פורסם 2007 ביולי 2018 שנים ראיתי היום את נארוטו שופידן פרק 20 וסוף סוף היה פרק מעניין כמו בזמנים הטובים של העלילה הראשית בנארוטו הרגיל יש לי הרגשה שגם הפרקים הקרובים הולכים להיות חזקים מה דעתכם נארוטו חזר להיות מעניין?
פורסם 2007 ביולי 2018 שנים :lol: :lol: :lol: :lol: ועכשיו ברצינות- לא |: מרגע שהתחילו הפילרים לפני שנתיים וחצי- זה הפך להיות זבל. נסיונות להרים את הסדרה חזרה מרמה של זבל- נכשלו. הם הפכו את נארוטו ל DBZ מספר 2. עוד סדרה מרוחה וחסרת טעם. הגיע הזמן שתנסה לעבור לדברים קצת יותר איכותיים |:
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים האמת- אני לא מכיר הרבה סדרות שחזרו אחרי שנפלו לתהום הפילרים...הדבר הכי טוב לעשות זה לראות סדרות קצרות של 26 פריקים כל אחת, ככה שאין זמן לפילרים והכל מתמקד איךשהו לעלילה הראשית.יש הרבה כאלה, צריך רק לחפש(תחפשו הערוצי האנימה בטלויזיה שלכם, אם מצאת משהו שאהבת, והתרגום חרא,לך תוריד מהאינטנט....ד"א לחובבי Devil May Cry, יצאה אנימה בת 12 פרקים, כרגע עם כתוביות באנגלית:http://www.gotwoot.netביינתים יש עד פרק 5
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים מחבר :lol: :lol: :lol: :lol: ועכשיו ברצינות- לא |: מרגע שהתחילו הפילרים לפני שנתיים וחצי- זה הפך להיות זבל. נסיונות להרים את הסדרה חזרה מרמה של זבל- נכשלו. הם הפכו את נארוטו ל DBZ מספר 2. עוד סדרה מרוחה וחסרת טעם. הגיע הזמן שתנסה לעבור לדברים קצת יותר איכותיים |: הפרק האחרון היה יפה לדעתי נכון שלפני זה היה סרחון נוראי
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים ד"א לחובבי Devil May Cry, יצאה אנימה בת 12 פרקים, כרגע עם כתוביות באנגלית:http://www.gotwoot.netביינתים יש עד פרק 5אנימה לילדים ביסודי, מאוד עצובעלילה סטנדרטית ולא מרגשלחובבי DMC- אל תנסו, חבל.
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים רק מי ששיחק במשחק יאהב את האנימה של DMC. בדוק.לגבי סדרות שחזרו מתהום הפילרים-זה תלוי מאוד.אם כבר עושים פילר, צריך להקפיד על כמה דברים-אם כבר פילר, שיהיה סיפור. ושיתקשר איכשהו לסיפור המרכזי. בנארוטו היו מליון ורבע סיפורים קצרים ומפגרים של 3-4 פרקים כל אחד, שלא מתקשרים בגרוש לסיפור המרכזי, לכן זה פשוט חרא.2- לא לעשות פאקינג שנתיים של פילרים, כולם בורחים בזמן הזה.3- שחוזרים מהפילרים, לא לקטוע את רצף הפילרים, ובבת אחת לחזור לסיפור מרכזי, זה דפוק לגמרי.4- לוודא שהמשך הסדרה לא גרוע כמו הפילרים --_____--דוגמה טובה לסדרה שחזרה יפה מפילרים (אולי כי הפילרים שלה לא היו "תהום" כמתואר-) בליץ'. אז יש דרך לעשות דברים, ויש דרך שפשוט לא.
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים מחבר נארוטו היה גרוע המון זמן עד הפרק האחרון אבל למה אף אחד לא אומר מה דעתו על פרק 20 של שופידן? על זה הדיון ולא ניראה לי שהרבה צפו בפרק
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים נארוטו היה גרוע המון זמן עד הפרק האחרון אבל למה אף אחד לא אומר מה דעתו על פרק 20 של שופידן? על זה הדיון ולא ניראה לי שהרבה צפו בפרק למה שיראו?אני ויתרתי אחרי פרק 150
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים מחבר מה הבעיה לבדוק פרק אחד?לא ביקשתי שתבדוק את כל הפילרים ו19 פרקים של שופידן שהיו מרוחים פרק 20 סוף סוף לא מרוח ויש התחלה של קרב נחמד
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים לא יודע למה אנשים מוותרים על נארוטו בגלל הפילרים, לא יודע למה אנשים בכלל ראו את הפילרים!!! באנימה מתחיל עכשיו קרב מאוד מעניין, הפרק היה נחמד הפרק של המאנגה היה הרבה יותר פגז!
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים ויתרתי בפרק 15 של שיפודן.כי זה פשוט נמרח, הפכו את זה ל DBZ 2שים לב למה שקרירין כותב- "התחלה של קרב"למה התחלה? גם אם זו אנימה, לעזאזל תשמרו על קצת היגיון!בקרב לא עומדים ובוהים אחד בשני 10 דקות אז זורקים סכין ושוב עומדים לבהותשאני אומר "היגיון" בנוגע לקרב, אני לא מתכוון לקטע של כל מיני כוחות על ושטויות, מצידי שגם יפוצצו כוכבים אחד על השני- רק שיפסיקו לעמוד ולבהות אחד בשני.קרב נורמלי אמור לקחת לכל היותר מתחילת פרק אחד לסוף אותו פרק, או מאמצע פרק אחד לאמצע הפרק השני. במקרים מיוחדים אפשר טיפה יותר, שיקח פרק וקצתאבל למרוח את זה על 3-4 פרקים? לא שווה צפיה, יש לי דברים יותר טובים לעשות עם המקום על ההארדיסק.
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים מחבר Pika007 זה קרב נגד "בוס" קרבות כאלה אמורים לקחת כמה פרקים כי בלי זה לא תרגיש שהיה מאמץ בקרב
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים בולשיט."קרב נגד בוס"בקיצור, עוד DBZ, נקודה.שים לב לדוגמה מסדרה איכותית:Trigun, ואש נגד נייבס.לקח 3 פרקים? לא.היה טוב? בהחלט.
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים מחבר לא צפיתי עדיין באנימות האלו -למרות שאני בטח ינסה בעתידאבל DBZ דווקה היה טוב עד סוף הקרב אם פריזר או איך שקוראים לו והקרב הזה היה מאוד מאוד ארוך והיה מצוין רק אחרי הקרב DBZ ירד מאוד ברמה אני כרגע משלים את הסדרה בזה שאני צופה בDB המקורי ויש גם פרקים נחמדים ככה שהסדרה אולי לא ארד קור אבל בכלל לא רעה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.