עבור לתוכן

יש לי כסף בPAYPAL ואין לי מה לעשות איתו. מחפש רעיונות לקנייה באינטרנט

Featured Replies

פורסם

חבר שלי עשה היום ביום אחד את ה75$.. איזה חרשן.. :silly:

זה כלום.. רק היום העברתי 75*4 ועוד עשיתי 143 ולקחו לי אותם..

• תגובות 222
  • צפיות 18.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אוף שמישהו יעזור לי עם הפרוקסי הזה

אני לא מצליח איתו

איך אתם יוצרים כ"כ הרבה חשבונות?

פורסם

לא נקבל כלום לצערי :

BEFORE ASKING FOR A PAYMENT YOU MUST AT LEAST HAVE A MINIMUM BALANCE OF 75 US DOLLARS ACCUMULATED. CURRENTLY YOU ARE ALLOWED TO REFER 5 FRIENDS AND RECEIVE PAYMENT FOR THEM OF 1.25 EACH, YOUR BALANCE MAY REFLECT TOTAL REFERRALS AND NOT THE ACTUAL PAYMENT AMOUNT. BY RECEIVING A CHECK FROM AWSURVEYS.COM WITH A BALANCE HIGHER THEN 5 REFERRALS THIS DOES NOT GIVE YOU PERMISSION TO REFER MORE THEN 5 FRIENDS WE RESERVE THE RIGHT TO CHOOSE WHO WE PAY AND THE AMOUNT TO. RESERVE THE RIGHT TO YOU EXPRESSLY ACKNOWLEDGE THAT THIS PARAGRAPH SHALL ALSO APPLY TO THIRD-PARTY CONTENT.

פורסם

בוא נשכור כמה פועלים סינים שירשמו בשבילנו :smile1:

חח סתם האמת רק שיגיע הכסף לחשבון paypal אני אאמין בנתיים אני מחכה לשינוי בחשבון..

פורסם

חעחעחעחע אז לא יצא לכם כלום מזה אה ^_^

יאו איך אני מחכה לעוד סקרים

נראה לי עשו עלינו חרטות ^_^

פורסם

חעחעחעחע אז לא יצא לכם כלום מזה אה ^_^

יאו איך אני מחכה לעוד סקרים

נראה לי עשו עלינו חרטות ^_^

100% חרטות... מי יביא לכם כסף בחינם?

אבל נראה.. הכסף צריך להגיע במשך השבוע.. כנראה אחרי התשלום הראשון לא נקבל יותר כלום...

פורסם

לא נקבל כלום לצערי :

BEFORE ASKING FOR A PAYMENT YOU MUST AT LEAST HAVE A MINIMUM BALANCE OF 75 US DOLLARS ACCUMULATED. CURRENTLY YOU ARE ALLOWED TO REFER 5 FRIENDS AND RECEIVE PAYMENT FOR THEM OF 1.25 EACH, YOUR BALANCE MAY REFLECT TOTAL REFERRALS AND NOT THE ACTUAL PAYMENT AMOUNT. BY RECEIVING A CHECK FROM AWSURVEYS.COM WITH A BALANCE HIGHER THEN 5 REFERRALS THIS DOES NOT GIVE YOU PERMISSION TO REFER MORE THEN 5 FRIENDS WE RESERVE THE RIGHT TO CHOOSE WHO WE PAY AND THE AMOUNT TO. RESERVE THE RIGHT TO YOU EXPRESSLY ACKNOWLEDGE THAT THIS PARAGRAPH SHALL ALSO APPLY TO THIRD-PARTY CONTENT.

איפה ראית את זה?? כי בפאק לא רשום שום דבר כזה..

פורסם

אני כבר מחכה 3 ימים ואין עוד סקרים : :s07: :s07:

פורסם

בוא נשכור כמה פועלים סינים שירשמו בשבילנו :smile1:

חח סתם האמת רק שיגיע הכסף לחשבון paypal אני אאמין בנתיים אני מחכה לשינוי בחשבון..

אתה מתכוון למקסיקנים מסאות' פארק ;)

פורסם

אתה מתכוון למקסיקנים מסאות' פארק ;)

וואי זה אחד הפרקים הגדולים, אתה זוכר אולי איזה עונה ואיזה פרק זה היה?(שקרטמן נותן למקסיקנים לכתוב חיבר על מובי דיק או משהו כזה)

ובחזרה לנושא: זה נראה לי חרטא, מישהו פה עשה באמת יותר מ27% בינתיים רק מסקרים?

פורסם

מישהו כבר קיבל את הכסף לפאיי פל?

האתר surveys יחיד שבאמת העביר לי כסף (40$) לפאיי פל היה TREASURE TROOPERS

ד"א הכסף התבזבז כבר על מנוי premium ב Megarotic

פורסם

וואי זה אחד הפרקים הגדולים, אתה זוכר אולי איזה עונה ואיזה פרק זה היה?(שקרטמן נותן למקסיקנים לכתוב חיבר על מובי דיק או משהו כזה)

זה היה הפרק עם ה lesbos על 300 :P

http://www.tv.com/south-park/d-yikes!/episode/1000656/summary.html?tag=ep_list;ep_title;5

פורסם

מישהו כבר קיבל את הכסף לפאיי פל?

האתר surveys יחיד שבאמת העביר לי כסף (40$) לפאיי פל היה TREASURE TROOPERS

ד"א הכסף התבזבז כבר על מנוי premium ב Megarotic

לפני כמה זמן זה היה?

ידוע לך אם הם עדיין מחלקים כסף?

ואם אפשר אשמח לשמוע קצת פרטים; משיכה מינימלית? תוך כמה זמן קיבלת? נרשמת כישראלי או שהשתמשת בפרוקסי ונרשמת על מדינה אחרת? יש לישראל הרבה הצעות וכמה כל אחת שווה ? אם יש לך להוסיף...

תודה.

עריכה: בדקתי באתר הם הפסיקו לתת לפייפל רק בצ'ק :-\

חבל..

פורסם

זה הפרק D-Yikes!, הפרודיה על 300.. אחד הפרקים הגדולים :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים