עבור לתוכן

סקר: מה עדיף - לשדרג כל הזמן או לקנות חדש?

עדיף לשדרג את המחשב כל כמה זמן כל פעם בחלק אחר, או לקנות חדש וזהו? 1,634 הצבעות

1. 1. עדיף לשדרג את המחשב כל כמה זמן כל פעם בחלק אחר, או לקנות חדש וזהו?

• לקנות פעם ב3-4 שנים בלי לשדרג.
    • לקנות פעם ב3-4 שנים אבל לשדרג אם צריך רק זיכרון או כרטיס מסך.
    • כל בערך חצי שנה-שנה לשדרג משהו.

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני רק ריב קשה מאוד עם חבר שלי על מה עדיף - לשדרג כל הזמן, ולהוסיף פעם כ. מסך, פעם זיכרון, פעם לשדרג לוח אם ומעבד,

או שעדיף לקנות מחשב חדש לאחר בערך 3 שנים בלי לשדרג את הקודם? הביעו את דעתכם!

פורסם

כל 3 שנים לשדרג.

פורסם

לדעתי לקנות כל 3-4 שנים.

פורסם

לקנות רק כשאי אפשר לשדרג אחרת (למשל, התחלף הסוקט או הזיכרון או הסלוט של הכרטיס מסך) לשדרג רק כשיוצא משחק ששווה משהו ושאתה לא יכול להפעיל בצורה שחיקה

פורסם

שדרוג זה לא רק זיכרון או כרטיס מסך. זה גם לוח אם.

פורסם

בעניין השדרוג, מה אפשר לשדרג בלי להחליף את רוב המערכת חוץ מכ.מ או זכרון?

אם מחליפים לוח, לרוב צריך להחליף גם מעבד כדי שהשדרוג לא יהיה לשווא, אם מחליפים מעבד, צריך גם ל.א כי רוב הסיכויים שיצאה סדרה חדשה של מעבדים שעולה על זאת שלך.

מה תשדרג? ספק כוח??

פורסם
  • מחבר

בגלל זה אני פשוט קונה אחרי 3 שנים ולפני זה משדרג פעם או פעמיים דברים קטנים (שלא מצריכים לוח אם...).

אבל יש כאלה שמעדיפים משום מה לשדרג כל חצי שנה ולפי דעתי זה טמטום כי כל הזמן יהיה צוואר בקבוק או שיווצר אחד יותר מהר... וגם אם קונים אז יש 2 מחשבים.

פורסם

לדעתי הדבר הכי חכם לעשות זה לקנות כל פעם את הקונסולה של הדור החדש ( כמובן לחכות קצת שהמחיר לא יהיה בשמיים ).

אבל מהאפשרויות שהצבת, לדעתי עדיף לקנות כל 3-4 שנים ואולי לשדרג בקטנה בדרך אם ממש צריך...

פורסם

לקנות חדש כל 3-4 שנים, ולהעביר את המחשב הישן הלאה (אחים קטנים, סבים וסבתאות)

ולהשתדל לא לשדרג, פעם היה נהוג לשדרג זיכרון אבל אם כבר היום 2GIGA ראם זה סטאנדארט אז אין כמעט מה לשדרג, רק אם ממש חייבים אז כרטיס מסך.

פורסם

אני מעדיף לקנות מחשב חזק ואולי לשפר אחרי שנתיים זיכרון או כרטיס מסך

אבל הצבעתי משהו אחר

פורסם

צוף זה לא היה ויכוח כזה קשה... נסחפת...

ואמרתי לך שזה תלוי במקרה הספציפי !

למשל אני לא אחליף מחשב כי אין לי למי להעביר את שלי, ככה שיותר טוב לי כל פעם לשדרג את מה שאני צריך...

פורסם

אני בדרך כלל קונה מחשב חדש כל שנה וחצי שנתיים ואם יש צורך אז אני מחליף את הכרטיס מסך לאחר שנה. אמנם מדובר בעסק יקר אבל כזה אני.

פורסם

אני קונה חדש בהשקעה גדולה כל 4-3 שנים ואת הישן מעביר לאחותי עם שידרוגים קלים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים