פורסם 2007 ביולי 1718 שנים שלום.סבא שלי בן 80+ והוא ממש משתעמם בבית, אז הוא הולך פעמיים בשבוע למין בית קשיש כזה שיש שם מחשבים והוא משחק בכל מיני משחקים של צורות וכדומה.אז אבא שלי השיג לו מחשב ואמר לי לחפש לו משחקים, אז דיברנו עם המקום והם אמרו שהוא משחק בגרודי (חחח כן כן, גורדי) התקנתי אצלי 2 גירסאות של גורדי ושום דבר לא מתאים.. יש לכם מושג מאיפה אני אוכל למצוא תוכנות לאנשים זקנים? אולי משהו שקשור בצורות או משהו עם קורדינציה ואינטלגנציהתודה
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים הבאתי לסבתא שלי מחשב ישן כזה P3 700Mhz היא משחקת "פריפרנס" למי שמכיר ERUDIT CHERVY SHASHKI שש-בש ארוך אה והיא גם עורכת וידאו במחשב..
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מחבר וואלה כזה מחשב בדיוק הבאתי לסבא שליתפרט בקשה על המשחקים שאמרת... על מה הם?
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים אני כבר רואה את "K33l3r Gr4ndp4" מצטרף לטבלת השיאים העולמית, לצידה של סבתא זפטה המיתולוגית!
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים מחבר חחח אני לא יכול להביא לו כאלה משחקים כי הוא זקן כזה ואני לא יודע אם הוא יודע ששבש או משהו...הוא מבוגראני מחפש משחקים כאלה קלים לצורות אבל שום דבר לא עולה לי לראש
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים תביא לו בהתחלה ככה הטירה הנאצית ואז קומנדר קין ואז דום ואחרי כל המשחקים תציג לו את GTA3 משם כבר הוא יתחיל לרדת בגיל ואז אם תראה אותו באיזה BMWקבריולט ו3 כוסיות סימן שהמשחק עזר לו והוא כבר לא משועמם. :auto:
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים חחחחחח איזה סבא כלי! תן לו קאונטר סטרייק תיתן לו את המשחק הזה הוא יגיד מה זה משחק זה ואז הוא ישמע ירייה ויקבל התקף לב אל תעשה לו את זה תביא לו בהתחלה ככה הטירה הנאצית ואז קומנדר קין ואז דום ואחרי כל המשחקים תציג לו את GTA3 משם כבר הוא יתחיל לרדת בגיל ואז אם תראה אותו באיזה BMWקבריולט ו3 כוסיות סימן שהמשחק עזר לו והוא כבר לא משועמם. :auto: נישאר ברעיון של הטירה הנאצית...זה יחזיר אותו אל העבר והוא יאהב את זה אפשר גם משחקים כמו איתמר מציל את הים זה גם חמוד
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים תוריד לו מהאינטרנט STRIP POKER ויש הרבה תוכנות חינמיות כאלהבטוח שהוא יהנהאני רציני!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.