עבור לתוכן

מחשב עובד לאט חלקית

Featured Replies

פורסם

אז ככה 6300

ASROCK

1G 667

7600GS

הכול עבד טוב עד לפירמוט בתחילה הכול היה אוקי אחרי יום בערך המחשב התחיל לאט בעיקר שמים לב לזה כאשר אני מתקין משהו או יש תעינה של מחשקים (כתקנה של RS'VEGAS מ בערך 5-10 דקות ל יותר מ 30דקות תעינה של משחקים כמו STALKER AND GRAW2

התערכה מאוד אבל המשחק עצמו הכול עובד חלק ..שינתי רק דבר 1 התקנית UTORRENT שקודם היה לי (BITCOMETשאיתו היה סבבה) + שינתי את

HALF-OPEN CONNCET LIMIT מ10 הדפולת של ה XP ל 50 . + יש לי איזה משהו C:\Program Files\Bonjour

mdnsNSP.dll אין מושג מה זה ?!

+עשיתי עוד משהו ניקיתי את המחשב מבפנים מאבק עם שואב אבק קיצר ניקיון

מה הביעה? תודה! (תמונה של הסטארטאפ שלי)

[attachment deleted by admin]

פורסם

הקובצים שבתיקיה BONJURE שייכים ל ITUNES..

פורסם

התקנתה את כל הדרייברים אחרי ההתקנה של הווינדוס ? (לוח אם , צ'יפסט , כל מה שקיים חומרתית ..)

פורסם
  • מחבר

אני מקוווה את הכרטיס מסך כן DIRECTX כן . קיבלתי גם יחד עם הלוח עם דיסק דריברים

INF DRIVET1 התקנתי

USB 2.0 DRIVER2

3 SATA2 DRIVER

HD AUDIO DRIVER4 התקנתי

GIGALAN DRIVER5 התקנתי

ASROCK CONROEXFIRE-ESATA2

צריך אולי להתקין אתשאר (פעם עבד בלי ביעות עם אותן התקנות ) אולי באמת לא יתקני CHIPSET או משהו ??

אין חי ITUNES אולי יש לי וירוס ועם כן איזה אני וירוס כידי "לרכוש"?

פורסם

אוקיי, מסתבר שהקובץ הזה שייך לכל מיני תוכנות, זה נקרא BONJOUR SERVICE

ITUNES

QUICK TIME

PHOTOSHOP

וכנראה עוד כמה.

התוכנה הזאת מותקנת כ SERVICE, אם אתה רוצה לבטל אותה, תעשה את זה דרך ה SERVICES.

Bonjour is a general method to discover services on a local area network. This technology is widely used throughout Mac OS X and allows users to set up a network without any configuration. Currently it is used by Mac OS X and on other operating systems to find printers and file sharing servers. It is also used by iTunes to find shared music, iPhoto to find shared photos, iChat, Adobe Creative Suite 3, Proteus, Adium, Fire, Skype, and the Gizmo Project to find other users on the local network, TiVo Desktop to find digital video recorders, SubEthaEdit and e to find document collaborators, and Contactizer to find and share contacts, tasks and events information. Additionally it is used by Safari to find local web servers and configuration pages for local devices, and by Asterisk to advertise telephone services along with configuration parameters to VoIP phones and dialers. Bonjour Browser can be used to view all services declared by these applications and more.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תנסה להוריד דרייברים חדשים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים