פורסם 2007 ביולי 2718 שנים לא אמרתי אבל לפי מה שאני יודע מחברים שלי ששומעים אותם שומעים עוד להקות מעפנות של EMO`s ואת הרוק הטוב הישן הם לא אוהבים
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים תראה עם תתן לה (מתנות חבורה של סוטים ) הרבה מתנות היא תתרגל וזה לא טוב, ט"ו באב, תמציא איזה תרוץ עלובף לא יכלתי, לא היתי בבית, היום זה ט"ו באב?
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים אל תהיה מטומטם, כבר להתחיל עם תירוצים? ברור שאם הוא יקנה לה משהו מטורף לט"ו באב היא תחשוב שמעכשיו כל יום הם הולכים למסעדה הכי יקרה בארץ... כל הקטע זה למצוא את הגבול הדק בין מתנה טובה ויקרה למתנה טובה וזולה(יחסית).קנה לה משהו סמלי וחמוד, שרשרת של לב זה סבבה, לא יודע מה הבעיה של אנשים עם זה.איזה דובי עם לב, אולי פרח - משהו בטווח הזה, לא יותר ולא פחות.ואל תשכח כמובן לצרף ברכה! כתוב משהו על כך שהיומיים וחצי שאתם ביחד הם המאושרים ביותר בחייך, יאדה יאדה יאדה.
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים אני רואה כבר איך התרד הזה מתגלגל למאות עמודים שבהם אנחנו מיעצים לו איך להציע לה נישואין... איך לחתל את הילד... איך לגדל אותם... איך...ממש כמו המופע של תרומן רק קצת אחרת
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים אני רואה כבר איך התרד הזה מתגלגל למאות עמודים שבהם אנחנו מיעצים לו איך להציע לה נישואין... איך לחתל את הילד... איך לגדל אותם... איך... ממש כמו המופע של תרומן רק קצת אחרת אחד הניסוחים הכי מטומטמים שיצא לי לקרוא
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים יש לי ילד בכיתה שנוהג לומר "זה אותו דבר , אבל שונה" וזה משפט חסר היגיון לחלוטין. המשפט שלך עוד סביר.ולגבי המתנה, אני חשוב שאם תקנה לא את הדובי בלונה פארק זה יהיה הרבה יותר מגניב.
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים מחבר אבל אנחנו לא הולכים ללונה פארק...אנחנו יוצאים להרצליה לקניון ארנה והטיילת.ולEVILST!NG אם אתה לא רוצה להגיב ברצינות אז אל תגיב!!אני חושב שהת'רד הזה עוזר גם לאחרים שרוצים עצות ומתביישים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.