פורסם 2007 ביולי 2218 שנים יש לי שאלה שלא קשורה כל כך לתר'ד איך אני פותח חשבון בPAYPAL אם יש לי ישראכרט?ואיך אני מזמין מאייביי (אני מעוניין להזמין ציוד רכיבה לאופנועים ויש מלא אתרים יפים וטובים אבל רובם דרך PAYPAL ואני לא מצליח להרשם )
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים אוקיי.. אז אספתי את ה75$ורשמתי את האימייל שנרשמתי איתו לpaypal כ- account name.. זה בסדר? או שנדפקתי והלכו יומיים של השקעות??ותודה שוב לadivin ומקווה שיעבוד לי..
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים גם, וגם פירסמתי בפורומים וגם חברים שלי נירשמו בשבילי.. ועשיתי עם עוד חבר שגם רשם את עצמו הרבה פעמים ואנחנו מתחלקים חצי חצי (בתקווה שהכסף יועבר..)ורשמתי את האימייל שנרשמתי איתו לpaypal כ- account name.. זה בסדר? או שנדפקתי והלכו יומיים של השקעות????
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים פריפושקין, אני בדיוק במצב שלך עכשיו, אספתי את הכסף ורשמתי את האימייל כaccount name ואני מחכה עכשיו לראות מה יהיה.
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים חח ואני לא מבין למה אף אחד לא נרשם תודה ד"א $62... בקרוב... עריכה.. 75.75$ הכסף עובר לפייפל... עכשיו.. הACCOUNT NAME אמור ליהות האימייל שנרשמתי איתו לפייפל? או שסתם דפקתי את עצמי?
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים http://www.mylot.com/w/discussions/1212684.aspxזה נכון (תקראו גם את סעיף 5)??
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים מה על הקטע שהם לוקחים אגרה על זה שהם מעבירים את החשבון לpaypal? ..כן זה נכון..הם לוקחים 25 דולר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.