עבור לתוכן

בעיה בכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

color=red] :kopfpatsch:רכשתי כרטיס מסך sparkle geforce 7300gt 256mb ויחד איתו קיבךתי כבל חשמל שמיתחהר מהספק כוח לכרטיס מתי שהכבל מחובר ואני משחק במישחקים המישחקים ניתקעים והמחשב מבצע restart ניגשתי למעבדה ששם רכשתי את הכרטיס והם המליצו לנתק את הכבל ומאז הכל רגיל האים הכבל חיוני לכרטיס כי כשאני מדליק את המחשב מופיעה הערה שאומרת שיש לחבר את הכבל לכרטיס וכי מערכת ההגנה של הכרטיס נימצאת במצב בטוח והורידה את ביצועיה וטמפרטורת הכרטיס במצב רגיל 62C ולאחר מישחק 71C האים זה נורמלי תעזרו לי בבקשה אני כבר מישתגע :nixweiss:

פורסם

לכרטיס כזה לא צריך כבל ישיר לספק כי, הכרטיס יחסית חלש ולא דורש משאבים רבים מבחינת כח. אבל 62c במנוחה זה מעט גבוה.

פורסם
  • מחבר

אבל הוא מגיע אים הכבל והמערכת מתריעה שהכבל חייב ליהיות מחובר ולמה מחשב מיתנתק כשאני משחק ומהי טמפרטורה רצויה לכרטיס?

פורסם

הכבל מהספק לכרטיסי חייב להיות מחובר.

כמו שזה נשמע הספק שלך חלש מדי ולכן המחשב קורס במצב של "ביצועים מלאים"...

תפרסם את המפרט שלך שיהיה אפשר לוודא שאכן זו הבעיה.

פורסם
  • מחבר

המחשב שלי קצת ישן וזהו המ

יפרט:מעבד: amd athlon 64 3000+

ספק-כח: 500w

לוח-אם:gigabyte gak-8u

כרטיס מסך:sparkle geforce 7300 gt

זיכרון:1gb ddr1

כונן-קשיח-samsung spo82n 80giga

צורב:dvd-rw samsung 162wc

פורסם

אתה יודע אולי את הדגם המדוייק של הספק?

פורסם
  • מחבר

משהו לא איכותי zygr עלה משהו כמו 100ש"ח

פורסם

אז הנה לך הסיבה לבעיות.

אי-אפשר לשלם כ"כ הרבה על כרטיס מסך ופשוט לזרוק אותו על מחשב חרא ולצפות שזה יעבוד.

אם תשדרג את הספק לא נראה שיהיו בעיות, שאר המערכת אומנם לא חזקה אבל אמורה להחזיק. =]

פורסם
  • מחבר

ניכנסתי לאתר היצרן והורדתי manual של הכרטיס ויש שם הסבר לגבי הכרטיס ושם כתוב שהכבל אמור לקבל מתח ישירות מהספק ולא לפצל איתו לעוד רכיב אחר

בדקתי ואצלי הוא מפוצל ןמחובר גם לכונן הקשיח וכשהכבל מנותק מהכרטיס העל עובד ללא כל בעייה אבל אני לא מבין למה הטמפרטורה גבוהה (לפי מה שאני חושב 62C מה הטמפרטורות המומלצות במצב רגיל ואחרי מאמץ כגון מישחקים)?

בתודה מראש משה

פורסם

נו ברור שזה צריך להיות בנפרד... :kopfpatsch:

הכרטיס מסך צריך חיבור חשמל לבד, וזה ממש מוזר שבכלל יש לך כבל שנותן לכרטיס מסך ומתפצל לעוד חיבור...

62C זה קצת גבוה...

פורסם
  • מחבר

מה אפשר לעשות בקשר להיתחממות הכרטיס הכרטיס ללא מאוורר רק צלעות קרור?

פורסם

לא חסר גופי קירור אקטיבים לכרטיסי מסך, וגם זו לא השקעה גדולה...

פיתרון יותר זול. תקנה מאוורר 20 ותחבר אותו לצלעות קירור של הכרטיס עם ברגי פטנט...

פורסם
  • מחבר

:nixweiss:חיברתי לכרטיס כבל ישירות מהספק ועדיין הכרטיס מנתק את המישחקים לאחר כ-20 דקות של מישחק וכשהכבל מנותק הכל עובד ללא שום תקלה האים הכרטיס חייב ליהיות מחובר? ואים כן מה הנזקים שיכולים להיווצר במידה והוא לא מחובר?

פורסם
  • מחבר

האים את\ה יכול\ה לענות לי על השאלה זה נורא חשוב לי

בתודה מראש משה!!!!!!!!!

פורסם

שום נזק לכרטיס לא יהיה מחיבור ישירות ל PCIx ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים