עבור לתוכן

טיסה לנאפה או לקוס

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים.

אז ככה אני וחברים שלי אנחנו לפני גיוס החלטנו לצאת לאיזה טיול לפני צבא.

לתפוס בנות ולהנות המון.

חשבנו ובדקנו שני מקומות בהם יש דילים די טובים וזולים,איי נאפה בקפריסין וקוס שביוון.

היתי רוצה לשמוע המלצות לשני המקומות הללו,בבקשה רק מאנשים שביקרו שם.

האם תהיה בעיה להכנס למועדונים בנאפה או בקוס כאשר אינך בן 18,אני עוד חודש וקצת בן 18 אבל הנסיעה מתוכננת באמצע חודש אוגוסט.

פורסם

קוס = יורו ככה שזה יוצא יקר יותר מבחינת מחיה שמה.

נאפה זול והמון מקומות, לא תיהיה לכם בעיה מיוחד כל עוד אתם לא נראים כמו בני 15 ומתהגים כמו בני 8.

פורסם

נאפה ממש לא זול,בחלק מנאפה משתמשים ביורו,וברובה משתמשים בלירה קפריסאית ,שזה 10 שקל ללירה.

המחיה שם הרבה יותר יקרה לדוגמה בקבוק קולה שם עולה 15 שקל.

כניסה לפארק מים שם עולה סביבות ה16 לירה 160 שקל.

כניסה למסיבה סביבות ה5- 10 לירות.

בקוס לא הייתי,אבל בנאפה יש המון לעשות,מסיבות והחופים המדהימים שם,ועם הבחורות הלא פחות מדהימות שיש שם.

בקוס יש הרבה פחות ישראלים,נאפה מפוצצת ישראלים.

פורסם
  • מחבר

נאפה ממש לא זול,בחלק מנאפה משתמשים ביורו,וברובה משתמשים בלירה קפריסאית ,שזה 10 שקל ללירה.

המחיה שם הרבה יותר יקרה לדוגמה בקבוק קולה שם עולה 15 שקל.

כניסה לפארק מים שם עולה סביבות ה16 לירה 160 שקל.

כניסה למסיבה סביבות ה5- 10 לירות.

בקוס לא הייתי,אבל בנאפה יש המון לעשות,מסיבות והחופים המדהימים שם,ועם הבחורות הלא פחות מדהימות שיש שם.

בקוס יש הרבה פחות ישראלים,נאפה מפוצצת ישראלים.

האם אפשר עוד פרטים,לאיזה מועדונים כדאי ללכת,איך מתבצעות בדיקות תעודות זהות.

אני דובר 3 שפות אני לא מתכוון לדבר שם בעברית כי שמעתי שעושים כול מיני בעיות לישראליים.

איך הבחורות?זורמות ;D?

פורסם

בתור אחד שהיה בקוס לפני גיוס, אני יכול להגיד לך שמדובר במקום סביר לחופשה,במיוחד אם אתם כמה חבר'ה. בקיץ החופים מלאים תיירות אירופאיות ויש שם המון חופים. הבעיה היא שאטרקציות מרובות אין שם,אבל אם אתם בקטע של לרבוץ על הים בערב וללכת (לאותו מועדון) או פאבים אז אתם תהנו מאוד. המחיה סבירה עד יקרה (תלוי אם תבחרו לאכול ארוחות בצורה רצינית או לאכול פאסט פוד מקומי).

נוכחות הישראלים במקום גבוהה מאוד,עם פוטנציאל לה-מ-ו-ן ערסים. בהרבה מקומות מסתכלים על הישראלים בעין שלילית בגלל שצ'רלי מאשדוד הלך שם מכות פעם,אבל סך הכל התושבים מסבירי פנים ויש אווירה טובה ואם אתם נראים אירופאים ו/או מתנהגים כמו שצריך אתם תהנו,רק תשתדלו להימנע מהערסים.

פורסם

חזרתי לתחום התיירות (עבדתי בחברת נסיעות לאלפיון העליון פעם) ומה אני אגיד לכם - יש להתחשב בהמון דברים.

בגלל נהירת התיירים מכל העולם, וממדינות עשירות, המקומיים הקפיצו את המחירים לכדי שערוריה, כך שאותו ערס מסכן שגירד כמה מאות דולרים כדי לנסוע לראות בחורות משתזפות טופלס באיה נאפה, מוצא את עצמו מתוסכל כי גם אם היו מוכנים להכניס אותו למועדון, אין לו והוא לא מוכן להוציא 50 עד 300 שקל רק כדי להכנס למועדון, ובטח לא לקנות לבחורות שם "מימוזה" במחיר 8 דולר היחידה.

תורכיה, שפעם היתה יעד פופולראי לישראלים בגלל הקרבה כמו גם בגלל המחיר, גם היא העלתה מחירים, כנראה בגלל שהיא עדיין חושבת שהיא תכנס לאיחוד האירופי, וגם בגלל הפיכתה ליעד פופולארי למתעשרים חדשים מרוסיה.

מבחינת מחירים של נסיעה, הכי טוב לקחת חבילת נופש של טיסה + מלון. מרבית חברות הנסיעות בארץ מספקות כאלו, כולל העברות מנמל התעופה למלון וחזור לכל היעדים, חוץ מפריז ולונדון. מלבד זאת, יש לזכור שחבילות כאלו יותר זולות כאשר יש בהן יותר אנשים. מחיר per person צונח ככל שיותר אנשים בחבילה. לעיטים חבילה לזוג תעלה עד 1000 דולר לאדם בחדר רגיל, בעוד שחבילה ל-4 בחדר משפחתי תעלה בסביבות 600 דולר לאדם. תחשבו לבד - להצתופף בחדר מלון קטן על מיטה זוגית וספה נפתחת עם התחת השעיר של החבר שלך לידך - לא mui kef.

עוד דבר שיש להתחשב בו, זה תזמון. אתה צעיר, אין לך עבודה שאתה צרייך לקחת חופש בתאריכים מסויימים כדי לנסוע, לכן אתה יכול להרשות לעצמך "לשבת על המזוודות" ולהזמין חבילה/טיסה עוד ביום שאתה נוסע, ככה המחיר נמוך יותר. הכי טוב גם להזמין באינטרנט, לא בטלפון, ככה לא תצתרך לשלם עמלת סוכן.

אני אישית לא אוהבת את יעדי אגן הים התיכון. הם הכפו לממוסחרמים מדיי, המוניים מדיי, עמחה כזה. והמחירים רק עלו. 15 שקל בקבוק קולה? בגרמניה עלה לי 33 סנט הפחית, וקיבלתי 25 סנט בחזרה כשמסרתי למחזור. לדעתי, עדיף לשלם קצת יותר כדי לנסוע ליעד פחות המוני, להינות בראש שקט וברמה גבוה ולא לקבל שחיטה על מחירים של צרכי מחיה יומיומיים כמו אוכל, שתיה ואלכוהול.

פורסם

האם אפשר עוד פרטים,לאיזה מועדונים כדאי ללכת,איך מתבצעות בדיקות תעודות זהות.

אני דובר 3 שפות אני לא מתכוון לדבר שם בעברית כי שמעתי שעושים כול מיני בעיות לישראליים.

איך הבחורות?זורמות ;D?

יש את מועדון אייס,ויש את הקאסל,ויש עוד אחד שחכתי את השם שלו.

מדברים שם תורכית יוונית ואנגלית,אז תדבר אנגלית ותקווה שיבינו.

והבחורות אחי,כמו נהר.

אני טס עוד יומים (:

פורסם
  • מחבר

יש את מועדון אייס,ויש את הקאסל,ויש עוד אחד שחכתי את השם שלו.

מדברים שם תורכית יוונית ואנגלית,אז תדבר אנגלית ותקווה שיבינו.

והבחורות אחי,כמו נהר.

אני טס עוד יומים (:

הבעיה היחידה היא שאני עדין לא בן 18 האם יוכלו לעשות בעיות בכניסה למועדונים מקומיים בנאפה?

פורסם

בנאפה לא בודקים גיל בשום מועדון או בר. השנה בגלל שיווק אגרסיבי של נאפה היא פשוט מפוצצת ישראלים (הרוב ערסים)

אם אתם רוצים הנאה מקסימלית בנאפה תנסו ליסוע בשבוע הראשון של ספטמבר - מתי שיש פחות ישראלים שם.

בכל מקרה, לא משנה מתי תיסע אני מבטיח לך שזה יהיה אחד השבועות הכי כיפיים בחיים שלך

פורסם
  • מחבר

בנאפה לא בודקים גיל בשום מועדון או בר. השנה בגלל שיווק אגרסיבי של נאפה היא פשוט מפוצצת ישראלים (הרוב ערסים)

אם אתם רוצים הנאה מקסימלית בנאפה תנסו ליסוע בשבוע הראשון של ספטמבר - מתי שיש פחות ישראלים שם.

בכל מקרה, לא משנה מתי תיסע אני מבטיח לך שזה יהיה אחד השבועות הכי כיפיים בחיים שלך

התכנון שלי זה ל 20 באוגוסט.

תודה על המידע :]

איך הים שם ?

אילו דברים כדאי להביא ?

מבחינת אוכל לבוש וכו.. מה לקחת הרבה ומה אפשר להמעיט,שמעתי על מסיבות קצף באחד ממועדוני נאפה,באיזה מועדון זה מתקיים :)

יא אני כבר לא יוכל לחכות :xyxthumbs:

פורסם

כמו שאמרתי בהודעה הראשונה - היה השבוע הכי כיף שהיה לי בחיים.

כדאי להביא: אם לא בא לך להוציא כסף על אוכל אז אוכל מהבית (פסטות, מנה חמה וכאלה), חובה חובה להסיא קורנפלקס שיהיה מה לאכול בבוקר. בגדים: רק בגדים קצרים! מומלץ 2 זוגות כפכפים. אלכוהול סיגריות וכו' תקנו בדיוטי פרי...

מסיבת קצף יש בICE CLUB, היא מתקיימת פעמיים בשבוע וחובה ללכת לשם לפחות פעם אחת! היא עולה 10 פאונד (100 שקל). אה וה2 זוגות כפכפים ממיקודם זה דיי חובה כי במסיבת קצף אתה בטוח תאבד זוג אחד ;D

אה ותעשו אופנועי ים! (זוגי אבל) זה כיף לא נורמאלי

פורסם
  • מחבר

בנתיים אני לא מוצא שום דיל טוב,המחירים גבוהים מידי לחודש הבא,אני מתכוון ל 10 לאוגוסט ומעלה

מעל 500 דולר ל4 ימים זה המון כסף :(

פורסם

תחפש דילים לבתי דירות, זה אמור לעלות 400$ גג ל7 לילות. יש באיסתא, צבר, השטיח המעופף, הדקה ה90..

פורסם
  • מחבר

תגיד 1000 שקל לביזבוזים וכו.. יספיקו לי לשבוע שלם ?

אם יש לך איסיקיו תשאיר לי את המספר בפרטי.

פורסם

לא יספיק, 1500 שרל מינימום לבזבוזים... ויש אייסיקיו בפרופיל שלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים