עבור לתוכן

התקנתי ויסטה מחקתי ובעיה בבוט

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי שני כוננים, אחד D /C אכשיו התקנתי ויסטה על D ראיתי איך זה אכשיו אני לא הייתי מעונין בזה יותר גועל אז ניכנסתי לווינדוס הרגיל xp שהוא נמצא בC,ועשיתי פורמט לD בויינדוס הכל נמחק.

אכשיו שאני מפעיל את המחשב מחדש אני רואה שוב תבוט של ויסטה או xp וכמובן ויסטה לא עובד יש למישהוא מושג איך להעיף אצ הבוט אין לי צורך בו.תודה רבה

פורסם

גם לי היה את זה, כשאתה מתקין ויסטה היא משנה את טישת הבוט בווינדוס (ומשום מה חייבים לשים את זה בכונן C...), עכשיו גם אחרי שפירמטת את D הבוט החדש נשאר.

לי זה לא כל כך הפריע, ואם אתה לומד להשתמש בו אתה יכול לעשות שזה לא יצריך לחיצה על הוינדוס כדי להתחיל לעשות (ימשיך ברציפות לעלות ל-XP), אבל יש דרך אחרת והיא להכניס את הדיסק של XP ולהתקין את הווינדוס מהתחלה על אותו כונן (מה שייאפס לך את ההגדרות של הווינדוס אך לא ימחק לך את הדברים.

אני כמעט בטוח ששמעתי על תוכנה שמחזירה לבוט הקודם בלי צורך בהסתבכויות, אבל אני לא זוכר איך קראו לה...

פורסם

יש פתרון הרבה יותר פשוט והוא לעשות מאפיינים על המחשב שלי ללכת ל Advanced <> Startup And boot

ושם לבחור את ה XP ולסמן שלא יציג את הבחירה של איזה מערכת להעלות.

פורסם

יש פתרון הרבה יותר פשוט והוא לעשות מאפיינים על המחשב שלי ללכת ל Advanced <> Startup And boot

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :bash: :bash:

הדבר הזה הוא רק לבוט של XP! אבל אצלו הבעיה היא שהבוט התחלף ולכן יש לו את הבוט של ויסטה, מה שאומר שזה לא משפיע עליו...

פורסם

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :bash: :bash:

הדבר הזה הוא רק לבוט של XP! אבל אצלו הבעיה היא שהבוט התחלף ולכן יש לו את הבוט של ויסטה, מה שאומר שזה לא משפיע עליו...

צודק טעות שלי .

יש עוד אופציה להכניס את הדיסק התקנה של XP אבל לא לעשות התקנה אלא להריץ את ה repair console ומשם לעשות

fix mbr fixboot

זה אמור להתקין את ה BOOT של ה XP

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אני ינסה

פורסם

גם אפשר דרך התכונה הזאת לקבוע את מערכת ההפעלה שתשמש כברירת מחדל...במקרה של XP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים