פורסם 2007 ביולי 2218 שנים תכל'ס, אולי זה הרעב מדבר מתוכי, אבל אני הייתי זורק את זה הצידה ופשוט אוכל את הפיצה..
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים תכל'ס, אולי זה הרעב מדבר מתוכי, אבל אני הייתי זורק את זה הצידה ופשוט אוכל את הפיצה.. כאילו דא... טוב האמתי זה גם פלסטיק שהיה בתור עם הפיצה וגם זה היה באיזה יד מיוזעת קודם... אז אולי לא :
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים כאילו דא... טוב האמתי זה גם פלסטיק שהיה בתור עם הפיצה וגם זה היה באיזה יד מיוזעת קודם... אז אולי לא : :lol: OMG!!! היית צריך ללכת עם החבילה של הפיצה למוכר שייחליף לך ויכין לך פיצה חדשה, אני לא חושב שהוא היה מתנגד.
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים איכס! יש מלא פיצה תקועה על הקולפן הזה. אני מקווה שביקשת שיחליפו לך בקולפן נקי.
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים אתה טיפש שלא אמרת להם להחליף לך את הפיצה ומהר לפניי שהפלאפון שלך מחייג בעצמו למשרד הבריאות
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים :lol: OMG!!! היית צריך ללכת עם החבילה של הפיצה למוכר שייחליף לך ויכין לך פיצה חדשה' date=' אני לא חושב שהוא היה מתנגד. [/quote'] חוק לחיים: אף פעם אל תעצבן את האדם שעושה לך את הפיצה. אם הוא שם לך קולפן אז לך תדע מה הוא ישים לך אחרי שתצעק עליו, בד"כ זה שיערות ביצים
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים מחבר טוב אז בסוף הסיפור הזה נגמר בזה שאבא שלי הולך לעורך דין נראה מה יצא מזה
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים עורך דין? כולה שכחו משהו בפיצה הם לא שמו לך חרא, אני מאמין שזה היה בתום לב, אני שונא אנשים שכל דבר קטן שקורא ישר "אני תובע אותך".
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים מחבר עורך דין? כולה שכחו משהו בפיצה הם לא שמו לך חרא, אני מאמין שזה היה בתום לב, אני שונא אנשים שכל דבר קטן שקורא ישר "אני תובע אותך". תגיד את זה לאבא שלי איך שהוא אמר לי את זה אני ישר ROFL
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים חחחח כאחד שעובד בפיצריה, אני פה נופל מצחוק על הריצפה........ אבל אצלנו פעם מישהי באה שיש לה שערות בפיצה..
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים טוב אז בסוף הסיפור הזה נגמר בזה שאבא שלי הולך לעורך דין נראה מה יצא מזה ashkenazi?
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים מחבר ashkenazi? not rly... למען האמת זורם בי קצת דם פולני אז כן אמרתי לאבא שלי שזה סתם שטויות והוא יצא מוזר.... אבל שיעשה מה שבראש שלו, אני בטוח לא אחד האנשים שיצטט לו איך לחיות
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים עורך דין? כולה שכחו משהו בפיצה הם לא שמו לך חרא, אני מאמין שזה היה בתום לב, אני שונא אנשים שכל דבר קטן שקורא ישר "אני תובע אותך".אני צוחק ונדהם בו זמנית.תסביר לי דבר אחד- איך "שוכחים" קולפן בפיצה?!מה הוא עשה שם מלכתחילה שהיה אפשר "לשכוח" אותו?ועוד יותר גרוע-כפי שאתם רואים, הפיצה מחולקת למשולשים. את החיתוך הזה עושים אחרי האפיה.איך מי שחתך את הפיצה לא שם לב שיש משהו קשה ובולט בפנים?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.