עבור לתוכן

מחפש סדרה קומית כמחליפה לחברים\סיינפלד

Featured Replies

פורסם

סיינפלד הרבה יותר מצחיק מחברים - עובדה 1.

המשרד תוכנית לא מצחיקה - עובדה 2.

תקח את עובדה(לטענתך) 2, תקפל אותה ל-4

ותדחוף אותה לאן שהשמש לא זורחת, יום נעים :hi:

פורסם

קודם כול להזכיר את חברים ואת סיינפלד באותה נשימה זה כמעט חילול קודש, סיינפלד עולה פי כמה על חברים גם מבחינת הכתיבה וגם מבחינת השחקנים והדמויות.

דבר שני, לא היה אין ולא יהיה בחיים סיטקום מעולה שכתוב כול כך טוב כמו סיינפלד (עונות 5 6 7 מבריקות) אז פשוט עדיף שתפסיק לחפש ותמשיך לראות שידורים חוזרים כמוני (ועדיין אני נהנה מכול פרק מחדש).

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

קודם כול להזכיר את חברים ואת סיינפלד באותה נשימה זה כמעט חילול קודש, סיינפלד עולה פי כמה על חברים גם מבחינת הכתיבה וגם מבחינת השחקנים והדמויות.

דבר שני, לא היה אין ולא יהיה בחיים סיטקום מעולה שכתוב כול כך טוב כמו סיינפלד (עונות 5 6 7 מבריקות) אז פשוט עדיף שתפסיק לחפש ותמשיך לראות שידורים חוזרים כמוני (ועדיין אני נהנה מכול פרק מחדש).

צ'מע, סיינפלד אומנם תוכנית שנחשבת יותר איכותית, וכל דבר שהם אומרים מזכיר לך משהו שקרה לך במציאות ואז אתה מהנהן עם הראש ומחייך, אבל חברים היא סידרה יותר שטותית שכזו שיותר קל ממש להנות מהפשטות שלה ולצחוק ממנה קולנית, בלי תחכומים

אני אוהב את שתי הסדרות באותה מידה, אבל יש עונות של חברים שנמאס לי מהן, מהתקופה של החופשים בחטיבת ביניים שערוץ 3 היה משדר חברים 3 פעמים ביום (ב2 בצהרים, 7 בערב וב3 בלילה) ולא הייתי מפספס אף הקרנה. מסיינפלד פחות נמאס.

נקודה נוספת... הבנת הנקרא. אני לא יודע אם פשוט אנשים לא קוראים טוב או קוראים רק כותרת ושורה ראשונה, אבל ציינתי את סאותפארק, ופאמילי גאי בהודעה שלי. מכיר, יודע.... חדשו

פורסם

תקח את עובדה(לטענתך) 2, תקפל אותה ל-4

ותדחוף אותה לאן שהשמש לא זורחת, יום נעים :hi:

במוח שלך?

פורסם

לאו דווקא.

פורסם

צ'מע, סיינפלד אומנם תוכנית שנחשבת יותר איכותית, וכל דבר שהם אומרים מזכיר לך משהו שקרה לך במציאות ואז אתה מהנהן עם הראש ומחייך, אבל חברים היא סידרה יותר שטותית שכזו שיותר קל ממש להנות מהפשטות שלה ולצחוק ממנה קולנית, בלי תחכומים

אני אוהב את שתי הסדרות באותה מידה, אבל יש עונות של חברים שנמאס לי מהן, מהתקופה של החופשים בחטיבת ביניים שערוץ 3 היה משדר חברים 3 פעמים ביום (ב2 בצהרים, 7 בערב וב3 בלילה) ולא הייתי מפספס אף הקרנה. מסיינפלד פחות נמאס.

נקודה נוספת... הבנת הנקרא. אני לא יודע אם פשוט אנשים לא קוראים טוב או קוראים רק כותרת ושורה ראשונה, אבל ציינתי את סאותפארק, ופאמילי גאי בהודעה שלי. מכיר, יודע.... חדשו

אתה בטח מתכוון לעונות האחרונות של חברים שהיו משדרים אותם המון בערוץ 2 .

תראה חברים העונות הראשונות..אפילו יותר מצחיק מהעונות האחרונות. הם פשוט מעולים.

פורסם

סיינפלד קלאסית, רק שההומור שלה כבר לא רלוונטי כ"כ להיום (מי כבר צוחק על בנקאים, סאבוויי ואיטלקי פסיכופט שלא שם לב שאתה שם לו טיפ). אין מה לעשות, לקומדיות יש אורך חיי מדף קצרים מאוד.

How I met your mother

Coupling

הן הפייבוריטיות שלי נכון לעכשיו.

פורסם

סיינפלד הרבה יותר מצחיק מחברים - עובדה 1.

המשרד תוכנית לא מצחיקה - עובדה 2.

:lol: :lol: :lol: :lol: צודק במאה אחוז...

ונישואים פלוס באמת אחת הסדרות הכי טובות שיש לדעתי, ממליץ בחום

פורסם

יש באינטרנט רק טריליון ת'רדים בנושא SEINFELD VS FRIENDS

למה להוסיף עוד אחד?

פורסם

scrubs. :xyxthumbs:

סידרה מעולה.

פורסם

יש את SCRUBS והמצויירים (פאמילי גיי, סאותפארק) וכאלו שהם ממש נחמדים, אבל עדיין חסר הטץ' הסופי לסדרה קורעת.

פורסם

זה לא sitcom, אבל mad tv :yelclap:

פורסם

family guy

southpark

how i met your mother

my name is earl

simpsons

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים