פורסם 2007 ביולי 2118 שנים אני חייב עזרה של כל חובבי מילאן שיש להם מידע איפה ניתן להשיג בחנויות חולצה של מילאן באיטליהחולצה מקורית לא חארטה זיוףהורי באיטליה ולא מצליחים למצוא בשום מקום....רק ביום האחרון הם יהיהו במילאנו ואני לא יודע בכלל כמה זמן הם יהיו שם הם אמרו ממש קצת וזהאז מי שהיה בעבר ויכול לספק מידע אז בבקשה!!!הם כרגע בורונה...תודהאלכס.
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים אחח, אוהד מילאן ;Dבעקרון אם הם עוברים ליד הסאן סירו יש חנות מזכרות ושם בטוח ישובמילאנו בטח יש לאדידס חנות רשמית אז אין סיבה שבעולם שלא תהיה החולצה.יותר מזה אני לא יכול לעזור לך, מצטער.
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים קח בחשבון שזה לא יהיה זול מבארץ.לך למגה ספורט וזהו.זהו, אני קניתי את שלי בהיכל הספורט בהוד השרוןהמחירים בשדות תעופה ובמיוחד באיטליה (מטבע, ותיירים) הם שחיטה.
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים אני יודע אבל אם ההורים שלו חוזרים עם ידיים ריקות אז כמפלט אחרון אולי הוא מעדיף לקנות משדה התעופה אבל אתה יכול לקנות פה, זאת לא איזה חולצה נדירה שאין בארץ, היא בין המפורסמות ביחד עם ברצלונה ויונייטד.
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים בקשר לשדה תעופה אני בכלל לא בטוח שזה יהיה.אלא אם כן, שוב, תהיה חנות של אדידס בשד''הת או פשוט במילאנו עצמה(אם אין עניין כספי).
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים לפי הניסיון שלי יש שם המון חנויות מזכרות ושאר דברים שתיירים אוהבים סביב אזורי התירות המרכזיים כך שזה לא אמור להיות בעיה גדולה רק שיכנסו לחנות רצינית (לא מהרוכלים ברחוב) ויצפו למחיר גבוה... כדאי שתבדוק את המחיר הראלי שם שלא יעשו עליהם קופה כשהייתי שם ורציתי לקנות איזה פסל מגניב מעץ ... אז הרוכל שלא ידע אפילו אנגלית לקח מחשבון ורשם את המחיר , אז אני לקחתי את המחשבון והקשתי מינוס 50% אז הוא אומר לי no no no אני ok bye bye אחרי שתי שנייות שאני מתחיל ללכת הוא אומר לי ok ok תקשורת הכי בסיסית בעולם
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים אני קניתי בחנות מחוץ לסאן סירו בערך ב320 שקל.יקר אבל עדיין אתה יודע שאתה לובש מזכרת מקורית מהאיצטדיון של הקבוצה שלך ולא ממגה ספורט ראשל"צ..
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים מחבר בדיוק!!!אני יודע שאפשר לקנות בארץ אך זה שונה כשאתה מביא את זה מהמקום עצמו (אפילו שזה מטאייואן במקור)אבל אין מה לעשות לקנות משו ששיך לאותו מקום במקום עצמו זה שונה...בכל מקרה אתם אומרים חנויות של אדידס... כן?!אבל אני רוצה משו של ליגת אלופות יאנו הכי מקורי שיש יש דברים כאלה?
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים כשהייתי שם ורציתי לקנות איזה פסל מגניב מעץ ... אז הרוכל שלא ידע אפילו אנגלית לקח מחשבון ורשם את המחיר , אז אני לקחתי את המחשבון והקשתי מינוס 50% אז הוא אומר לי no no no אני ok bye bye אחרי שתי שנייות שאני מתחיל ללכת הוא אומר לי ok ok תקשורת הכי בסיסית בעולם לפני שבוע הייתי שם אז הרוכל מכר שם איזה משהו ואמר 50 יורו ,אמרתי לו 10 ,הוא אמר 20 ,אמרתי 10 ,הוא אמר 15 ,אמרתי עשר ולא סנט אחד יותר והוא אמר בסדר... הם בכוונה מביאים מחיר גדול בהרבה(מאוד) ממה שהם מוכנים למכור כי יש תיירים אמרקאים וכאלה שבאמת קונים במחיר הזה.
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים בשורה התחתונה , זה לא משנה איזה מחיר הוא רוצה ... אתה מעריך בעצמך כמה אתה מוכן לשלם על זה מוריד עוד קצת ומציע לו ... כן-כן לא-לאבדרך כלל המוכר מתפשר על רווח נמוך מאשר בכלל לא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.