עבור לתוכן

שאלה לגבי המסך NEC 20WGX2

Featured Replies

פורסם

לקנות PS3 בשביל לחבר אותו בחיבור שלא תומך ב HD (קומפוזיט) זה פשוט ביזבוז כסף.

ההבדל בין קומפוזיט לקומפוננט הוא ניכר, בין אם זה בחדות, צבעים או רזולוציה כאשר הקומפוזיט בכלל לא תומך ב HD.

בשורה התחתונה לא הייתי קונה PS3 אם צאיך לחבר אותו בקומפוננט, כמה שהחיבור הזה איכותי הוא אנאלוגי וישנה ירידה

באיכות בהשוואה ל DVI ואפילו ל VGA, קונסולה כמו ה 360 תתחבר לך בהצלחה ל 20WGX2 אבל PS3 הוא בעייתי

ברגע שאין לך כניסת DVI תומכת ב HDCP במסך ותסבול מירידה גדול ה באיכות תמונה וממתיחה קטנה של התמונה במסך כמו ה 20WGX2.

• תגובות 31
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לקנות PS3 בשביל לחבר אותו בחיבור שלא תומך ב HD (קומפוזיט) זה פשוט ביזבוז כסף.

ההבדל בין קומפוזיט לקומפוננט הוא ניכר, בין אם זה בחדות, צבעים או רזולוציה כאשר הקומפוזיט בכלל לא תומך ב HD.

בשורה התחתונה לא הייתי קונה PS3 אם צאיך לחבר אותו בקומפוננט, כמה שהחיבור הזה איכותי הוא אנאלוגי וישנה ירידה

באיכות בהשוואה ל DVI ואפילו ל VGA, קונסולה כמו ה 360 תתחבר לך בהצלחה ל 20WGX2 אבל PS3 הוא בעייתי

ברגע שאין לך כניסת DVI תומכת ב HDCP במסך ותסבול מירידה גדול ה באיכות תמונה וממתיחה קטנה של התמונה במסך כמו ה 20WGX2.

המסך שלי תומך HDCP? כי אם כן אין לי בעיה לקנות כבל של HDMI TO DVI ואז לגמור את העניין.

איזה בחור אחד בפורום הזה אומר שהוא משתמש בכבל כזה והוא משתמש בPS3 על אותו מסך כמו שלי [20WGX2]. האם זה באמת אפשרי או שהוא סתם הטעה?

פורסם

הדגם האירופאי של המסך (20WGX2) שנמכר בארץ אינו מכיל HDCP ולכן לא תוכל לחבר אותו ל PS3.

הדגם האמריקאי(20WMGX2) מכיל כניסת DVI תומכת HDCP ובנוסף מכיל כניסות וידאו בדומה ל 2007 של דל כגון

S-video ו Composite. בקיצור מי שקנה את המסך בארץ לא יכול לחבר אותו באמצעים רגילים ל PS3 או

כל נגן אחר שצריך תמיכה ב HDCP.

הפיתרון הוא קונסולה עם יציאת VGA או קומפוננט שממור באופן נקי יחסית ל VGA שהמסך שלך יודע לקבל או

לקנות קופסא שמעיפה את ה HDCP מהאות DVI שמוציא ה PS3. אפשרי לקנות דבר כזה אבל לא תוכל לסמוך

עליו לאורך זמן מכיוון שניתן לעשות BlackList לכאלה מכשירים ככה שמה שעובד היום לא בטוח שיעבוד עם משחקים/סרטים בעתיד.

פורסם

האם מומלץ לחבר XBOX 360 ל - DELL 2007FP ? איכות התמונה תהיה טובה ?

פורסם

זה לא כל כך קשור לנושא של פותח הדיון אך כן, אם אתה מחבר את ה XBOX 360 ל2007 בעזרת מתאם VGA

לא צריכה להיות בעיה ובנוסף תוכל לבחור לשמור על יחס גבהים של 16:9.

ב 20WGX2 גם לא צריכה להיות בעיה לחבר בעזרת VGA.

פורסם
  • מחבר

זה לא כל כך קשור לנושא של פותח הדיון אך כן, אם אתה מחבר את ה XBOX 360 ל2007 בעזרת מתאם VGA

לא צריכה להיות בעיה ובנוסף תוכל לבחור לשמור על יחס גבהים של 16:9.

ב 20WGX2 גם לא צריכה להיות בעיה לחבר בעזרת VGA.

שוב, אני די סגור על הPS3. גם עכשיו עם ההנחה של ה100$, הוא יותר משתלם מכיוון שאני מביא אותו מארה"ב ואני לא אשלם מכס [באופן חוקי].

בגירה, אני אשמח אם תתן לי לינק לממיר COMPONENT לVGA שהוא טוב. אני יודע שאני ראש בקיר, אבל המשחקים שאני אוהב יצאו לPS3.

יש לי עוד מסך 32" בבית של אבא שלי, וכשאני אהיה אצלו אני אחבר אותו אליו [יש שם את כל החיבורים ככה שלא צריך שום ממיר].

גם שכחתי לומר, שאם אני קונה את כל האביזרים שאני צריך ל360 זה יוצא אותו מחיר כמו PS3 + כל האביזרים שאני צריך [כולל ממיר אבל של קומפוזיט].

שוב, אני יודע שאני מחרטט המון שטויות שלא קשורות - הבקשה שלי היא שתמצא לי חנות שממנה אפשר לקנות ממיר COMPONENT לVGA במידה והממיר שהבאתי אליו לינק לא טוב.

תודה

פורסם

מה שאתה צריך נקרא Transcoder.

הנה אחד שמצאתי אחרי חיפוש אחד בגוגל של המילים "component to vga transcoder"

http://www.vdigi.com/index.php?option=content&task=blogcategory&id=67&Itemid=28

הוא מסוגל להמיר את רוב הפורמטים שנתמכים באופן רשמי על גבי קומפוננט מלבד 1080P.

הנה דוגמא לכבל שתהיה צריך לקנות בנוסף ל PS3 בשביל שתוכל בכלל להוציא ממנו קומפוננט(ברירת המחדל של סוני הייתה HDMI בלבד).

פורסם
  • מחבר

מה שאתה צריך נקרא Transcoder.

הנה אחד שמצאתי אחרי חיפוש אחד בגוגל של המילים "component to vga transcoder"

http://www.vdigi.com/index.php?option=content&task=blogcategory&id=67&Itemid=28

הוא מסוגל להמיר את רוב הפורמטים שנתמכים באופן רשמי על גבי קומפוננט מלבד 1080P.

הנה דוגמא לכבל שתהיה צריך לקנות בנוסף ל PS3 בשביל שתוכל בכלל להוציא ממנו קומפוננט(ברירת המחדל של סוני הייתה HDMI בלבד).

מצאתי את הדבר הבא:

http://amazon.com/o/ASIN/B000E8V0YI/ref=s9_asin_image_1/102-4434635-8555340?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=17CZR1E5QF1VJY8ZB7P7&pf_rd_t=101&pf_rd_p=288448401&pf_rd_i=507846

זה גם יכול להיות פתרון? אני גם אקנה כבל כזה כמו שהבאת לי ואז אחבר אותו לדבר הזה, זה יעבוד ויהיה בסדר?

פורסם

מה שהבאת זה ממיר פאסיבי מ DVI-I (שמיועד להיתחבר לכרטיסי מסך) לקומפוננט ולא יעבוד לך עם ה 20WGX2.

אתה זקוק לממיר אקטיבי(transcoder) כמו שציינתי למעלה בכדי שימיר קומפוננט ל VGA סטנדרטי.

פורסם
  • מחבר

מה שהבאת זה ממיר פאסיבי מ DVI-I (שמיועד להיתחבר לכרטיסי מסך) לקומפוננט ולא יעבוד לך עם ה 20WGX2.

אתה זקוק לממיר אקטיבי(transcoder) כמו שציינתי למעלה בכדי שימיר קומפוננט ל VGA סטנדרטי.

טוב... זה ממיר טוב?

http://www.divineo.cn/cgi-bin/div-cn/vid-xuvbu.html

ד"א אני מעדיף לקנות את הPS3 + הממיר מחנות אחת, יש מקום כזה שבוא אני יכול למצוא גם TRANSCODER וגם PS3 [שמחירו מעודכן (499$)] ? ואם כן אתה יכול להביא לי לינק אליו?

פורסם

כן, מריפרוף הוא אכן הממיר הכי מתאים שתוכל לקנות בהיותו תומך ב 1080P בנוסף לשאר הרזולוציות,

ולא אני לא מכיר מקום שמוכר את שני הדברים שאתה צריך ביחד אני רק אומר לך מה אתה צריך.

פורסם
  • מחבר

כן, מריפרוף הוא אכן הממיר הכי מתאים שתוכל לקנות בהיותו תומך ב 1080P בנוסף לשאר הרזולוציות,

ולא אני לא מכיר מקום שמוכר את שני הדברים שאתה צריך ביחד אני רק אומר לך מה אתה צריך.

טוב, תודה רבה, עזרת לי מאוד/

באמת שאלה אחרונה - האם יהיה הבדל ניכר בTRANSCODER של קומפוזיט מאשר של קומפוננט? אני מדבר במשהו שניתן לראותו בעין...

שוב, תודה רבה

פורסם

אם זה לא היה מובן מקודם אז כן ישנו הבדל עצום שנובע מכיך שקומפוזיט לא תומך ב HD!

כמו שרשמתי לקנות את ה PS3 ולחבר אותו בקומפוזיט זה פשוט שטות.

פורסם

ארז, מה שאתה אומר שעדיף לחבר את הPS3 לDVI על פני חיבור הקומפננט? בגלל היותו חיבור דיגיטלי והקומפננט אנלוגי?

זאת אומרת DVI הוא החיבור לקבלת התמונה האופטימלית ממכשיר הקונסולה PS3?

פורסם

פשוט מאוד, כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים