזר לנו את האינטרנט בלי הבנה בסיסת שזה לא יכול לעבוד

פורסם

אבל פרץ ואטיאס הם לא חברים שלו... את זה הוא מינה, כמו כל ראש ממשלה, במסגרת הסכמים קואליציונים.

הוא הסכים ששר הביטחון יהיה של מפלגת העבודה. אם זה איילון, ברק או פרץ - זה הוא לא מחליט.

פורסם

אנחנו ארץ שאוכלת את הראשי ממשלה שלה.

המציאות מחייבת למצוא אשמים, ואנחנו תולים את ראשי הממשלה כל חמש דקות.

נתניהו נבחר ברוב עצום, ואף הבייתה לפני סוף הקדנציה.

ברק היה זה שניצח ברוב הגדול ביותר עד אז, והפסיד אחרי שנה וחצי ברוב גדול עוד יותר (חצי מהעם שינו את הדעה שלהם בשנה וחצי...).

וככה יהיה גם עם אולמרט.

אני מאחל לנו שהוא יסיים קדנציה מלאה. לא כי הוא תותח על, אלא כי אני לא רואה בחוץ משהו טוב יותר, וכי אנחנו צריכים קצת יציבות, קצת זמן לשרים להוביל תוכניות ורעיונות לזמן ארוך, ולא פלסטרים כי אחרי המבול ועוד רגע זה כבר אחרי.

ובקשר לבחור ששם את הציטוט עם רמון, בר און וחברים.

אני לא מבין מה הבעיה בזה. שר בישראל הוא לא אישיות מיקצועית, זו משרת אמון של פוליטיקאי. הוא אומר שהוא בוטח בהם, מכיר אותם ומאמין שהם אנשים מוצלחים ולכן מינה אותם על פני מישהו שהוא לא מכיר וזה הימור מבחינתו. מה הבעיה?

פחח

פורסם

"מיניתי את חיים רמון ורוני בר-און לשרים כי הם חברים שלי, וכדי שיידעו שאני לא שוכח חברים".

וזאת כנראה אחת התבטאויות הכי מטומטמות ומקוממות שנציג ציבור אי פעם פלט, וכשזה יוצא מפי ראש הממשלה, כבר אומר הכל על המדינה שלנו!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3428555,00.html

לא ידעתי שיש מבצע חבר מביא חבר בממשלה

פורסם

לא ידעתי שיש מבצע חבר מביא חבר בממשלה

אז אולי כדאי שתצא מהבועה שלך...

פורסם

ממתי מישהוא שהוא לא פופולארי חושב שהוא ייבחר בכל זאת לראשות הממשלה?

או שהבנאדם אידיוט או שהוא תמים או שהוא פשוט צוחק לנו בפנים.

פורסם

או שאתה פשוט מפגר ולא מבין למה הוא אמר את זה.

פורסם

אכן אולמרט מצוי באיזה אשליה קשה... :silly:

נקווה שיגיעו כבר בחירות שנוכל להיפטר

מעונשו כמה שיותר מהר.

פורסם

אולמרט יהיה שוב ראש ממשלה כשקרירין יביא מישהי.

נתניהו גבר-גבר, באיזה פרמטרים בדיוק אולמרט עולה עליו...?

למעשה אפילו לי יש סיכוי יותר טוב להביא מישהי מאשר שאולמרט יבחר שוב לראש ממשלה

וזה רק מוכיח כמה המצב שלו גרוע :lol: :lol: :lol: :'( :'( :'(

בכל מיקרה יש לנו נשיא שחונן עברינית שמקורבת לשלטון

שר בטחון שבגד בבוחרים שלו

וראש ממשלה ש97% מהציבור לא רוצים

וכניראה ה3% שכן רוצים מקורבים לחברי כנסת ושרים וכו

אבל לא נורא ביבי אמר שהוא רוצה להוריד מיסים והוא הולך ליבחר בגדול

אז אני אופטימי

רק מסכנים הרבה מחברי הכנסת בקדימה\ישראל ביתנו\הגימלים\ןעבודה

הם יצתרכו לממן מכוניות יוקרה מהכסף שלהם

פורסם

אבל פרץ ואטיאס הם לא חברים שלו... את זה הוא מינה, כמו כל ראש ממשלה, במסגרת הסכמים קואליציונים.

הוא הסכים ששר הביטחון יהיה של מפלגת העבודה. אם זה איילון, ברק או פרץ - זה הוא לא מחליט.

הוא בוחר איזה תיקים לתת ולמי... זה רק מוכיח שהשיקולים המקצועיים שלו גם לא טובים. צריך לעשות לפי החוק שליברמן רצה להעביר על שרים מקצועים

לא יכול להיות שיבחר שר תקשורת שאין לא טלוויזיה או אינטרנט או שר ביטחון שלא מבין מהומה בכך... ניסנו כבר את וזה לא הולך , לא במדינה שלנו לפחות שיש לנו הרבה מה להפסיד מכך... תראה איך הסורים פותחים פה עלינו כאילו שנהינו מדינת כוסיות ! אם השילוש הביטחוני היה יותר טוב זה לא היה קורה !

פורסם

צריך באמת לעשות שרים מיקצועים בלבד

וגם שהשרים לא יהיו חברי כנסת בכלל

רק ראש הממשלה צריך להיות חבר כנסת

במצב כזה שיש בחירות \פרימריז וכו השרים ימשיכו לעבוד כרגיל עד ההחלפה

במקום להיות עסוקים בלשמור על הכיסא

פורסם

הוא בוחר איזה תיקים לתת ולמי... זה רק מוכיח שהשיקולים המקצועיים שלו גם לא טובים. צריך לעשות לפי החוק שליברמן רצה להעביר על שרים מקצועים

אבל... אבל...

אז ליברמן לא יוכל להיות שר

הרי אין לנו שר לענייני מאפיה בארץ

פורסם

זה לא ששמאלמרט כזה צדיק ירא שמיים ... לפחות לליברמן יש בייצים

פורסם

חבל שאין לו שכל, או לפחות טיפת אינטגריטי

לא יאמן שמישהו מוכן להצביע לו שוב אחרי הפארסה הנוכחית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים