עבור לתוכן

הארי פוטר האחרון - דעתכם

אז אתם הולכים לעשות? 1,632 הצבעות

1. 1. אז אתם הולכים לעשות?

• בבית מוגן נציג אמיץ נשלח לרכוש ספרים לכל הכת.
    • אלך לקנות את הספר כשהוא יוצא.
    • ארכוש אותו מתישהו בעתיד
    • קראתי ספר או שתים ולא אהבתי.
    • הארי פוטר? איכס!!!!

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

זה בהחלט לא הטוב היותר שקראתי, אבל היחיד שלגביו יש לי ציפייה מסויימת לגבי ספר שבתהליך כתיבה. אמנם יש בו חלקים חלשים, אבל בגדול לדעתי הסיפור מעולה (והספר הראשון בסדרה מדהים).

לגבי הסיפור הטוב ביותר שקראתי - The Death Gate Cycle. (המקור לכינוי שלי)

ואל תבינו אותי לא נכון - הארי פוטר הוא סיפור טוב מאוד (קראתי את השני והרביעי), אבל אני לא זוכר את הפעם האחרונה שהייתי עד להייפ כזה גדול סביב יצירה ספרותית (פנטזיה או לא), טובה ככל שתהיה.

אף פעם לא הבנתי איך אפשר לקרוא לדוגמא את השני בלי את הראשון, או סתם ככה את הרביעי?

בכל זאת, יש איזשהו קו כולל המתמשך לאורך כל הסדרה, זה לא גורם לך לא להבין דברים?

• תגובות 56
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פורסם

אף פעם לא הבנתי איך אפשר לקרוא לדוגמא את השני בלי את הראשון, או סתם ככה את הרביעי?

בכל זאת, יש איזשהו קו כולל המתמשך לאורך כל הסדרה, זה לא גורם לך לא להבין דברים?

אני מכיר מספיק אנשים שיכלו למלא את החסר, למרות שהצורך בכך היה מועט מאוד כי אני לא קראתי מתוך עניין אמיתי בסיפור, אלא פשוט כדי לשרוף 3 ימים בצבא כשלא היה שום דבר טוב יותר לעשות. אז לקחתי מחבר שהיו לו במקרה את הספרים האלו וקראתי.

פורסם

kama sfarim yes ?

פורסם

^^

sheva

7

פורסם

http://www.nytimes.com/2007/07/18/books/18cnd-potter.html?_r=1&ref=books&oref=slogin

ביקורת על הספר השביעי שהודלף לניו-יורק טיימס!

אני לא קראתי כיז ה מלא בספוילרים. את תפרסמו את הדעות שלכם על הביקורת או על הספר לפי הביקורת. היא לקריאה בלבד ובלי להתייחס אליה פה באשכול, למי שלא רוצה שיהרס לו כל המתח של הספר השביעיץ

פורסם

הורדתי את הספר, קראתי עמוד מפה עמוד משם ואני חייב להגיד שהסוף כל כך מגעילללללללל וקיטשיייייייי בעעעעעעעעעעעעעעעעע

פורסם

הורדתי את הספר, קראתי עמוד מפה עמוד משם ואני חייב להגיד שהסוף כל כך מגעילללללללל וקיטשיייייייי בעעעעעעעעעעעעעעעעע

קרעת מהמצולם?? כי אני עדיין לא מצאתי גרסת טקסט נורמלית(לא תמונות של הספר עצמו) של כול הספר אלא רק של 10 פרקים ראשונים. אם מצאת את כול הפרקים בטקסט תביא לינק בבקשה.

פורסם

ניחשתי שהסוף יהיה קיטשי.. :D

****ספוילרים אפשריים****

אני משער עכשיו ואם אמרתי נכון, אל תגלה לי:

בטח הארי יתבגר קצת ובעזרת הרבה מזל ומעט יכולת, הוא יהרוג את וולדמורט, יחזור להיות עם ג'יני, הרמיוני ורון כמובן יהיו ביחד ואמממ אחד מהוויזלים ימות על בטוח, פרסי או ימות או יחזור להיות נאמן למשפחה שלו ולדמבלדור המנוח....

אממ מה עוד אני יכול לנחש... הארי אולי ידבר עם סיריוס? או שקריצ'ר יהיה מרגל של הארי. אולי ביחד עם דובי אפילו...

מאלפוי ישתפן ויהיה בצד הטוב, סנייפ כמובן יהיה נאמן לדמבלדור וברגע הנכון, יחשוף את עצמו ויעזור להארי הכי הכי הרבה נגד וולדמורט. הארי יקבל הסברים מסנייפ על דמבלדור ולמה הוא הרג אותו...(דמבלדור סיכם עם סנייפ שהוא יהרוג אותו וזה למה התחנן לסנייפ כשפגש אותו מחוץ לטירה ביום מותו... וזה למה הם התווכחו באותו ספר כשהארי בטעות שמע את זה...)

ר.א.ב זה רגולוס משהו בלאק, אחיו של סיריוס...

אה ובטח פטוניה היא מכשפה כושלת או משהו כזה...

כמובן שמי שהיה סקאברס(שכחתי את שמו) יעזור להארי איכשהו למצוא ולזיין את וולדמורט בתחת...

***אין ספוילרים מתחת לשורה הזאת***

כתבו את הספוילרים הדימיוניים שלכם וכשנקרא את הספר נוכל לראות מי היה הכי קרוב...! :)

עריכה: תודה, The R.E, בזכותך חיפשתי ומצאתי את הספר המלא! :) (מצולם מהספר המקורי המודפס ולא מוקלד אז קצת קשה לקרוא 52MB)

קראתי עכשיו את כל הכותרות. נראה ספר ממש טוב! כל כך קשה לי להתאפק מלקרוא את זה באיכות הדפוקה הזאת ולהוציא לעצמי אתה עיניים, אבל אני אנסה להתאפק עוד שבוע אחד!

לפי הכותרות וכמה טקסטים גדולים\כותרות של מכתבים\שלטים\מודעות מבוקשים, אפשר להבין הרבה ממה שהולך בספר. אבל זה לא נותן כמעט שום ספוילרים. מה שכן, גיליתי שאחד הדברים שכתבתי בהשערות שלי למעלה בפוסט 100% נכון! :D יש לי דימיון פורה כמו לJKR! :D

תקראו אתה כותרות! כל כך טוב! פשוט כל כך טוב. זה הולך להיות ספר עננננננננננק!

פורסם

בבקשה ;)

** טיפה ספויילרים בהמשך

הורדתי את הגרסה המצולמת.. לא התעמקתי בקריאה אבל ממה שקראתי קצת הסיום גרוע, דמויות מסוימיות ולאו דווקא ראשיות מתות [מבאס, רציתי שכולם ימותו!], אבל חוץ מזה העלילה נראית סבבה, מעניינת, קושרת קצוות ומחזירה דמויות מהעבר. אני ממליץ לכולם לקרוא את 1-6 או לפחות את 6 מיד לפני שקוראים את 7. לא שאני הולך לעשות את זה, כי יש לי קצת חיים וסדרת הארי פוטר אלו לא בדיוק ספרי מופת... אבל סתם, המלצה.

פורסם

יצא הספר בגירסה מוקלדת.

מגה וחצי.

חפשו אותו...

פורסם

תודה על המידע.. מצאתי..

פורסם

התחלתי לקרוא את הספר לפני שעתיים בערך...

הספר פשוט כל כך טוב! אני בפרק 6. לא יכול להתנתק!

טוב! ענק! כל כך טוב. Excited. Anxious. Fascinated.

פורסם
  • מחבר

אם הספר מתחיל במשפט:

Harry slowly raised his head and stared morosely at the familiar visage of number four, Privet Drive. What had already been a horrible day was rapidly getting worse. Not only did he have to appear unannounced on the Dursleys doorstep (something he knew theyd have no problem expressing their displeasure over), but hed also have to tell them that two other freaks would be joining him this afternoon. The corner of Harrys mouth twitched humorlessly as he envisioned how theyd take the news.

זה מזויף.

www.phoenixsong.net/fanfiction/story/3517/

פורסם

ברור.

אמרתי 1.5MB ולא 4.3...

את הזיוף אפשר לקחת ממיננובה... אחרי חצי ספר, זה הופך לספר עשה זאת בצעמך על דבק, חוטים ועוד מספר דברים סופר מעניינים...

עניתי להודעה הפרטית שלך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים