עבור לתוכן

שאלה בקשר ל SKYPC ...

Featured Replies

פורסם

מקווה שזה הפרום המתאים (אחרי הכל, 30 אחוז מההצלחה בקניה זה גם מאיפה אתה קונה..)

אז.. מישהוא גילה מה הקצ' של החנות הזו ? המחירים שלה זולים באופן חשוד. לוחאם באזור ה 500 זולים ב 50 ש"ח מהמתחרים, מעבדים גם באותו שיעור.

מוכר של חנות אחרת טוען שהם לפעמים מוכרים יותר בזול מהמחיר לחנויות של היבואן הרשמי. בחיפוש בגוגל ובפורום כאן ראיתי שאין הרבה יותר מידי "ליכלוכים" על החנות הזו (יש קצת, אבל לא מתקרב למה שיש על KSP ואיבורי למשל)

בכל אופן, מה דעתכם ?

פורסם

איבורי בכלל לא צריך להזכיר אותם באותו משפט עם SKYPC

אני שמעתי רק דברים טובים על סקיי

פורסם

אני קניתי מהם את כול המפרט שלי (בפרופיל).

שירות מעולה, טכנאי מקצועי ומחיר ללא תחרות.

פורסם

כנ"ל הם פשוט טובים.

פורסם

כנ"ל קניתי זכרונות ועד היום אני מרוצה.

פורסם

מחשב שלם ומבסוט

גם שלחתי למעבדה שלהם כמה פעמים (לא בגלל רכיבים פגומים או משהו בסגנון) והם תמיד היו מקצועיים וטפלו בזה באותו יום שהגיע).

פורסם

קניתי מגם משם... עד עכשיו הכל עובד מה עוד צריך....

פורסם

קניתי משם את הכרטיס מסך שלי, עלה לי 1700 שקל אחרי חלוקה ל 3 תשלומים ומשלוח עם שליח, המחיר הכי זול שראיתי ביום של הקניה (בדקתי במשהו כמו 15 חנויות).

החנות עובדת בערך כמו KSP, הם מפרסמים את המחיר במזומן ואז על כל תשלום יש תוספת במחיר. ההבדל הוא שהשרות של SKY הרבה יותר טוב.

לפני הקניה דיברתי עם כמה חנויות, SKY הייתה החנות היחידה שלא דחפה אותי לקנות מוצר מסויים אלה רק נתנה לי תשובות לשאלות שלי.

פורסם

גם אני ממליץ על החנות מתוך ניסיון אישי.

הם אמינים ומקצועיים והמחירים אכן טובים.

רק דבר אחד מפריע לי.

יצא לי לדבר שם עם בחור בשם נעים שכלל לא היה נעים. אני התעניינתי על מחשב ואופן התשלומים.

הוא היה כל כך אפאטי ומשועמם שהייתי בטוח שכל רגע הוא נרדם לי בטלפון.

מה גם שהוריד לי את החשק לקנות כי הרגשתי שאני מפריע לו.

אני מקווה שהוא יתעורר אם לא אני מבטיח ללכת אישית ולהכין לו קפה.

פורסם

גם אני קניתי משם את רוב המפרט שלי וחוץ מבעיה עם הזכרונות, שהוחלפו מיד בלי שום בעיות, אני מרוצה.

הם זולים בעיקר במזומן בתשלומים וכ. אשראי יש תוספת אז צריך לבדוק מראש כמה התוספת.

פורסם

קניתי משם את המפרט שלי עובד ללא תקלות 3 חודשים כבר מרוצה עד הגג + אחלה מחיר עלה לי זול יותר מאשר יעלה לי היום משום מה :/

פורסם

^^^^

SKY משנים את המחיר לפי הדולר (לפי מה שהבנתי את רוב החלקים הם מזמינים מהיבואן ברגע שהם מאשרים את ההזמנה). לכן ברגע שהדולר יורד גם המחיר יורד (וזה גם הסיבה לזה שהמחיר משתנה שם כל יום).

פורסם

קניתי מהם את המפרט שלי

הזמנתי ביום שני (בדיוק לפני שבוע) והיה מוכן ביום חמישי

מהיר מאוד

חנות מעולה, רקע עליה לא תשמע ממני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים