פורסם 2007 ביולי 2218 שנים יש לי 8 דגי זהב באקווריום של 60X30X40 (בערך)כמה שאלות..1. באיזה תדירות צריך להאכיל אותם?2. כמה חשובה טמפרוטרת המים שלהם?3. הבנתי שפעם בחודש צריך להחליף 10% מהמים - זה נכון?4. כמה דגים כדאי לגדל בכזה אקווריום?5. עצות לגבי הגידול שלהם?6. יש צמחי מים שמתאים להם במיוחד? או בכלל?תודה. : )[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים 1. פעם ביום, קצת.2. מאוד. 35~40 מעלות וזה גפילטעפיש3. לא 10... רצוי משהו כמו 50~70%4. 8 זה בסדר... עקרונית זה תלוי בגודל שלהם... 4~5 גדולים, 15 קטנים (גופים, לדוגמא...)5. כשאתה מחליף את המים, תשתמש בצינור ארוך כדי להגיע לכל הפינות בתחתית ולשאוב את החרא שלהם. רצוי גם מידי פעם לשטוף את הזכוכית מבפנים כי גודלים עליה מעין אצות... עוד כמה חודשים תראה ;D6. לא... אין משהו מיוחד... אבל אני אישית לא ממליץ על צמחים אמיתיים כי הם אוכלים אותם... לפי דעתי הכי טוב כמה צימחי פלסטיק בשביל היופי...
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים מחבר 1. פעם ביום, קצת. 2. מאוד. 35~40 מעלות וזה גפילטעפיש איך אני מודד? יש מד כזה שמדביקים על הזכוכית זה שווה משהו? 3. לא 10... רצוי משהו כמו 50~70% 4. 8 זה בסדר... עקרונית זה תלוי בגודל שלהם... 4~5 גדולים, 15 קטנים (גופים, לדוגמא...) 5. כשאתה מחליף את המים, תשתמש בצינור ארוך כדי להגיע לכל הפינות בתחתית ולשאוב את החרא שלהם. רצוי גם מידי פעם לשטוף את הזכוכית מבפנים כי גודלים עליה מעין אצות... עוד כמה חודשים תראה ;D כבר יש אצות.. האקווריום אצלי כבר חודש וחצי... אני מנקה 6. לא... אין משהו מיוחד... אבל אני אישית לא ממליץ על צמחים אמיתיים כי הם אוכלים אותם... לפי דעתי הכי טוב כמה צימחי פלסטיק בשביל היופי... מה שיש אצלי זה פלטיק.. אז סבבה..
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים יש כל מיני טרמומטרים... גש לחנות חיות ותשאל מה יש להם... עקרונית אתה לא משגר פה טיל לחלל, אז גם הדבר הזה שמדביקים על הזכוכית אמור להספיק, אבל לפי דעתי רצוי משהו קצת יותר אמין. שוב, גש לחנות ותשאל...
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים מחבר IG תודה רבה... שאלה אחרונה.. יהיה בעיה לדעתך לשלב איתם דג מנקה כזה שנדבק על השמשה...?
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים לא. אפילו מומלץ 2 כאלה הם מהירים בטרוף... גם אם לדגי זהב תהייה איתם בהתחלה בעייה, הם כבר יראו להם מי האבא ;D (לא שהם תוקפניים...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.