עבור לתוכן

מורה מחליף שהיה לי ביסודי

Featured Replies

פורסם

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/610/692.html

הוא היה המורה מחליף ביסודי שלי, לימד בשכבה שלי הרבה פעמים

אחלה גבר, איך הוא הגיעה למצב הזה xD

שחבר שלי שלח לי את זה , לא האמנתי.

היה מורה , דיג'י - אחלה גבר

לא יאומן...

פורסם

משתתף בצערך

פורסם

הוא לא היה מורה שלי אבל אני מכיר אותו ממש טוב... הוא הסיע אותי בטרמפים כל כך הרבה פעמים

פורסם

הוא לא היה מורה שלי אבל אני מכיר אותו ממש טוב... הוא הסיע אותי בטרמפים כל כך הרבה פעמים

אתה במקרה בן 5-10?

פורסם

חשבתם שאולי בזכות החומר הפורנוגרפי הוא פרק את הדחף המיני ולכן לא פגע בילדים?

פורסם

יש בזה משהו..

אבל אם חס וחלילה הוא לא היה יכול "לפרוק את הדחף" ע"י תמונות באינטרנט וכו'..והיה מגיע לעבודה שלו מלא מלא דחף מיני..תחשוב מה אז היה קורה..

אתה היית נותן לילדים שלך להיות עם בנאדם כזה בטענה ש"הוא בסדר כי הוא פורק את הדחף המיני שלו באינטרנט ותמונות?"

פורסם

אני לא מאמין, מה אסור להיות פדופיל במדינה הזאת..!?

לרצוח לגנוב ולאנוס מותר אבל להיות פדופיל אסור ... איך תסבירו לי את זה?

פורסם

אתה :screwy: :screwy: :screwy: :screwy:

פורסם

אתה במקרה בן 5-10?

מה הקשר?

אני לא למדתי באותו בית ספר שהוא היה מורה מחליף בו , אבל הבחור מוכר מאוד מאוד בעמק חפר

פורסם

פדופיליות זה סטייה קשה, גם הומוסקסואליות זה סטייה. רק שבמקרה של פדופיל יש סיכוי יותר מידי גבוה שאנשים כלומר ילדים קטנים במקרה הזה יפגעו ולכן הרגישות גבוהה מאוד. בניגוד לאנשים מבוגרים ברי דעת ובעלי זהות מיני ברורה לילדים אין את המודעות הזו ולכן ניתן לנצל אותם הרבה יותר בקלות.

פורסם

יש בזה משהו..

אבל אם חס וחלילה הוא לא היה יכול "לפרוק את הדחף" ע"י תמונות באינטרנט וכו'..והיה מגיע לעבודה שלו מלא מלא דחף מיני..תחשוב מה אז היה קורה..

אתה היית נותן לילדים שלך להיות עם בנאדם כזה בטענה ש"הוא בסדר כי הוא פורק את הדחף המיני שלו באינטרנט ותמונות?"

אתה בעצם אומר שאם אדם רגיל בשם X לא יאונן מול המחשב ויבוא לעבודה מלא דחף הוא יאנוס את הפקידה? ממש לא. רוב בני האדם שולטים ביצרים ואלה שלא יושבים בכלא. זה לא שונה לגבי פדופילים.

פורסם
הפרשה החלה כאשר לאחרונה קיבלו חוקרי עבירות המחשב ידיעה מהמכס בארה"ב על כך שאדם מסוים רכש תכנים באינטרנט להורדת קבצים פדופיליים. לאחר הצלבת הפרטים הגיעו חוקרי המשטרה לביתו של החשוד, והוא נעצר והובא לחקירה.

חחח, הוא נרשם לאתר מזוייף שהרשויות הפדרליות מפעילות.

ובלי קשר, הוא צריך עזרה נפשית.

פורסם

בתנאי שפדופיליה היא הפרעה נפשית. זה עדיין לא הוכח, בדיוק כמו הומוסקסואליה.

פורסם

פדופיליות זה סטייה קשה, גם הומוסקסואליות זה סטייה. רק שבמקרה של פדופיל יש סיכוי יותר מידי גבוה שאנשים כלומר ילדים קטנים במקרה הזה יפגעו ולכן הרגישות גבוהה מאוד. בניגוד לאנשים מבוגרים ברי דעת ובעלי זהות מיני ברורה לילדים אין את המודעות הזו ולכן ניתן לנצל אותם הרבה יותר בקלות.

טוב אני אסביר את עצמי...

לא רציתי חס וחלילה להצדיק פדופיליה או משהו..דומה לזה

מה שרציתי לומר זה שמערכת החוק פה רקובה מאוד.

יוצא שפשעים אחדים מטופלים בחומרה כמו שצריך ואחרים (חמורים לא פחות )לא מטופלים כמו שצריך .

פורסם

מה שרציתי לומר זה שמערכת החוק פה רקובה מאוד.

בוקר טוב ותודה שאתה מאיר את עיננו במידע הזה...

דן, אני בטוח שכל הפעמים שהוא הסיע אותך וישבת במושב לידו, הוא הפשיט אותך בדמיונו :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים