פורסם 2007 ביולי 1818 שנים נראה כמו איזה גופה מפייבר שהלבישו על איזה אוטו ערסים ממוצא...חחחהרגת אותי....-למה פשוט לא הסתכלת מאחורה?
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים לא מבין במכוניות ולא ממש מעניין אותי, מה שכן זה חתיכת אוטו מכוער גם אם זה פורשה או כל דבר אחר.
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים חחחהרגת אותי....-למה פשוט לא הסתכלת מאחורה?כי זאת תמונה מחו"ל, סביר להניח שלא הוא צילם אותה בכלל.זאת פיאט קופה.
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים לא מבין במכוניות ולא ממש מעניין אותי, מה שכן זה חתיכת אוטו מכוער גם אם זה פורשה או כל דבר אחר. עלאק פורשה, לפורשה אין עיצובים כאלה מכוערים... פורשה זאת חברה עם מכוניות גרמניות מעוצבות על רמה מאוד גבוהה: שמע את המנוע: http://www.porsche.com/international/motorsportandevents/motorsport/racingscars/996gt3cup/gallery/?gtabindex=1
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים חח פורשה תקועה עם העיצוב הזה למעלה מ40 שנה, הם תמיד נושא לצחוק אצל קלארקסון
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים מחבר אוקיי הייתי כמעט בטוח שזו פיאט, והייתי צריך את עזרתכם בשביל להיות בטוח.תודה רבה ויום טוב לכולם
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים אוקיי הייתי כמעט בטוח שזו פיאט, והייתי צריך את עזרתכם בשביל להיות בטוח.תודה רבה ויום טוב לכולםזואת אכן פיאט קופה העצוב של הכנפיים והגריל דיי מכוער אבל כול אחד וטעמו !ואיני מסכים העיצוב של הרכב הנ"ל אחד היפים ביותר שעוצבו בפיאט הרכב הזה קיום אפילו בארץ מסובב הרבה מאוד ראשים ומלמולים של אנשים מה זה כמה עולה מוכר וכול מיני.. הרבה קוראים לרכב הזה ב שם בייבי פרארי !
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים חח פורשה תקועה עם העיצוב הזה למעלה מ40 שנה, הם תמיד נושא לצחוק אצל קלארקסון מה זאת אומרת תקועה? -ככה היא רוצה זה שילוב של קלאסיקה ומודרני, הזה הכי יפה...
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים CITROEN-C2 למקרה שהתכוונת לאוטו השחור חחחחח renault clio למקרה שהתכוונת לאוטו השחור הקטן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.