פורסם 2007 ביולי 2018 שנים תבדוק אם יש לך מגנטים ענקיים באיזור.תקרא לטכנאי.תבדוק אם יש כפתורים שיכולים לכוון את זה.לכבות מהשלט לא נקרא לכבות. תכבה את הטלוויזיה מהלחצן שיש עליה.
פורסם 2007 ביולי 2018 שנים מחבר מה קשור מגנטים? לקרוא לטכנאי כל אחד יכול. אחרת לא הייתי שואל כפתורים שיכולים לכוון את זה? ממש לא. זה קורה לפעמים וחוזר למצב מקורי. לכבות מהשלט לא נקרא לכבות...? כן זה כן, ולא אמרתי שכיביתי מהשלט. כתבתי שהוצאתי מהחשמל. אם זה לא נקרא לכבות אז אני לא יודע מה כן. עוד המלצות?
פורסם 2007 ביולי 2018 שנים הייתה לי אותה בעייה בטלויזיה ישנה של סוני(ששרדה 12+ שנה) בעקרון איזשהו רכיב נשרף אלך. שכחתי איזה זה בדיוק.
פורסם 2007 ביולי 2018 שנים אצלי אין מגנטים... וגם אין כפתורים לכוונן... מה ששמתי לב עכשיו כשהגדלתי את התמונה... אצלי זה נמתח ככה: (_) אצלך זה ככה: )_( (חח אין לי מושג איך לעשות קו למעלה )
פורסם 2007 ביולי 2018 שנים מחבר העיניין הוא שזה חוזר למצב המקורי שלו. אז אם נשרף איזשהו רכיב, איך זה יכול להיות שזה חוזר למצב מקורי?
פורסם 2007 ביולי 2018 שנים כן. בדיוק אותה בעייה. מדי פעם זה קופץ, לפעמיים חוזר. אם מרביצים אז זה גם לפעמיים חוזר. קיצר משהו שם נשרף/נדפק.
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים אם תחפש באינטרנט מה החלק שגורם לזה ותדע איפה נמצא החלק הזה אז שים שם מאוורר חחח אולי זה יעזור
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים מחבר אתה לא באמת מצפה שאחפש תשובה לזה באינטרנט....(HWZONE זה אינטרנט !!!).מאוורר בטלויזיה... לאאאאהה. אולי אשים משחה תרמית חדשה וBIG TYPHOON... טוב, אני אחפש תשובה במקומות אחרים. תודה רבה לכולם.
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים שמתי לב שמעל הטלוויזיה יש לך בד כלשהו, אולי הוא חוסם את חורי האוורור? וכתוצאה מכך אחד הרכיבים התחמם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.