עבור לתוכן

מעבר לHD בארץ - מתי?

Featured Replies

פורסם

שכחת פרט אחד חשוב - על טלווזית HD אתה יכול לראות גם תוכן SD, זה לא שאתה קונה טלווזיה רק לסרטים אתה קונה אותה להכל. קניית טלווזית SD היום תגביל אותך בעתיד הקרוב (הכוונה ב"עתיד הקרוב" - חלק לא קטן מאורך החיים הממוצע של הטלווזיה אצל בן אדם ממוצע, קרי - בן אדם שחשוב לו גם הכסף שהוא מוציא). בגלל שטלווזיה לרוב זה לא משהו שקונים כל 3 שנים אז תמיד צריך גם לחשוב על העתיד (בגלל זה אתה גם תחפש טלווזיה עם תמיכה בחיבור HDMI - משהו שהיום ממש לא צריך).

החיסרון בלראות תוכן SD (ביחוד זה שמשודר בארץ) על טלווזית HD הוא שרואים הרבה יותר טוב עד כמה השידור הוא באיכות נמוכה, זה ללא ספק חיסרון אך מתוך נסיון אני יכול להגיד לך שמתרגלים די מהר.

מקרן HD לסרטים בלבד יכול להיות פיתרון נחמד (ומתוך נסיון גם מהנה הרבה יותר), אך לא פרקטי מבחינת המון דברים בדיוק כמו שזה נכון שעדיף לקנות אוטו משפחתי למשפחה וגם אוטו ספורט להנאה וגם אוטו סופר מיני לעיר וגם קטנוע למרכז של העיר וגם ג'יפ לשטח ולחנייה, אז נכון שאם מפרידים כל דבר למטרה שלו זה עדיף - אבל לא פרקטי בעליל ( שוב - אלא אם כן לדוד שלך קוראים גאידאמאק, כסף פותר את כל המכשולים). מקרן HD (וגם SD) הוא פתרון די גרוע לשידורי טלווזיה ולא ממש תענוג כשצופים במקום לא חשוך, מה גם שאתה צריך קיר נקי ולא קיר שיש בו כבר טלווזיה (למשל לשידורי טלווזיה), בקיצור - פיתרון לדילמה שלך הוא לא, רק טלווזית HD היא פיתרון שעונה על הכל לטווח של 6-10 שנים (כולל מחיר).

השידורים הדיגיטאלים בארץ הם אכן באיכות של תת רמה, זו הסיבה שזה דווקא טוב שהחברות ממתינות קצת והפיתרון שהם יישמו יהיה של טכנולוגיות מתקדמות בעלות הבדל מאוד משמעותי מבחינת האיכות.

פורסם

היוםבמעריב-עסקים

ידיעה על כך שהוט "לא מתכוונת להעלות את מחירי החבילות"

(...)ההבטחה באה על רקע העלאת 3 ערוצי סרטים חדשים ובהם ערוץ HD. "לפי שעה לא ברור היכן ישובצו הערוצים החדשים ואם ערוצים אחרים ירדו במקומם.

בשבועות הקרובים אמורים לעלות למנויי הכבלים שני ערוצים חדשים- ערוץ סרטי ילדים וערוץ בכורות(...)

ערוץ HD עומד בתכנון לפחות...

אני בטוח שיקח לו לפחות עוד חצי שנה+ להיכנס לשידור

פורסם

גם עולה הרבה כסף טלויזיה תומכת תכני HD (בגודל נורמאלי 40"+)

גודל נורמלי זה 40"?

אני מסתדר יפה עם טלווזיה ישנה 28" (ובחדר עם מסך 19" וכרטיס טלווזיה).

פורסם

בשביל שידורי HD :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים