עבור לתוכן

הארי פוטר האחרון - דעתכם

אז אתם הולכים לעשות? 1,632 הצבעות

1. 1. אז אתם הולכים לעשות?

• בבית מוגן נציג אמיץ נשלח לרכוש ספרים לכל הכת.
    • אלך לקנות את הספר כשהוא יוצא.
    • ארכוש אותו מתישהו בעתיד
    • קראתי ספר או שתים ולא אהבתי.
    • הארי פוטר? איכס!!!!

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

ראיתי לא מזמן כתבה באיזשהו אתר חדשות-פובליציסטיקה על אנטישמיות באירופה שהציגה הקבלה בין הארי פוטר וגורלו ובין האנטישמיות ולפי דעת הכותב

*לא לקרוא מי שלא מעוניין באולי ספויילרים או לא קרא את הספרים הקודמים*

ההורקורס(ברח לי השם המדוייק, ושכחתי את שמו באנגלית, אותו דבר נדמה לי) האחרון של וולדמורט הוא הארי עצמו, וכך ימצא את עצמו הארי בסיטואציה שעל מנת להשמיד לחלוטין את וולדמורט יהיה עליו להשמיד את עצמו.

כך כותב הכותב(נשמע מוזר הא?), "הבעיה" בהשמדת האנטישמיות - בכל מקום בו יהיו יהודים תהיה אנטישמיות, ולכן הדרך היחידה להשמיד את האנטישמיות הינה בעצם, להשמיד את היהודים.

נשמעת לי כמו תיאוריה טובה חזקה, אולי אף נכונה? עוד כמה שבועות כאשר אסיים לקרוא את הספר נדע :)

• תגובות 56
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך אף אחד שקוראים לו הארי פוטר עוד לא חשב לתבוע לבלונדה הזאת את הצורה ולקחת לה את כל המיליארדים?

פורסם

מעולם לא הבנתי את כל ההייפ סביב סדרת הארי פוטר. קראתי קצת, אבל לא התרשמתי יותר מדי כי קיימים לא מעט סיפורים טובים בהרבה..

אישית, אני מחכה ליציאת הספר ה 12 והאחרון של הסיפור המעולה The Wheel of Time.

אם אתה חושב שמחזור כישור הזמן ספר מעולה, אז אתה לא יודע איך אמורה להיות כתובה פנטזיה טובה.

פורסם

אני מתערב שיהיו פה לפחות 5 דיונים

של ילדים קטנים שיגלו את הסוף..

גם אצלי חבר שלי הרס לי את הסוף

פורסם

בכדי למנוע מצבים שכאלו - ברגע שאתה רואה דיון על הארי פוטר פשוט אל תיכנס :-\

בידיוק מה שאני אעשה.

פורסם

אני מעדיף לראות את הסרטים.

פורסם

אני מודה שהראשון לא היה מבריק במיוחד(לטעמי), אבל הבאים היו מעולים.

להיפך.הראשון היה לא רע,גם השני-השלישי היה מעולה.הרביעי קצת פחות אבל עדין לא רע.החמישי המשיך את הקו של הרביעי לטעמי,השישי צניחה חופשית.דילגתי על פרקים מרוב שהיה משעמם..

פורסם

השלישי היה הכי טוב, פשוט ספר מדהים.

פורסם

יש לי את הארבע או החמש הראשונים..

ממש אהבתי.... קראתי אותם 2~3 פעמים.

מה שהרס זה שעד שיוצא ספר חדש אני שוכח בכלל על מה הסיפור ומי זאת הרמיוני גריינג'ר (בסרט היא זאת, נו... זאת הכוסית ההיא.. )....

קיצר, הפסקתי לקרוא, כשיצא הספר האחרון אחרון אחרון, אני יקנה את אלה שחסרים לי.

פורסם

אני דווקא לא מתרגש מזה יותר מדי... אישית אני מעדיף לשבת עם איזה סטיבן קינג או ג'ורג' מרטין עד שכל ההמולה תיגמר, ורק אז לקרוא.

מבחינה עלילתית, אף אחד מהספרים לא היה משהו, וכולם עוקבים אחרי אותו קו. מה שיאמר לזכותה של רולינג, היא יודעת לספר יפה. אבל, בכל זאת, הארי פוטר הוא לא הרבה יותר מספר ממוצע לפי דעתי.

פורסם

אם אתה חושב שמחזור כישור הזמן ספר מעולה, אז אתה לא יודע איך אמורה להיות כתובה פנטזיה טובה.

זה בהחלט לא הטוב היותר שקראתי, אבל היחיד שלגביו יש לי ציפייה מסויימת לגבי ספר שבתהליך כתיבה. אמנם יש בו חלקים חלשים, אבל בגדול לדעתי הסיפור מעולה (והספר הראשון בסדרה מדהים).

לגבי הסיפור הטוב ביותר שקראתי - The Death Gate Cycle. (המקור לכינוי שלי)

ואל תבינו אותי לא נכון - הארי פוטר הוא סיפור טוב מאוד (קראתי את השני והרביעי), אבל אני לא זוכר את הפעם האחרונה שהייתי עד להייפ כזה גדול סביב יצירה ספרותית (פנטזיה או לא), טובה ככל שתהיה.

פורסם

הספר כבר שוחרר באינטרנט .

פורסם

תגידו זה הספר האחרון בסדרה? כאילו לא יצאו עוד ספריי הארי פוטר? או שיהיו עוד?

פורסם

אחרון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים