פורסם 2007 ביולי 1818 שנים בשבת בשעה 02:01 תתחיל המכירה של הארי פוטר ברחבי הפלנטה היכן אתם תהיו? אני שוקל לקנות את הספר לקרוא ישר את הסוף ולספר אותו לכל המכורים עם מגהפון ;D ;D אבל אני די לא רוצה שיהרסו לי את הסוף. נו טוף עוד נראה... עדכון: התקשרתי לסטימצקי והם אמרו שהמכירה תתחיל רק רק מוצש בשעה 8.
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=883108&contrassID=2&subContrassID=6&sbSubContrassID=0כנראה בישראל זה יהיה יום מאוחר יותר :-\
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים לצערי הרב האנגלית שלילא מספיק חזקה בשביל לקרוא אותו באנגליתאני יאלץ לחכות לעברית..
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים אם אני לא טועה 2 חודשים אחרי ההשקה האנגלית דרך אגב במחסני סטימצקי יש את הספרים מעל חודש
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים יש לי כבר את כל ששת הספרים בעברית לכן אני אקנה את העברית בשביל להשלים את הסדרה.
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים אני בספק רב אם הספר שוכב במחסני סטימצקי זמן רב.אני אחכה לעברית ואקרא.. הקודמים היו מעניינים מאוד..
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים היה כתבה בעיתון בערך לפני 3 שבועות והספר הוטס לכאן בחשאיות ותחת אבטחה כבדה
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים מעולם לא הבנתי את כל ההייפ סביב סדרת הארי פוטר. קראתי קצת, אבל לא התרשמתי יותר מדי כי קיימים לא מעט סיפורים טובים בהרבה..אישית, אני מחכה ליציאת הספר ה 12 והאחרון של הסיפור המעולה The Wheel of Time.
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים מחבר מעולם לא הבנתי את כל ההייפ סביב סדרת הארי פוטר. קראתי קצת, אבל לא התרשמתי יותר מדי כי קיימים לא מעט סיפורים טובים בהרבה.. אישית, אני מחכה ליציאת הספר ה 12 והאחרון של הסיפור המעולה The Wheel of Time. אני לא חלק מההיפ אבל זה סספר טוב למדי וכן גם אני מחכה בקוצר רוח ל memory of light אבל זה עלול לקחת עוד זמן רב, עדיפה יונה ביד מיען על העץ. נסה להקשיב ל AUDIO BOOK זה ממש כיף
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים מחכה בקוצר רוח, הפעם אני לא אתן שיהרסו לי את הסוף של הספר! עם הספר הקודם ידעתי את הסוף לפני שעוד התחלתי לקרוא אותו.. זה היה כ"כ מבאס.. למה אנשים עושים את זה? הא?? למה?? אני אקרא אותו באנגלית כמובן, למרות שהתירגום לעברית לא רע, באנגלית הספר מרגיש יותר אותנטי והשפה בו היא ממוצעת +, כך שמדובר גם באימון חביב לאנגלית שלי
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים יש את הספר כבר באינטרנט .. מישו איכשהו השיג את הספר וצילם את כל ה765 עמודים (ניראה לי) עם מצלמה - רואים סביר- אבל קריא.. זה לא זיוף, אפילו בmsn כתוב שמישו צילם את הספר המקורי אם מישו רוצה קישור אני ישלח לו בפרטי..
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים אני יאלץ לחכות לסרט.אבל...בנתיים חישבתי מי ימות (כפי שנאמר - 2 דמויות ימותו),ולאחר כמה וכמה חישובים,ועובדות אני יודע מי ימות.מה שנשאר זה רק לראות אם צדקתי.MuTaTiOn.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.