פורסם 2007 ביולי 1818 שנים לא מזמן רכשתי את הDVD של כל מה שאי פעם היה בתוכנית JACKASS (לא כולל את הסרטים) יש בו תרגום בעברית!! לא נראה לי שיש הרבה כאלה אז חשבתי שאולי כדאי לשמור אותו סגור הרמטית כי בעתיד זה יכול להיות יקר... מה אתם חושבים? לשמור את זה סגור או לפתוח עכשיו? אני לא יכול להתאפק!!!
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים מה!?"בעתיד זה יהיה יקר"אם אנשים ירצו, הם ישיגו את וזה יעלה חצי.מה עשית מיזה, כולה ג'קאס אחי.
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים מחבר אני יודע זאת תוכנית נפלאה בעתיד היא תהיה קלאסית יעשו על זה מוזיאון וזה בתרגום בעברית אז אתה יודע שיש כאלה אנשים שאוהבים לאסוף דברים כאלה
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים חח אוי אתה כזה גיי כנראה ככה אבא שלי חשב על הבקבוק קולה שהוא שמר אותו מפסח
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים מחבר Jackass מיוחד כי הוא האבא של כל הג'אקסים בעולם... הוא היה הראשון, הוא היה האבא הרוחני של האנשים שאוהבים את זה חח אוי אתה כזה גיי כנראה ככה אבא שלי חשב על הבקבוק קולה שהוא שמר אותו מפסח אני מכיר אנשים ששומרים את הקעקועים החדשים של החטיפים סגורים בעטיפה המקורית :lol:
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים עדיף להשיג חתימות של מפורסמים ולמכור אותן אחרי שהם ימותו (ראיתי באיביי חתימות של הביטלס שנמכרות באלפי דולרים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.