פורסם 2007 ביולי 2218 שנים שלום התקשרתי היום לאיזה עבודה והם ביקשו ממני לרשום להם קורות חיים..עכשיו אני בן 18 לפני גיוס מה כבר אפשר לרשום בקורות חיים<?מי שמבין בזה ויכול לעזור שיכנס בבקשה למסנג'ר amitbachr@walla.co.ilאו לאי סי קיו 224606 תודה לכם.!!
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים אמא שלי מנהלת משאבי אנוש אז אני אשאל אותה כשאני אחזור הביתה. בעיקרון, תרשום מה עשית בצבא ותדגיש דברים מיוחדים. תציין באיזה בי"ס למדת אם הוא בי"ס נחשב, אם למדת באוניברסיטה תרשום את זה וזהו בערך.
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים מחבר סתכל שוב אחי אני לפני גיוס איזה צבא..שאל אותה מה כדאי לרשום וכאלה ותעזור פה ...תודה
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים לא ממש אפשרי לכתוב קורות חיים בגיל 18 כי עוד לא יצאת לחיים...אבל אם אתה מתעקש אז תכתוב את הפרטים האישיים שלך, דרכים להשיג אותך (טלפונים ואימייל) , מה למדת, ותכונות אופי בולטות וכישורים.תתאים את מה שאתה כותב לעבודה שאתה חפץ בה.
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים יש תוכנה של YNET לכתיבת קורות חיים, תכתוב איזב מקצועות הרחבתה ואיזה נסיון עבודה יש לך ואם יש לך רשיון בנוסף באילו שפות אתה שולט.
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים עזוב תוכנה אוטומטית... אני השתמשתי בטיפים מהאתר הזה:http://www.ovdim.org.il/Page11545.aspונורא התלהבו מהקורות חיים שלי....שמור על שפה טובה ויהיה טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.