עבור לתוכן

שאלה לגבי המסך NEC 20WGX2

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש ברשותי את המסך NEC 20WGX2 ואני בקרוב אקנה PS3. אני רוצה לחבר את הPS3 למסך הנ"ל מכיוון שהוא המסך הכי טוב בבית [השאר סתם CRT]. בחור בשם ליביו [מHWZONE...] אמר לי שצריך תמיכה בHDCP בשביל שהPS3 יעבוד על המסך. הוא גם אמר שאין לי תמיכה בHDCP וכנראה אני לא אוכל להריץ את הPS3 על המסך.

השאלה שלי היא כזאת: האם הוא אומר דברים נכנונים או שהוא הטעה אותי בטעות?

תודה לעוזרים.

• תגובות 31
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מבדיקה באינטרנט נראה שהוא צודק פחות או יותר, האופציה היחידה שקיימת לך היא לחבר בעזרת ה-Component, ולהמיר אותו בדרך ל-VGA (מה שדורש מכשיר שיודע לעשות את ההמרה).

אם המסך היה תומך HDCP היית יכול פשוט לחבר בעזרת כבל HDMI ל-DVI. גם יותר איכותי וגם הרבה יותר זול.

פורסם
  • מחבר

מבדיקה באינטרנט נראה שהוא צודק פחות או יותר, האופציה היחידה שקיימת לך היא לחבר בעזרת ה-Component, ולהמיר אותו בדרך ל-VGA (מה שדורש מכשיר שיודע לעשות את ההמרה).

אם המסך היה תומך HDCP היית יכול פשוט לחבר בעזרת כבל HDMI ל-DVI. גם יותר איכותי וגם הרבה יותר זול.

הקטע הוא שיש לי רק חיבור DVI וVGA במסך. חשבתי בהתחלה לקנות ממיר HDMI לDVI באמת. אז מה לעשות?

פורסם

פורסם
  • מחבר

ואתה יכול להביא לי לינק למכשיר הכי זול שעושה את העבודה הזאת ונותן גם חיבור סאונד? עוד משהו, האם המסך שלי תומך ב720P? ואם כן אז אני אוכל להשתמש בו בממיר קומפוננט לVGA?

תודה.

פורסם

אני עם מסך כמו שלך ורואה גם ב1080P..

ודרך אגב במסכים בגודל הנל אין הבדל בין 720P ל 1080P

פורסם
  • מחבר

אני עם מסך כמו שלך ורואה גם ב1080P..

ודרך אגב במסכים בגודל הנל אין הבדל בין 720P ל 1080P

יש לך PS3? ובאיזה כבל אתה משתמש? או שאתה משתמש בVGA BOX? אם תוכל לפרט לי את כל הפרטים אשמח מאוד

פורסם

ואתה יכול להביא לי לינק למכשיר הכי זול שעושה את העבודה הזאת ונותן גם חיבור סאונד? עוד משהו, האם המסך שלי תומך ב720P? ואם כן אז אני אוכל להשתמש בו בממיר קומפוננט לVGA?

תודה.

חפש בגוגל Component to VGA. על Component לא עובר סאונד.

המסך שלך תומך ב-1680x1050 שזה יותר מה-1280x720 שדרוש בשביל 720P.

פורסם
  • מחבר

חפש בגוגל Component to VGA. על Component לא עובר סאונד.

המסך שלך תומך ב-1680x1050 שזה יותר מה-1280x720 שדרוש בשביל 720P.

מצאתי את הדבר הבא:

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000JCLLUW/ref=ord_cart_shr/102-4434635-8555340?%5Fencoding=UTF8&m=A2960T6OA5E4RJ&v=glance

האם זה מספיק? זה יוכל להריץ יותר מ720P?

על כמה אני אוכל להריץ את הPS3 שהמסך מחובר אליו? 720P או 1080I או אפילו 1080P? תודה

עוד שאלה - האם עדיף COMPONENT לVGA מאשר AV לVGA?

דבר אחרון - אתה יכול להביא לי דבר כזה שבאותה חנות אפשר גם לקנות PS3? [מארה"ב] אני פשוט רוצה לעשות קנייה שלמה מחנות אחת.

תודה רבה על העזרה!

פורסם

רגע, אם עוד לא קנית את הקונסולה, איזו סיבה בעולם יש לך ללכת על זו שהכי פחות מתאימה למסך שלך?

פורסם
  • מחבר

רגע, אם עוד לא קנית את הקונסולה, איזו סיבה בעולם יש לך ללכת על זו שהכי פחות מתאימה למסך שלך?

שאלתי וחקרתי המון על איזו קונסולה לקנות והגעתי למסקנה שהיא הכי מתאימה לי [בלי קשר למסך]. אם תוכל לענות על שאלותי אשמח מאוד.

פורסם

מכיוון שאני לא מכיר את המכשיר הזה יותר ממך, אני לא יכול להגיד לך יותר מדי לגביו. מה שלא כתוב גם אני לא יודע.

מה שכן, Component הוא בבירור חיבור יותר טוב מאשר Composite ובין היתר גם עדיף להמיר אותו ל-VGA ולא להמיר Composite ל-VGA.

כמובן שהכי הגיוני זה לקנות XBOX 360 ולחבר ישירות ב-DVI או פשוט לחבר לטלוויזיה כי אני לא רואה את הטעם בהשקעה הזו בלחבר ל-NEC.

פורסם
  • מחבר

מכיוון שאני לא מכיר את המכשיר הזה יותר ממך, אני לא יכול להגיד לך יותר מדי לגביו. מה שלא כתוב גם אני לא יודע.

מה שכן, Component הוא בבירור חיבור יותר טוב מאשר Composite ובין היתר גם עדיף להמיר אותו ל-VGA ולא להמיר Composite ל-VGA.

כמובן שהכי הגיוני זה לקנות XBOX 360 ולחבר ישירות ב-DVI או פשוט לחבר לטלוויזיה כי אני לא רואה את הטעם בהשקעה הזו בלחבר ל-NEC.

אוקי.. יהיה הרבה הבדל בין COMPONENT לVGA מאשר COMPOSITE לVGA? [באיכות]. כי אני די מעדיף לקנות PS3....

פורסם

Component עדיף על Composite, כמובן שהוא יהיה עדיף גם אחרי המרה ל-VGA

פורסם
  • מחבר

Component עדיף על Composite, כמובן שהוא יהיה עדיף גם אחרי המרה ל-VGA

יהיה הבדל באיכות שניתן לראות אותו?

אם כן, אתה יכול לתת לי לינק לCOMPONENT לVGA שלא עולה הרבה אך טוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים