עבור לתוכן

באיזה אופן אתם נוהגים לשדרג את המחשב כדי לשחק במשחקים האחרונים שיצאו?

Featured Replies

פורסם

מעניין אותי לדעת כמה מכם משדרגים את המחשבים באופן קבוע ובאיזה תדירות כדי לשמור על אותה איכות של המשחקים, דהיינו לא לרדת באפשרויות הגרפיקה.

PHENOMFX החליט כי מלאכת המתים היא עבודה שדורשת זמן רב, אבל בכל זאת חשבתי הרבה על זה יום אחד לאחר קרב טוב של אנדרטייקר נגד יוקוזונה, והחלטתי שנמאס לי לשדרג כל הזמן שהרי זה לא ייגמר, היום כרטיס מסך מחר זיכרון ומחר זה, חשובה לי הגרפיקה ואיכות המשחק אבל אני בחיים לא אשלם לזה יותר מדי, למה בגלל שאני גיימר אני צריך לשדרג אינסוף?(תתחילו לעשות פה BASHING), אני נשאר עם המפרט שלי עד שיגיע הרגע שבו אני אאלץ לשדרג ללא ברירה, זה מגוחך לשדרג כל שנה כרטיס מסך ב1500 ש"ח או יותר וגם זיכרון וגם זה וגם זה, זהו אני גמרתי.

רוצה לדעת מה דעתכם, תשתפו גם חוויות מהעבר.

undertaker2fp1.jpg

פורסם

אחרי 4 שנים עם ATHLON XP 2500+ ו-FX5700 שידרגתי למפלצת שיש לי בצד ימין של הפורום ובצד שמאל של הרגל שלי, השדרוג היחיד שהמחשב ההוא עבר היה שידרוג זיכרון מ-256 ל-512, תסיק את המסקנות לבד.

פורסם

כל שלוש שנים בערך

פורסם

משדרג הכל ביחד, קרי פשוט קונה חדש פעם ב3-4 שנים כשאני פשוט נאלץ והישן לא סוחב בשיט...

פורסם

בקושי משחק, או רק משחקי אסטרטגיה ישנים :\

פורסם

משדרג הכל ביחד, קרי פשוט קונה חדש פעם ב3-4 שנים כשאני פשוט נאלץ והישן לא סוחב בשיט...

בהחלט מתאר אותי ;)

פורסם

פעם הייתי משדרג,מאז סוף 2003 אני כבר לא משדרג,אין זמן לשחק,ורק מוריד\גולש\רואה סרטים או סדרות.

מאז אני עם Barton XP 2500

512MB DDR

6600GT 128MB AGPx8

פורסם

לפעמים גם צריך לשדרג, אני מתכנן לקנות בעתיד מעבד חדש שיחליף את הסמפרון, אולי גם תוספת זיכרון.

פורסם

בד"כ משדרג קומפלט, הפעם ננסה לראות איזה שיפור בביצועים נקבל עם x1950xt ונחליט לפי זה על המשך שידרוג.

פורסם

כל העניין של השידרוגים הכל נובע מהדרישות-> בתקופה שהייתי חורש את המשחקים הייתי נוטה לשדרג יחסית הרבה(בעיקר 2003)

ומאז משחק פעם ב... לכן המפרט שלי כרגע מספק אותי לגמרי

ורוב הדברים ששדרגתי זה בעיקר הכ.מסך(מVOODOO3->GF2 ב2002+מפרט חדש, R9800 באמצע 2004, והשנה לX1950GT שמספפק אותי מעל ומעבר וכנראה גם השידרוג האחרון)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים