עבור לתוכן

אולמרט: "אהיה ראש ממשלה גם אחרי הבחירות"- Is this guy for real?

Featured Replies

פורסם

"עוד אמר רה"מ בכנס פעילים בביתו בירושלים כי "קדימה תמשיך להוביל את המדינה". רמון: אולמרט עושה את מה שנכון, לא מה שפופולרי

"ברק אומר שירוץ נגד ביבי, ביבי אומר שירוץ נגד ברק, ולשניהם אני אומר: אני אהיה ראש הממשלה גם אחרי הבחירות". כך אמר אתמול ראש הממשלה אהוד אולמרט, בכנס פעילים מרכזיים בקדימה שנערך בביתו בירושלים.

אולמרט אמר כי הוא מכבד את בנימין נתניהו ואת אהוד ברק. לדבריו, "ברק שר ביטחון טוב מאוד ושימשיך להיות שר ביטחון. אני מכבד את ביבי, אני גם משתף אותו בדברים הכי סודיים כי צריך לשים את היריבויות האישיות מאחור, אבל שלא יהיה ספק - קדימה תמשיך להוביל את המדינה".

http://news.walla.co.il/?w=//1141302

עכשיו שמישהו יגיד לי בבקשה- מה לעזאזל עובר לו בראש.......? באיזה מין חלום הוא חי?

בערך כל החלטה שהוא עשה בשנה האחרונה הייתה שגויה, עכשיו הוא עוד מעז לערער על החלטת בג"צ שחייב למגן את שדרות- ורוצה למנוע בכלליות את מיגון עוטף עזה, ולמעשה השימוש היחיד של אולמרט הוא משקולת ניירות/מחמם כיסאות.

ברגע זה קיבלתי חיזוק לדעה שכל מה שהוא רוצה זה להשאיר את התחת שלו על כיסא רה"מ, ושכל העולם יתפוצץ מצידו.

ללא ספק, מדובר באחד מראשי הממשלה הגרועים ביותר של מדינת ישראל, ואחד מהחמדנים ביותר גם יחד.

• תגובות 51
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

"מיניתי את חיים רמון ורוני בר-און לשרים כי הם חברים שלי, וכדי שיידעו שאני לא שוכח חברים".

וזאת כנראה אחת התבטאויות הכי מטומטמות ומקוממות שנציג ציבור אי פעם פלט, וכשזה יוצא מפי ראש הממשלה, כבר אומר הכל על המדינה שלנו!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3428555,00.html

פורסם

במדינה שלנו הכל יכול לקרות.

רק להזכירכם גם בוש טען שהוא יהיה הנשיא גם בבחירות הבאות ואף אחד לא האמין לו והוא אכן ניצח בסופו של דבר.

פורסם

LWAL

פורסם

אולמרט יהיה שוב ראש ממשלה כשקרירין יביא מישהי.

נתניהו גבר-גבר, באיזה פרמטרים בדיוק אולמרט עולה עליו...?

פורסם

מעולם לא היה ראש ממשלה אחר שלא סבלתי כמו שמאלמרט , הבנאדם כל שבוע עושה טעות חדשה שמרתיחה את כולם... שבוע שעבר הוא שיחרר אסירים כדי לחזק את אבו-אפס, מה יהיה שבוע הבא ?

פורסם
  • מחבר

נראה לי אם נארגן חמולה לעשות לו אמבוש ולהרביץ לו המאבטחים שלו יצטרפו אלינו בסופו של דבר -____-

"מיניתי את חיים רמון ורוני בר-און לשרים כי הם חברים שלי, וכדי שיידעו שאני לא שוכח חברים".

וזאת כנראה אחת התבטאויות הכי מטומטמות ומקוממות שנציג ציבור אי פעם פלט, וכשזה יוצא מפי ראש הממשלה, כבר אומר הכל על המדינה שלנו!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3428555,00.html

אם אני לא טועה, זו בכלל עבירה. ברצינות, איך נותנים לאידיוט הזה להישאר לחמם את הכיסא החשוב במדינה.

trydent- בוש עשה טעויות, אבל במקביל גם דברים נכונים.

בוש הוא לא שרשרת של טעויות פאטאליות ופרשיות שחיתות/ניצול כאלו ואחרות כמו אולמרט.

ואם הדעה של מישהו שונה, בבקשה ציינו 3 דברים הגיוניים שאולמרט עשה לאחרונה (החלטות חשובות שנוגעות לציבור)

פורסם

לדעתי דווקא מצוין שיש לנו ראש ממשלה אנמי. אנחנו נגררים ככה ליותר מלחמות ויש לנו יותר סיכוי לכסח את האויבים.

למעשה אולמרט כבובה של הצבא = טוב

פורסם
  • מחבר

פידמיח, הכל בסדר? :s05:

מילא מלחמות, אבל חמורמרט מגביל את הצבא במלחמה. כמו מה שהלך בעזה לפני כמה חודשים, לא נתן להם להפעיל כוח מספיק בשביל לבצע מה שנדרש.

האידיוט הזה פשוט אומר- "תילחמו עם יד אחת קשורה מאחורי הגב"

פורסם

:nixweiss:

אני חושב שכל הפליטות פה שלו מכוונות.. גם בנושא הגרעין..

הוא לא אידיוט מושלם

פורסם
אולמרט: "אהיה ראש ממשלה גם אחרי הבחירות"

מפגר אבל אופטימי...

פורסם

אנחנו ארץ שאוכלת את הראשי ממשלה שלה.

המציאות מחייבת למצוא אשמים, ואנחנו תולים את ראשי הממשלה כל חמש דקות.

נתניהו נבחר ברוב עצום, ואף הבייתה לפני סוף הקדנציה.

ברק היה זה שניצח ברוב הגדול ביותר עד אז, והפסיד אחרי שנה וחצי ברוב גדול עוד יותר (חצי מהעם שינו את הדעה שלהם בשנה וחצי...).

וככה יהיה גם עם אולמרט.

אני מאחל לנו שהוא יסיים קדנציה מלאה. לא כי הוא תותח על, אלא כי אני לא רואה בחוץ משהו טוב יותר, וכי אנחנו צריכים קצת יציבות, קצת זמן לשרים להוביל תוכניות ורעיונות לזמן ארוך, ולא פלסטרים כי אחרי המבול ועוד רגע זה כבר אחרי.

ובקשר לבחור ששם את הציטוט עם רמון, בר און וחברים.

אני לא מבין מה הבעיה בזה. שר בישראל הוא לא אישיות מיקצועית, זו משרת אמון של פוליטיקאי. הוא אומר שהוא בוטח בהם, מכיר אותם ומאמין שהם אנשים מוצלחים ולכן מינה אותם על פני מישהו שהוא לא מכיר וזה הימור מבחינתו. מה הבעיה?

פורסם

למעשה, הציטוט המלא הוא

אולמרט אמר על סבב המינויים שבמרכזו מינוי השרים רמון ובר-און כי הוא מינה את שניהם מכיוון "שהם אנשים ראויים, אבל הם גם חברים שלי, כי חברות זה ערך חשוב בפוליטיקה"

פורסם

יאי, עוד בלון אוויר חם שהתקשורת מנפחת! :yelclap:

כאילו.. WTF, מה לעזאזל ציפית שהוא יגיד בכנס פעילים של קדימה שנערך בבית שלו? "אני אפס והולך להפסיד בבחירות"?

פורסם

ממתי פוליטיקאים אומרים את האמת :smile1:?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים