עבור לתוכן

המלצות בקניית מסך LCD - תודה מראש

Featured Replies

פורסם

עריכה:

אוקיי אחרי שחפרתי די הרבה בפורום התחלתי להצטער שכתבתי את ההודעה שלמטה, כי הבנתי שכולם ימליצו לי על המסך הבא:

2007WFP Dell או 2007FP Dell

אז בהתאם לכך אני משנה את השאלות:

1. איזה מהם כדאי לקחת? (אם טקסט וסרטים זה בחשיבות זהה ומשחקים פחות).

2. יש לי כרטיס מסך RAEDON 7000. לזרוק אותו לפח?

3. הבנתי שצריך יציאת DVI בשביל המסכים הנ"ל. איזה כרטיס מסך לקנות (שוב, אני לא גיימר אז משהו סולידי) וכמה הוא עולה ?

4. האם יש חשיבות למקום שבו רוכשים את המסך?

והנה ההודעה המקורית:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

מבקש עזרת המומחים והמנוסים כאן בקניית מסך LCD:

דבר ראשון, הסיבה הראשית שאני רוצה להחליף מסך היא בשביל צפייה איכותית יותר בסרטים!

אבל! - אני עובד הרבה עם אופיס וגולש הרבה באינטרנט, ואני לא מוכן שהדברים האלה ייפגעו בעקבות הקנייה, אלא רק ישתפרו.

בקשר למשחקים, אז זה נושא שאפשר פחות להשקיע בו כי כרגע אני לא משחק הרבה במשחקים חדשים ועתירי גרפיקה (יש לי כרטיס מסך די ישן - raedon 7000, מוכן גם להשקיע בהחלפתו עפ"י המלצתכם).

בקשר לגרפיקה, אז זה נמצא בעדיפות שניה אחרי הסרטים והאופיס, אז לא להזניח לגמרי :)

ממה שקראתי כאן באתר במאמרים ובפורום, הבנתי שכנראה כדאי (אלא אם כן תמליצו אחרת) ללכת על מסך רחב 16:9.

גודל המסך הרצוי - 19 עד 24 אינטש. משהו באמצע זה סבבה, אבל אם המסך המתאים הוא 19 או 24 אז זה גם מעולה.

תקציב - חופשי. בגבול הטעם הטוב, כמובן (אל תחשבו על התקציב, רק על המסך הכי טוב לצרכים שהגדרתי. אני אדאג לכסף :cool2:).

תודה רבה מראש לעונים!

פורסם

לפי דעתי המסכים הכי טובים בארץ במחיר שפוי זה הסדרה של דל. שאני מדבר על 2007W\FP,2407WFP והלאה.

עכשיו ככה ל2407 תצטרך או 8800GTS 640מגהבייט או 8800GTX.

ול2007W\FP אפשר 8800GTS עם 320 מגהבייט למרות שבגלל שההפרש בינו לבין הגירסא עם 640 מגה בייט הוא 300 ש"ל אז כדי כבר ללכת על אחיו הגדול.

האופציה הראשונה תעלה בסביבות-5500-6500

והשנייה 3500-4000

ואני מתכוון שאופציה זה המסך והכ. מסך.

פורסם

1. איזה מהם כדאי לקחת? (אם טקסט וסרטים זה בחשיבות זהה ומשחקים פחות).

2. יש לי כרטיס מסך RAEDON 7000. לזרוק אותו לפח?

3. הבנתי שצריך יציאת DVI בשביל המסכים הנ"ל. איזה כרטיס מסך לקנות (שוב, אני לא גיימר אז משהו סולידי) וכמה הוא עולה ?

4. האם יש חשיבות למקום שבו רוכשים את המסך?

1. לטקסט עדיף 2007FP לסרטים (וגם למשחקים) 2007WFP ההבדל הוא שהראשון נותן יותר שטח ובמצב פיבוט הוא אידיאלי לגלישה ולוורד, בעוד שהשני מגיע במימדים שמתאימים יותר לסרטים (אין פסים שחורים או שהם דקים מאד).

2. לא אלא אם אתה מתעתד לראות סרטי 1080P (כמובן שמשחקים זה סיפור אחר).

3. רצוי אבל לא חובה למסכים יש גם כניסות VGA.

4. יותר חשוב תנאי האחריות. ישנו גם יבוא מקביל למסך יש אנשים שלא אוהבי אותו ויש כאלה שצריכים לחסוך כמה מאות שקלים.

כיום יש חנויות שמתחייבות על פנל IPS כך שזה גם יכול להיות שיקול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים