עבור לתוכן

טיפים לגיבוש פלוגה

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני חייל שמשרת בתור מנהל רשת בפלחי"ק (פלוגת חיל קשר), והפלוגה שלנו נמצאת במצב חברתי ירוד ביותר, בעיקר עקב אנשים שהתשחררו והרוב חדשים.

המ"פ שלנו אמר לנו שמי שיש לו רעיון ל"ערב גיבוש" (בבסיס כמובן), אבל משהו ברמה גבוהה, מוזמן להגיד לו ויקבל את כל מה שהוא צריך בשבילו.

כמה דוגמאות למה שהוא נתן:

1) סרט. עכשיו לא סתם לשבת ולראות סרט, אלא לארגן כמויות של פופקורן, מזרונים במגרש, מקרן, גיטרה, והכל בשנטי עד אור הבוקר. הכנה של בריסטולים עם פרסום הסרט וכדומה. השקעה רצינית.

2) ערב תירס חם. קונים 20 קילו תירס ורוטב צ'ילי, ועושים ערב תירס חם כמו בקום המדינה.

אני מחפש רעיון למשהו רציני ממש. משהו שיצרוך עבודה של יומיים לפחות, אבל שיגרום לפלוגה להיות בשוק.

יש עצות?

פורסם

את הצוות לשעבר שלי בעמית לכושר, עשו ערב גיבוש בסינמה סיטי, עם אוכל חופשי,בירות,גלידות, המון צחוקים שבר הרבה דיסטנס, וגיבש ממש חזק את הצוות.

פורסם
  • מחבר

תודה על הרעיון, אבל אנחנו חייבים לעשות משהו בבסיס. בעיקר כי, אין לנו שום דרך לצאת ממנו :)

פורסם

מסיבת טבע :\

פורסם

אז פשוט, תשכיר, תביא את הסרט, הכי מצופה לזמן הקרוב (אני לא מעודכן אז אתה צריך לחפש), קיצר סרט טוב, תדאג למקרן, כסאות,ספסלים, בירות, פופקורן,גלידות,אוכל, תראו תסרט, תוך כדי תזרקו אחד על השני פופקרון תשתו,תאכלו, אחרי זה תעשו שיחת סיכום עם קצת אלכוהל בשביל לשבור דיסטנס והיה טוב.

פורסם

יום ספורט

-תחרות משיכת חבל

-תחרות כדורסל\כדורגל

-כדורעף

(כמובן שאפשר להוסיף הבעיה שאני לא יודע איזה מתקנים יש לכם שם...)

-תחרות שחיה(בבסיס הקרוב של חיל האוויר? :lol:)

כמובן שבצהריים עושים על האש...

פורסם

לינץ' קבוצתי במ"פ.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על כל הרעיונות.

כנראה ששחכתי להגיד, אבל זה צריך להיות בערב, ולא ביום, כי מה לעשות זה צבא ויש עבודה לכולם.

ובגלל שזה צבא, גם אין אלכוהול, נרגילות, סמים, וכל שאר הדברים הלא חוקיים...

הבריכה עוד לא נפתחה (בקרוב) ויום ספורט יכול להיות ערב ספורט, נחשוב על זה :)

עוד רעיונות?

פורסם

תגיד למ"פ שלכם שיטחן אותכם יותר בעבודה :xyxthumbs: כמה שסובלים יותר החיילים יותר נאחזים אחד בשני ויש יותר גיבוש.

בתור מ"כ לשעבר זה עובד נהדר :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

האמת שהוא אמר לנו, ואני מצטט: "רוצים להיות מגובשים? כולם, 21 ריתוק."

כמובן שהוא ויתר על הרעיון :) אבל אנחנו מחפשים משהו יותר מהנה

פורסם

אנחנו היינו עושים על האש כיד המלך ולאחר מכן שותים ************ ( צונזר )

עוד רעיון טוב זה תביאו פלייסטיישן לבסיס :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

פלייסטיישן לכ-45 איש? צריך משהו שיספק את כולם

פורסם

תעביר לפלוגה שיעורי העשרה על מ.ק. 91 ומכלול :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

LAN PARTY...

;D

פורסם

תעשו אבט"ש אצל אחינו המתנחלים :biggthumpup:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים