עבור לתוכן

פיצת הפתעה של קינדר

Featured Replies

פורסם

תכל'ס, אולי זה הרעב מדבר מתוכי, אבל אני הייתי זורק את זה הצידה ופשוט אוכל את הפיצה.. :jump:

• תגובות 49
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תכל'ס, אולי זה הרעב מדבר מתוכי, אבל אני הייתי זורק את זה הצידה ופשוט אוכל את הפיצה.. :jump:

כאילו דא...

טוב האמתי זה גם פלסטיק שהיה בתור עם הפיצה וגם זה היה באיזה יד מיוזעת קודם... אז אולי לא ::)

פורסם

כאילו דא...

טוב האמתי זה גם פלסטיק שהיה בתור עם הפיצה וגם זה היה באיזה יד מיוזעת קודם... אז אולי לא ::)

:lol: :lol:

OMG!!!

היית צריך ללכת עם החבילה של הפיצה למוכר שייחליף לך ויכין לך פיצה חדשה, אני לא חושב שהוא היה מתנגד.

פורסם

חוץ מיזה שיש קולפן באמצע.. הפיצה נראית ממש טעימה

פורסם

איכס!

יש מלא פיצה תקועה על הקולפן הזה.

אני מקווה שביקשת שיחליפו לך בקולפן נקי.

:smile1:

פורסם

אתה טיפש שלא אמרת להם להחליף לך את הפיצה ומהר לפניי שהפלאפון שלך מחייג בעצמו למשרד הבריאות

פורסם

:lol: :lol:

OMG!!!

היית צריך ללכת עם החבילה של הפיצה למוכר שייחליף לך ויכין לך פיצה חדשה' date=' אני לא חושב שהוא היה מתנגד.

[/quote']

חוק לחיים: אף פעם אל תעצבן את האדם שעושה לך את הפיצה.

אם הוא שם לך קולפן אז לך תדע מה הוא ישים לך אחרי שתצעק עליו, בד"כ זה שיערות ביצים

פורסם
  • מחבר

טוב אז בסוף הסיפור הזה נגמר בזה שאבא שלי הולך לעורך דין :lol:

נראה מה יצא מזה

פורסם

עורך דין? כולה שכחו משהו בפיצה הם לא שמו לך חרא, אני מאמין שזה היה בתום לב, אני שונא אנשים שכל דבר קטן שקורא ישר "אני תובע אותך".

פורסם
  • מחבר

עורך דין? כולה שכחו משהו בפיצה הם לא שמו לך חרא, אני מאמין שזה היה בתום לב, אני שונא אנשים שכל דבר קטן שקורא ישר "אני תובע אותך".

תגיד את זה לאבא שלי :smile1:

איך שהוא אמר לי את זה אני ישר ROFL

פורסם

חחחח כאחד שעובד בפיצריה, אני פה נופל מצחוק על הריצפה........ אבל אצלנו פעם מישהי באה שיש לה שערות בפיצה..

פורסם

טוב אז בסוף הסיפור הזה נגמר בזה שאבא שלי הולך לעורך דין :lol:

נראה מה יצא מזה

ashkenazi?

פורסם
  • מחבר

ashkenazi?

not rly...

למען האמת זורם בי קצת דם פולני אז כן :P

אמרתי לאבא שלי שזה סתם שטויות והוא יצא מוזר.... אבל שיעשה מה שבראש שלו, אני בטוח לא אחד האנשים שיצטט לו איך לחיות

פורסם

אני צוחק ונדהם בו זמנית.

תסביר לי דבר אחד- איך "שוכחים" קולפן בפיצה?!

מה הוא עשה שם מלכתחילה שהיה אפשר "לשכוח" אותו?

ועוד יותר גרוע-

כפי שאתם רואים, הפיצה מחולקת למשולשים. את החיתוך הזה עושים אחרי האפיה.

איך מי שחתך את הפיצה לא שם לב שיש משהו קשה ובולט בפנים?!

פורסם

חבל שאין לך תמונות עם תאריך ושרואים בדיוק באיזה "מסעדה" אתה נמצא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים