עבור לתוכן

בעיה בטלויזיה. עיוות בתמונה. צריך עזרה ממומחים... <--- הבעיה נפתרה!!!

Featured Replies

פורסם

שמע לי , תתחיל לתת מכות קטנות על הטלויזיה עם היד , ואז אם זה לא מסתדר תתחיל לתת יותר חזק ואז יותר חזק ויותר ויותר (ואל תפסיק תן מלא מכות עד שזה יסתדר) .... עד שזה מסתדר .;D

פורסם
  • מחבר

שמע, תנסה את זה על הראש שלך ואם זה יעזור אז תגיד לי. כי, כרגע נראה לי שאתה במצב שאתה צריך לתת מכות חזקות מאוד... ;D

עריכה: הבד שעל הטל' לא חוסם חורי איוורור

פורסם

[פלצנות]

לפי איך שזה נראה - זה באמת נראה כמו בעיה של מיגנוט.

משהו מונע מהאלקטרונים לפגוע במקום שהם צריכים לפגוע בו במשטח הזרחני, בעיוות מסויים.

[/פלצנות]

אין לטלוויזיה שלך הגדרות של פינץ' וכאלה? (גאומטריה?(

פורסם
  • מחבר

לא יכול לקרות ממגנטים. זה בא והולך.

נ.ב., אין לי שכנים שהולכים מסביב לבית שלי עם מגנטים ענקיים.

יש לטלוי' שלי אופיה 16:9 וכו' אבל זה לא עוזר.

פורסם

בא והולך?

אם זה לא הגדרות, טכנאי יפתור לך את זה בשניות.

פורסם
  • מחבר

אחי עשיתי קורס טלויזיות ולא נראה לי שטכנאי יפתור את זה בשניות. לדעתי טרנזיסטור הולך למות ולכן אני צריך לטפל בזה בזמן הקרוב.

תודה בכל אופן.

נ.ב. טכנאי =כסף. ממש לא בא לי להוציא כסף.

פורסם

אם תצליח לפתור את זה תודיע לי.. גם לי לא בא להוציא כסף על טכנאי...

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

סבבה. בכיף[br]פורסם בתאריך: 21.07.2007 בשעה 20:46:50

טוב, קודם כל סליחה על ההקפצה אבל לדעתי אנשים צריכים לדעת דברים כאלו!

סידרתי את הבעיה. היה רכיב (מייצב מתח שמזין מתח לטרנזיסטור שמספק הגברה ואות בקרה למעגלי ההטייה של המסך) שהתחמם מידי. בגלל זה הו לא סיפק מספיק מתחים מדוייקים. פתחתי את הטלויזיה בזהירות. יש שם פיטמה(משהו עגול שמחובר למסך והוא הכי עליון----> לא לגעת בו אף פעם, גם לא כאשר הטלויזיה מנותקת מהחשמל לשבוע, עדיין יהיה שם מתחח גבוה!!!) אל תיגעו בפטמה.

ניקיתי אבק(היה המון!). וניקיתי עם מברשת את האבק ועם לחץ אויר ועם ספריי לניקוי מעגלים אלקטרוניים.

בדקתי את כל החיבורים(היה לדעתי משהו שלא מחובר טוב, זה היה מתח לאיזשהו בקר של המגברים, אולי זו הייתה הבעיה). וניקיתי שוב.

בדקתי שכל הקבלים שלמים ושאין קבלים או נגדים שרופים.

החזרתי הכל וזהו! הכל עובד טוב ויפה.

המלצה:

נקו את הטלויזיות והמוניטורים שעובדים ב CRT מאבק לעיתים קרובות. (הכוונה פעם בשנתיים ולא פעם ב10 שנים)

אזהרה: תמיד תנתקו את החשמל!

ואל תגעו בפטמה שבתוך הטלויזיה!

בהצלחה. :xyxthumbs:

פורסם

כל הכבוד שהצלחת לתקן את הבעיה :xyxthumbs:

רק שאני כבר הספקתי להחליף את הטלויזיה הזאת... אם היא עדיין היתה אצלי היתי בודק את זה עליה אם זה היה עוזר לי, אבל כבר לא משנה :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

לא משנה. לפעם הבאה. ;)

פורסם

כל הכבוד שהצלחת... גם אני בדרך כלל מפרק כל מוצר חשמלי ומנסה לתקן אותו לבד, לפני כמה ימים המאוורר הפסיק לעבוד אז פתחתי את הלוח בקרה שלו וגילתי שהמעגל החשמלי שלו התפרק, היה שם מעגל חשמלי שילד בכיתה ג כבר יכול לבנות אחד יותר טוב... בכל אופן חיברתי הכל אבל לא בסדר הנכון היות ולא היה שום אינדיקטציה לסדר המעגל כך שעכשיו כשמכוונים את המאוורר על 0 הוא פועל על 1 הוא סגור ועל 2-3 הוא פועל גם במהירות בהתאמה... העיקר שהוא פועל ואימא שלי מרוצה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים