עבור לתוכן

עשיתי רישיון ל50 סמ"ק , עכשיו יש לי רישיון ל125?

Featured Replies

פורסם

מה הקשר?

אין לו רישיון לדו-גלגלי בכלל.

כאילו דאאאאאא למה הוא התכוון, ולמה כל הנושא הזה?

פורסם

טוב אז בוא נסביר לך את זה כמו שמסבירים לילד אוטוסיט

זאת ההודעה של פותח התראד:

עשיתי לפני שנה וחצי רישיון ל50 סמ"ק , הבנתי שהשתנו החוקים ועכשיו יש לי רישיון ל125 , זה נכון?

שים לב שהכינוי שלו זה arikbh

עכשיו שים לב. הנה החלק המבלבל ::)

משתמש אחר(לא זה שפתח את התראד) כתב את ההודעה הזאת:

משהו יכול לפרט את הרישיונות שהשתנו?

יש לי 02, השתנה משהו לגבי?

שים לב שהשם שלו הוא Thales ולא arikbh

שים גם לב לזה ש-Thales מדבר על רשיון מסוג 02 שהוא כידוע רישיון למכונית ולא לאופנועים/קטנועים(דו"ג)

בתגובה מסביר לו הולי ובצדק שהשאלה שלו לא רלוונטית:

לא

היה שינוי רק באופנועים

אחריי התגובה של הולי שהייתה נכונה וממצה הגיע איזה חכמולוג כמוך שכתב בתגובה לאותה הודעה:

כן' date=' אתה יכול עד 125 סמ"ק.

[/quote']

ואז אני כתבתי לו שהוא לא יכול עד 125CC כי אין לו בכלל רישיון על אופנוע

עכשיו הכל ברור?

פורסם

אכן.

אני סך הכל שאלתי על רישיון 02 (פרטי עד 4 טון), כי שמעתי שעכשיו יגבילו אותו ל-3 טון או משהו כזה.

בכל זאת לא רלוונטי לי.

פורסם

02 או B, יוגבל ל-3.5 טון. מי שכבר הוציא רישיון, לא יוגבל וישאר 4 טון.

פורסם

לא

היה שינוי רק באופנועים

זה לא מדויק.

נכון, למי שהיה עד עכשיו 02, יהיה לו רשיון עד 3.5 טון במקום 4, עם הערה שהוא יכול לנהוג על רכב עד 4 טון (בשביל להתאים את הרשיון לאירופאי).

מי שעושה רשיון עכשיו, יהיה רשיון רק עד 3.5 טון בלי ההערה, אבל זה לא ממש משמעותי לרוב האנשים.

אהה ענו מעלי, לא שמתי לב.

פורסם

ואז אני כתבתי לו שהוא לא יכול עד 125CC כי אין לו בכלל רישיון על אופנוע

עכשיו הכל ברור?

:-X חשבתי הוא התכוון לרישיון על דו"ג דרגה A2 (חשבתי שהוא התכוון ל-A2 רק שהוא כתב את זה 02, חשבתי הוא התכוון לאותו אחד)

פורסם

אז ככה למי שיש רישיון עד 4 טון קוראים לו עכשיו רישיון B וכמו שאמרו הוא עד 3.5 טון למי שעשה נראה לי מ-1.7.07 ומי שעשה לפני זה נשאר 4 טון ...

מי שיש לו רישון עד 15 טון אם יש אז קוראים לזה עכשיו רישיון C1 וזה עד 13.5 טון או 14 טון למי שעשה שוב מהתאריך שרשמתי למעלה ומי שעשה אחרי זה נשאר 15 טון.

למי שהיה לו רישיון עד 50 סמ"ק מעכשיו יש לו עד 125 סמ"ק... למי שהיה לו 500 סמ"ק מלפני אז יש לו עד 55 כ"ס למי שעשה אחרי יש לו עד 33 כ"ס...

וזהו השאר לא שונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים