עבור לתוכן

הארי פוטר האחרון - דעתכם

אז אתם הולכים לעשות? 1,632 הצבעות

1. 1. אז אתם הולכים לעשות?

• בבית מוגן נציג אמיץ נשלח לרכוש ספרים לכל הכת.
    • אלך לקנות את הספר כשהוא יוצא.
    • ארכוש אותו מתישהו בעתיד
    • קראתי ספר או שתים ולא אהבתי.
    • הארי פוטר? איכס!!!!

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

יצא הספר השביעי באודיובוק.

(ככה "קראתי" תוך 3-4 ימים את השישי מהיום הראשון שהוא יצא לפני שנתיים... :) )

891MB

חפשו אותו...

• תגובות 56
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

יש כבר AUDIO BOOK???? WTF מתי הם הספיקו?

פורסם

אני לא כ"כ מבין מה זה audio - book.... מקריאים לך את הספר? :smile1:

פורסם

מתי הספיקו? ג'ים דייל וסטפן פריי היו בין האנשים היחידית שקיבלו את הספר שבועיים-שלוש לפני יציאתו...

כן, אודיובוק משתחררים בשביל הורים עצלנים שלא רוצים להקריא לילדים שלהם בעצמם, או לנסיעות ארוכות ברכב(הספר השישי היה 18 שעות, החמישי היה הארוך מכולם - 27 שעות, ויש לי גם את השלישי. יש לי ברוסית את הראשון והשני... :P).

פורסם

לדעתי זה פחות מהנה, כמובן לא ניסיתי את זה אף פעם.

פורסם

לדעתי זה פחות מהנה, כמובן לא ניסיתי את זה אף פעם.

אם לא ניסית ואתה מדבר בכל זאת, דעתך לא חשובה לי. אפילו לא במעט.

פורסם

בשיא הכנות,זה פנטזייה בינונית.

זה סתם סדרה שקיבלה פרסום וכולם מתלהבים ממנה כי הם לא קראו ספר פנטזייה אחר בחיים שלהם.

זה לא גרוע,אבל זה בהחלט לא מתקרב לטולקין\סלבטורה\etc

פורסם

^

אחחח, אני פשוט מת על התגובות האלו, התגובות שבאות לומר "אני אדם מתוחכם ונפלא, אתם סתם בורים"... ברור, אף אחד מאיתנו לא קרא ספר פנטזיה "איכותי" בחיים שלו ובגלל זה אנחנו חושבים שהארי פוטר ספר טוב... פשוט בגלל שאנחנו לא מכירים שום דבר יותר טוב...

זה כמו לאהוב את מטאליקה ושיאמרו לך "פחחח, מטאליקה הם להקה בינונית מאוד, כל מי שאוהב אותם בחיים לא שמע משהו טוב יותר".

תעשה לי טובה, זה שאתה חושב שמדובר בספר בינוני, לא הופך אותו לספר בינוני.

לך תתנשא על אנשים אחרים בבקשה :)

פורסם

בשיא הכנות,זה פנטזייה בינונית.

זה סתם סדרה שקיבלה פרסום וכולם מתלהבים ממנה כי הם לא קראו ספר פנטזייה אחר בחיים שלהם.

זה לא גרוע,אבל זה בהחלט לא מתקרב לטולקין\סלבטורה\etc

יש לי 2 דברים לומר על כך:

1. אני מסכים שזו פנטזיה בינונית ואני לא ממש מאוהדי הסדרה, אבל מכאן לומר ש"כולם מתלהבים ממנה כי הם לא קראו ספר פנטזייה אחר בחיים שלהם" זה פשוט התנשאות בוטה. ואני מכיר כמה מעריצי הארי פוטר שקראו גם את טולקין.

2. גם אני מקוראי טולקין (הכבדים), סלבטורה (שהתחיל קצת להחלש לאחרונה) , מרגרט וויס, טרייסי היקמן, רוברט ג'ורדן (שכחתי את שמו האמיתי), טרי פראצ'ט הגאון, ועוד מהגדולים ביותר. אבל להארי פוטר יש ייחוד שאין לאף אחד מהיצירות של הסופרים הנ"ל - לנוער הצעיר מאוד מאוד קל להזדהותת איתו, עד כדי כך שבזכות הספר הזה בני הנוער מתחילים לקרוא. אז יש עוד צד למשפט "כולם מתלהבים ממנה כי הם לא קראו ספר פנטזייה אחר בחיים שלהם" - רוב מעריצי הסדרה לא קראו ספר מימיהם לפני כן, והארי פוטר גורם להם להתחיל לקרוא ספרים. בהחלט הישג גדול לזכותו. ואתה לא יכול לצפות שהספר הראשון שהם יקראו יהיה פנטזיה ברמה הגבוהה ביותר, נכון?

אז אתה צריך דווקא לברך על כך שזו פנטזיה בינונית שכולם מתלהבים ממנה, כי היא נותנת פתח לילדים ברחבי העולם להתחיל לקרוא בשביל הכיף. כמו אחי הקטן (גיל 14) - הוא התחיל עם הארי פוטר, ועכשיו השאלתי לו את סדרת dragonlance chronicles, ותחת ההנחייה שלי הוא עוד יקרא טולקין :smile1:. כך גם הרמה שלו באנגלית משתפרת.

פורסם
  • מחבר

הספר השביעי הרבה! יותר טוב מהקודמים שיפור ממש דרסטי אבל השפה כרגיל גבוהה בצורה מעצבנת. וארכאית לעתים קרובות אף שלא בצורה אחידה. אבל הספר ממש טוב. מפתיע מצחיק והמון גופות.

אני קראתי כמעט כל ספר פנטזיה שיצא בעברית עד לאחרונה ורבים מאד מספרי המדב. ועדיין שמור לי מקום חם להארי פוטר בעקר בגרסתו העברית הלא מסובכת לקריאה.

פורסם

אפשר איפושהו לרכוש כבר את הגירסא האנגלית של הספר?(לא אכפת לי hard cover או לא)

ראיתי באתר של צומת ספרים שמציעים את הגירסת ילדים(WTF?) של הספר למכירה... :-\

פורסם
  • מחבר

אפשר איפושהו לרכוש כבר את הגירסא האנגלית של הספר?(לא אכפת לי hard cover או לא)

ראיתי באתר של צומת ספרים שמציעים את הגירסת ילדים(WTF?) של הספר למכירה... :-\

כל חנויות הספרים "המובחרות" ימכרו אותו החל ממוצ"ש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים